Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Essence Bootiful Nights

Preview: Essence Bootiful Nights

Het is schemerdonker en de nacht der nachten kan beginnen! In oktober nodigt Essence je met de nieuwe trend edition Bootiful Nights uit om Halloween te vieren met een speciale make-uplook: griezelig, angstaanjagend en toch stylish! Het feest kan beginnen… kijken jullie mee?

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights eyeshadow palette – € 3,99

Superzachte oogschaduwen in zilver-metallic, zwart en parelmoer voor een spannend spel van licht en donker. Verkrijgbaar in No Tricks, Just Treats.Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights s)cream contouring set – € 3,39

Contouring set met twee crème texturen in zwart en wit voor intense contrasten! Verkrijgbaar in Too Cute To Spook

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights duo pencil lip, eye & face – € 1,99

Duo lippotloden in zwart & wit en zilver & bloedrood om naar hartelust mee te werken op ogen, lippen en gezicht. Verkrijgbaar in I’m a Ghost Writer en You Look Bootiful Tonight.

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights liquid matt lipstick – € 2,39

De vloeibare textuur droogt mat op na het aanbrengen. Voor langdurig zwart, donkerpaars of bloedrood getinte lippen. Verkrijgbaar in de kleuren No More Bat Days, When Did I Park My Broom? en You Make My Heart Go Boo.

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights nail polish – € 1,99

Drie langhoudende nagellakken in zwart, bloedrood en wit – in een flesje met heksenhoed erop! voor heftige nagels! Verkrijgbaar in de kleuren I Witch You Were Here, Dawn Of The Red en Let’s Boo-gy-Woogy.

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights glow in the dark top coat – € 1,99

Een semi-transparante, licht pompoen getinte top coat met glow in the dark effect. Voor magische nagels. Verkrijgbaar in Witch Off The Light.

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights Nail Decoration – € 1,99

Zelfklevende griezel-oogjes en glow in the dark stickers met Halloween plaatjes voor een spooky manicure.

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights make-up and powder sponges – € 2,99

Met deze make-up en poedersponsjes is het aanbrengen van je Halloween make-up kinderspel. De sponsjes zijn uitwasbaar. Verkrijgbaar in The Boo Crew.

Preview: Essence Bootiful Nights

Essence Bootiful Nights lashes – € 2,99

Sexy kattenwimpers voor de langste wimpers – de ultieme Halloween eyecatcher! Herbruikbaar. Verkrijgbaar in Hello Queen and Pumpkin.

Preview: Essence Bootiful Nights

Ik vind de collectie erg leuk bedacht voor Helloween, maar naast deze feestdag vind ik het een beetje een onzinnige collectie, want de meeste producten zul je echt niet dagelijks gebruiken. Maar voor degenen die Halloween vieren – en volgens mij wordt het steeds populairder in Nederland – is het zeker een leuke toevoeging. De collectie is vanaf oktober in de winkels bij Kruidvat.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *