Preview: Catrice Who I Am – Limited Edition

Een krachtig statement van openheid, diversiteit en inclusiviteit: CATRICE viert Pride Month 2023 met een nieuwe WHO I AM Limited Edition. Vanaf eind juli gaat het volledig over kleur, pride en het vieren van liefde in al haar facetten. De kleurrijke collectie staat vol positieve berichten – een prachtige regenboog voor mensen die looks willen creëren waarin ze zich het meest comfortabel voelen! Van het Eyeshadow & Face Palette met intense kleuren en nude tinten tot de Coloured Lip Balms, Double Ended Eye Pencils in gedurfde tinten en kwasten voor het gezicht en ooglooks; de Limited Edition heeft alles wat je nodig hebt om je ware kleuren te laten zien. Omdat de wereld kleurrijk is en haar diversiteit zichtbaar zou moeten zijn!

Catrice WHO I AM EYESHADOW &FACE PALETTE – € 14,99

Voor alle kleuren van de regenboog! Het CATRICE WHO I AM Eyeshadow & Face Palette laat niets te wensen over: twaalf tinten in intense kleuren en nudes creëren matte en glinsterende finishes. De highlighter en blush maken de perfecte look compleet en zijn geschikt voor alle huidtypes. En de hoogwaardige geborstelde stalen verpakking met een geïntegreerde spiegel schittert ook in alle kleuren van de regenboog!

Catrice WHO I AM COLOURED LIP BALM – € 4,99

Rustgevend voor de ziel – en de lippen! De nieuwe CATRICE WHO I AM Lip Balms creëren een glossy finish in de trendy kleuren rood en roze. Trouw aan hun motto YOU MATTER en LOVE MYSELF creëren ze sterke looks die staan voor liefde in al haar facetten.

Catrice WHO I AM DOUBLE ENDED EYE PENCIL – € 3,49

Voor krachtige statements: het CATRICE WHO I AM Double Ended Eye Pencil is verkrijgbaar in vijf verschillende tinten voor intense blikvangers. Dit eyeliner-potlood is een beauty all-rounder voor individuele looks. De eyelinerpunt aan de ene kant kan gebruikt worden voor precieze applicatie, terwijl het geïntegreerde sponsje aan de andere kant gemakkelijke blending verzekert. Met de hooggepigmenteerde potloden in paars,oranje, geel, groen en roze zit er geen limiet op jouw creativiteit!

Catrice WHO I AM HIGHLIGHTER BRUSH – € 4,99

Je kan nooit te veel highlights in je leven hebben en met de CATRICE WHO I AM Highlighter Brush zijn ze exact waar je ze wilt hebben! Poedertexturen zoals highlighter worden perfect aangebracht en geblend met de wijde, uitgewaaierde kwast.

Catrice WHO I AM BLUSH BRUSH – € 4,99

Love out Loud! Dankzij de perfecte vorm met een schuin kwasthoofd verzekert de CATRICE WHO I AM Blush Brush een optimale applicatie van blush texturen. Voor een natuurlijke en frisse look met precies het juiste kleuraccent.

Catrice WHO I AM EYESHADOW BLENDER BRUSH – € 4,49

Liefde overwint! Dat is het motto van de CATRICE WHO I AM Eyeshadow Blender Brush. Dankzij de zachte haartjes en de ronde kwast blendt het oogschaduwpoedertexturen zacht op de oogleden. Voor unieke oogmake-up stijlen met een vloeiende overgang en buitengewone effecten!

Catrice WHO I AM EYESHADOW SHADER BRUSH – € 4,49

Tijd voor Pride: met de Eyeshadow Shader Brush van de CATRICE WHO I AM Limited Edition zijn expressieve oogmake-up stijlen gegarandeerd een succes. De kwast heeft korte, dikke haartjes die je oogschaduw met precisie laten aanbrengen om contouren te benadrukken, accenten te zetten of een statement mono-look te creëren

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 juni 2023 at 10:13

  Wat een prachtige items van deze collectie.

  Xoxo

 • Reply
  BeautyToko
  22 juni 2023 at 12:00

  Een leuke, kleurrijke make-up collectie! Ik ga hem zeker bekijken in de winkel.

 • Laat een reactie achter