Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Choose Your Power

Preview: Essence Choose Your Power

Power paletten! Vanaf midden juni presenteert Essence de trend edition Choose Your Power met twee eye & face paletten én twee highlighter paletten die zich bewijzen als ware multi-talenten! De eye & face paletten hebben coole thema’s en bevatten maar liefst acht oogschaduwen en een blush of highlighter die perfect combineert met de tinten.

Preview: Essence Choose Your PowerPreview: Essence Choose Your Power

Essence Choose Your Power born awesome eye & face palette – € 6,99

Dit palet in retro design bevat opvallende kleuren met een warme ondertoon voor de ogen, met zowel matte als glinsterende effecten. De blush in flatterend abrikoos past perfect bij deze kleurencombinatie!

Preview: Essence Choose Your Power Preview: Essence Choose Your Power

Essence Choose Your Power too glam to give a damn eye & face palette – € 6,99

Met dit palet creëer je in een oogwenk de ultieme fab- glam stijl! De kleuren zijn krachtig en hebben zowel metallic als matte effecten. De bijpassende gouden highlighter is dé glam factor van dit palet!

Preview: Essence Choose Your Power Preview: Essence Choose Your Power Preview: Essence Choose Your Power Preview: Essence Choose Your Power

Essence Choose Your Power go for the glow highlighter palette – € 5,99

Drie holografische highlightertinten, ideaal voor het creëren van de perfecte glow. Je kunt ze solo, gemengd of gelaagd aanbrengen voor talloze looks. Er zijn twee versies passend bij verschillende huidtinten – één met koele pastels en de andere met warme bronstinten. Verkrijgbaar in The Cools en The Warms.

Ik vind deze collectie van Essence heel erg leuk en ben dan ook benieuwd naar de kwaliteit van de paletten. Vanaf half juni is de collectie te koop bij Kruidvat en Etos. Gaan jullie iets van deze collectie scoren? Ik denk dat dit weer een collectie sinds tijden is die hard gaat lopen. Ik hou mijn ogen in ieder geval open want ik wil ze ook wel voor de site testen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Ik vind de oogschaduw palleten erg lijken op die van Mac, maar de verpakking speelser. Maar ben indd benieuwd of de kwaliteit goed is !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *