Search
Close this search box.

Preview: Essence All That Greys

Preview: Essence All That Greys

Het duurt nog even, maar vanaf half februari tot half maart ligt er weer een nieuwe trend edition van Essence in de vakken. Niet te geloven dat we al zo ver vooruit kijken, dit is gewoon een collectie voor bijna het voorjaar. All That Greys is een collectie die geïnspireerd is op “Roaring Twenties” bekend om glamour feesten en Hollywood beauty’s. Met de producten uit deze collectie kun je wel een feestje bouwen.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Eyeshadow Palette – € 4,99

Roze, rood & grijs! Met zeven tinten bevat het oogschaduwpalet het complete kleurenpalet van deze trend edition. De zachte, poedertextuur met een hoge dekking is gemakkelijk aan te brengen met de duo-applicator. Dankzij de geïntegreerde spiegel, kun je onderweg van de dansvloer naar de bar je make-up nog bijwerken. Verkrijgbaar in 7 Shades Of Rose And Grey.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Smokey Eye Pencil – € 2,99

Powder Pencil! Met de kwalitatieve smokey eye pencil in zwart en zilvermetallic met automatische applicator breng je oogschaduwpoeder comfortabel aan. Elke keer wanneer de eye pencil geopend is, absorbeert de spons poeder uit het dopje zodat het gemakkelijk aangebracht en geblend kan worden. Verkrijgbaar in Back to Black en Grey Times.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Lipgloss – € 1,99

Kiss & tell! De lipgloss zorgt voor prachtige kleuraccenten op de lippen en een glossy finish in donkerrood en lichtroze. Verkrijgbaar in Roaring red en That’s What Rose Would Do.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Porcelain Loose Face & Body Powder – € 3,39

De lichte, losse poeder in zacht nude bevat lichtreflecterende pigmenten om je gezicht en lichaam een prachtige glans te geven. De powder puff verdeelt het poeder perfect. Verkrijgbaar in BeCclassy & Fabulous.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Nail Polish – € 1,99

Gatsby’s collectie! Vier coole tinten variërend van steengrijs en antraciet tot zwart en donkerrood zorgen voor supertrendy nagelstijlen. Met twee effecten – parelmat en hoogglans, maak je diverse looks. Verkrijgbaar in Black to Black, Step Into The Grey Zone, Greyt Times, Girl With a Pearl en Roaring Red.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Corner Lashes – € 2,59

De Twenties Look. Deze wimpers creëren een expressieve look in een flits. Breng de kunstwimpers aan op de buitenste ooghoeken zodat de eigen wimpers en voller uitzien. Inclusief wimperlijm. Verkrijgbaar in a Little Party Never Killed Nobody.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Nail Sticker – € 1,59

Parels & kant. Maak van nagels kunstwerkjes met deze nagelstickers – een zwarte kanten band en een enkel lijntje met lichte pareltjes. Een absolute eye-catcher en super uniek. Verkrijgbaar in Dressed in Lace & Pearls.

Preview: Essence All That Greys

Essence All That Greys Hair Bandeau – € 1,99

Terug in de tijd! De antracietzwarte haarband met zilveren pailletten doet denken aan de legendarische Charleston look en haalt de unieke charme van de jaren ’20 naar boven. Verkrijgbaar in Ladies’ Choice.

Tsja, wat vind ik eigenlijk van deze collectie, eigenlijk niet heel veel aan. Normaal weet het oogschaduw palette me wel te boeien, maar dit zijn gewoon mijn kleuren niet. De accessoires vind ik een beetje onnodig en eigenlijk stelt de collectie gewoon niet zo veel voor. Nee, ik denk niet dat dit een toppertje gaat worden. De collectie ligt vanaf half februari tot half maart 2016 bij de Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij de Kruidvat in België.

Bron afbeeldingen: Evinde

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

22 reacties

  1. Weer zo’n mooie collectie. Ik zag net op een andere blog deze collectie voorbij komen met een paar eyelashes, die voor mij echt te veel van het goede waren haha. Wel ben ik benieuwd naar een aantal items uit deze collectie!

  2. oeh die smokey eye pencils lijken me super!
    Heb al vaker zoiets gebruikt en was daar toen heel tevreden over, dus ben benieuwd of deze net zo goed zijn.

  3. Een nieuwe editie daar ben ik altijd benieuwd na en dol op. Omdat het toch iets eenmalig is, het is altijd goed om te hebben. Essence All That Greys Eyeshadow Palette heeft wel een contrast combinatiekleur. Jammer dat we van half februari tot half maart geduld moeten hebben.

  4. Ik vind de collectie juist prachtig. Wat volwassener dan we gewend zijn, maar toch. Trouwens een kleine toevoeging: de collectie is vanaf half november te koop ;)

  5. Ik zie er nog niet echt iets bij waarvoor ik naar de winkel wil gaan. Ook vind ik het jammer dat dit een le voor februari/maart is! Ik vind de tinten juist meer voor de herfstmaanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *