Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

Wenkbrauwen, we kunnen ze tegenwoordig niet meer overslaan in onze make-up routine, ze zijn gewoon ontzettend belangrijk. Daarom is het ook zaak ze goed te verzorgen en bij te werken met de juiste producten. Essence heeft vanaf half augustus tot en met eind september de Little Eyebrow Monsters collectie in de schappen liggen met alle denkbare producten voor je wenkbrauwen met een vriendelijke prijs.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow treatment – € 2,59

Mooi verzorgd! Met deze treatment verzorg je je wenkbrauwen optimaal terwijl je slaapt. Dankzij de toevoeging van rijke oliën krijg je mooie gladde haartjes en geweldig mooie wenkbrauwen. Verkrijgbaar in No Trick Just Treat.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters tweezer – € 1,99

De juiste vorm. Dit pincet, met een leuk brow-monster design, heeft een speciaal uiteinde waarmee je gemakkelijk de kleinste haartjes verwijdert en je wenkbrauwen in de gewenste vorm brengt. Het pincet wordt geleverd in een handig etui. Verkrijgbaar in Don’t Touch The Monsters.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow & highlighter set – € 3,39

Opvallende brows! Twee wenkbrauwpoeders in bruintinten en een highlighter zorgen voor de perfecte focus op je wenkbrauwen. Dankzij de fijne textuur en handige kwast kun je zelfs de fijnste haartjes accentueren. Er is een subtiele, lichte tint voor blonde en lichtbruine wenkbrauwen en een donkerbruine kleur voor brunettes en getinte beauties. Verkrijgbaar in Littles Miss Natural en Littles Miss Bold.
Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow pen – € 2,99

Perfect getekend. Deze poeder in penvorm heeft een zachte sponsapplicator die ervoor zorgt dat de kleur perfect op de wenkbrauwen kan worden aangebracht. Er zijn drie verschillende tinten bruin voor lichte, medium en donkere wenkbrauwen. Verkrijgbaar in Littles Miss Natural, Little Miss Bold en Little Miss Dark.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow mascara – € 2,89

Volle brows! Deze speciale mascara voor de wenkbrauwen is er in een lichte en donkere kleur. De gel bevat kleine vezels die je wenkbrauwen mooi opvullen en waarmee je prachtige volle wenkbrauwen creëert. Verkrijgbaar in Ernie Knows Best en Bert Knows Better.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow lifter – € 2,59

Lift je wenkbrauwen… Breng de perfecte highlights aan met de zacht glanzende textuur van deze supergave potloden – vlak onder de wenkbrauwen. De intens witte en zachte rosé kleur lift meteen zichtbaar je wenkbrauwen. Verkrijgbaar in Lift’em Up In White en Lift ‘em Up In Rosy.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow fixing gel – € 2,39

In topvorm! Zorg ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag in de gewenste vorm blijven met de eyebrow fixing gel. Dankzij de transparante textuur past de gel bij iedere wenkbrauwkleur. Verkrijgbaar in Hold’em In Place.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow sjablonen – € 1,89

Sprekende brows! Drie verschillende sjablonen helpen bij de juiste brow-look! Voor sprekende wenkbrauwen waarmee je een echte statement maakt. Verkrijgbaar in Say Yes To Statement Brows.

Preview: Essence Little Eyebrow Monsters

essence little eyebrow monsters eyebrow styler – € 2,59

Twee in één. Met de eyebrow styler breng je gemakkelijk wenkbrauwpoeder aan en borstel je ze eenvoudig in model. Verkrijgbaar in Monsters In Style.

Dit was hem weer, als je het mij vraagt een hele uitgebreide collectie waar je zeker mee uit de voeten kan. Ik ben benieuwd naar de fixing gel, eyebrow pen en de treatment. De Essence Little Eyebrow Monsters is verkrijgbaar vanaf eind augustus 2016 tot eind september 2016 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Bron afbeeldingen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ziet er mooi uit!! Alleen jammer dat het nooit in het zwart is! Weet jij misschien waar nog zwart wenkbrauwpoeder te koop is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *