Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

De Essence “hug me it’s cold outside hand cream set” is leuk om weg te geven of een fijn cadeautje voor jezelf. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen!

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

Essence hand cream set – € 3,39

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25 ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De drie versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die supergemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt!

Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

Ik vind het echt een hele leuke giftset van Essence en de handcrèmes lijken me ook echt heerlijk! De set is vanaf november te koop bij de Kruidvat en is zeker een leuke cadeautip voor de komende feestdagen – dan op dat moment, ik wil nu nog van de laatste stralen zomer genieten -. Wat vinden jullie van deze vrolijke set?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  varenkawillemse
  12 september 2017 at 15:35

  Handcreme altijd goed
  Inderdaad wel als cadeautje want ik heb zoveel handcreme daar kan ik heel Nieuw Zeeland mee insmeren en dan heb ik waarschijnlijk nog over :-/

 • Reply
  Eveline Fleur
  12 september 2017 at 15:40

  Wat een cuties! <3

 • Reply
  chucky1012
  12 september 2017 at 15:51

  Echt mooi!
  Ik ben dol op handcrémes en dit zal ik zeker gaan kopen…

  Xoxo

 • Reply
  Julia...
  12 september 2017 at 21:14

  Wauw leuk!! Ik ben dol op handcrème

 • Reply
  nicolished
  12 september 2017 at 21:47

  Wat een super schattige verpakkingen!

 • Reply
  Sandra
  13 september 2017 at 08:25

  Het ziet er schattig uit, maar deze collectie laat ik even aan me voorbij gaan.

 • Reply
  Rachel
  13 september 2017 at 19:01

  ziet er geinig uit :D maar ik laat dit even liggen ;)

 • Laat een reactie achter