Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

De Essence “hug me it’s cold outside hand cream set” is leuk om weg te geven of een fijn cadeautje voor jezelf. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen!

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

Essence hand cream set – € 3,39

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25 ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De drie versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die supergemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt!

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

Ik vind het echt een hele leuke giftset van Essence en de handcrèmes lijken me ook echt heerlijk! De set is vanaf november te koop bij de Kruidvat en is zeker een leuke cadeautip voor de komende feestdagen – dan op dat moment, ik wil nu nog van de laatste stralen zomer genieten -. Wat vinden jullie van deze vrolijke set?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Handcreme altijd goed
    Inderdaad wel als cadeautje want ik heb zoveel handcreme daar kan ik heel Nieuw Zeeland mee insmeren en dan heb ik waarschijnlijk nog over :-/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *