Search
Close this search box.

Preview: Essence Fake it ’till you make it!

Naamloos 1 1

Unieke nailart designs zijn alleen voor professionals? Echt niet! Je kan nu simpelweg de perfecte manicure opplakken met de essence Trend Edition fake it ’till you make it! Elk doosje bevat 12 zelfklevende kunstnagels in vijf verschillende stijlen. Ze zijn super gemakkelijk aan te brengen op je vingernagels: positioneer simpelweg de kunstnagel en druk aan. En ze kunnen net zo makkelijk weer verwijderd worden met warm water en zeep.

Deze Trend Edition is verkrijgbaar bij Kruidvat vanaf eind maart t/m eind april 2023

Essencefake it ’till you make it! artificial pre-glued nails – € 2,99

De kunstnagels in de essence fake it ’till you make it! Trend Edition zijn verkrijgbaar in vijf verschillende designs. Van delicaat roze met een holografisch effect, all-over glitter en spiraalvormige patronen in felle kleuren tot nude kunstnagels met grafische lijnen of gouden glitter op de rand van de nagel. Iedereen vindt gegarandeerd zijn favoriete look hier. Zin om alle designs uit te proberen? Geen probleem dankzij de ontzettend makkelijke applicatie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *