Preview: Essence Hug Me It’s Cold Outside

De Essence “hug me it’s cold outside hand cream set” is leuk om weg te geven of een fijn cadeautje voor jezelf. Onweerstaanbare geuren en texturen om je handen mee te verwennen zorgen voor een heerlijk zacht en mooi verzorgd resultaat. De vrolijke verpakking en de lekkere geuren maken je meteen blij tijdens de donkere dagen! En: dit superleuke setje kun je ook als verrassing in de kerstboom ophangen!

Essence hand cream set – € 3,39

Het setje bestaat uit drie zacht verzorgende handcrèmes met fijne geuren in kleine tubes van 25 ml. De formule is verrijkt met shea butter, kokos- en amandelolie en trekt supersnel in. Droge handen voelen onmiddellijk heerlijk zacht aan en hebben een subtiele geur. De drie versies:“almond milk”, “shea butter” en “soft cotton” zijn verpakt in minitubes die supergemakkelijk in elke tas of zak passen. Ideaal om mee te nemen en te gebruiken wanneer je maar wilt!

Ik vind het echt een hele leuke giftset van Essence en de handcrèmes lijken me ook echt heerlijk! De set is vanaf november te koop bij de Kruidvat en is zeker een leuke cadeautip voor de komende feestdagen – dan op dat moment, ik wil nu nog van de laatste stralen zomer genieten -. Wat vinden jullie van deze vrolijke set?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reageren
  varenkawillemse
  12 september 2017

  Handcreme altijd goed
  Inderdaad wel als cadeautje want ik heb zoveel handcreme daar kan ik heel Nieuw Zeeland mee insmeren en dan heb ik waarschijnlijk nog over :-/

 • Reageren
  Eveline Fleur
  12 september 2017

  Wat een cuties! <3

 • Reageren
  chucky1012
  12 september 2017

  Echt mooi!
  Ik ben dol op handcrémes en dit zal ik zeker gaan kopen…

  Xoxo

 • Reageren
  Julia...
  12 september 2017

  Wauw leuk!! Ik ben dol op handcrème

 • Reageren
  nicolished
  12 september 2017

  Wat een super schattige verpakkingen!

 • Reageren
  Sandra
  13 september 2017

  Het ziet er schattig uit, maar deze collectie laat ik even aan me voorbij gaan.

 • Reageren
  Rachel
  13 september 2017

  ziet er geinig uit :D maar ik laat dit even liggen ;)

 • Geef een reactie