Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice VISIONairy

Preview: Catrice VISIONairy

Vol verbazing stond ik net in de Kruidvat naar het Catrice schap te kijken. Er was namelijk een nieuwe limited edition waar ik helemaal niets vanaf wist. Op het internet is er ook niet al te veel over te vinden maar ik heb wat persbeelden weten te vinden en de prijzen van het Nederlandse schap overgenomen. Ik heb geen idee of het ook in België te koop is en tot wanneer maar ik kan jullie wel de producten laten zien!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Smokey Eyes Set – € 4,59

Ze zijn in twee kleuren verkrijgbaar en ik vind ze stiekem heel erg mooi. Het pigment was prima in orde en denk dat je hier zeker mooie looks mee kan maken!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Multicolour Highlighter – € 4,99

Deze is echt heel erg gaaf en ziet er vooral heel erg mooi uit! Hij oogt vrij donker maar dat is hij helemaal niet. Hij geeft een hele mooie warme glans af, zeker een aanrader om even naar te kijken!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Liquid Liner – 3,89

Deze eyeliners zien er wel mooi uit maar trokken niet echt mijn aandacht. Ik denk dat ze vooral transparant zijn met grove glitters. Leuk om over je eigen eyeliner heen te dragen!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Vitamin Lip Treatment – € 3,59

Het klinkt heel spannend, een lipproduct dat je lippen vitamines moet geven. Volgens mij is het gewoon een lipgloss met wat verzorgende ingredienten. Het klinkt heel leuk maar ik verwacht er geen wonderen van. De kleuren vind ik wel weer leuk!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Nail Polish – € 2,99

Op de persfoto’s zien ze er heel erg leuk en bijzonder uit, in het echt viel dat wel een beetje tegen. Ze zijn er in vier verschillende kleuren met ieders hun eigen effect. De zwarte is zelfs matte, deze kan nog wel eens heel erg mooi zijn!

Zoals ik het al aangaf was het voor mij een totale verrassing deze collectie tegen te komen in de schappen. Normaal krijg ik maanden van te voren al bericht welke collecties naar Nederland komen met beeldmateriaal, maar deze heb ik nooit voorbij zien komen. Nouja, beter laat dan nooit want het is zeker een leuke collectie! Welke items wil jij graag scoren of een review van zien?

Bron afbeeldingen: Love Your Life

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

  1. Ik heb er net ook naar staan kijken bij het kruidvat en ik had echt zoiets van Huh?? heb ik nu iets gemist?..tja ik heb even staan twijfelen , maar toen ik de Lip treatment even swatchte in de winkel plakte hij behoorlijk, en daar werd ik niet heel erg blij van.

  2. Oeh la la, de nagellakjes zien er veelbelovend uit! Ik heb het persbericht wel voorbij zien komen in mijn mail. Deze mail hebben ze pas verstuurd na een mail waarvan de collectie pas in februari uitkomt.

  3. Oeh, die eyeliner ’toppers’ lijken me geweldig! Ik wissel graag af met mijn eyeliner of doe er iets speciaals mee, dus deze zijn perfect voor mij! De highlighter en de nagellakjes lijken me ook erg fijn :) ik ga even swatchen! X

  4. Ik had ook nog helemaal niks van deze collectie gehoord, wat raar eigenlijk. Maar het ziet er allemaal wel mooi uit! Ben benieuwd naar de lipglossjes en de highlighter!

  5. Ik dacht al dat ik iets gemist had toen ik hem zag, maar blijkbaar lag het dus net aan mij. Ik vind het niet echt iets waarvoor ik naar de winkel ren en had dus ook niks meegenomen. xxx Lucinda

  6. Ohhh wat fijn, weer een nieuwe limited edition! Die multicolour highlighter ziet er zo fijn uit! <3 Ik heb daar nu een blusher van en die is erg fijn!

  7. Wat raar dat je er helemaal niks over wist. Wel een leuke verrassing! :D Ik ben jammer genoeg niet zo onder de indruk, de highlighter daarentegen is wel nog mooi :-) Daar ben ik dus benieuwd naar ^^ x

  8. Ik had net hetzelfde toen ik vandaag in het Kruidvat (België) stond! Maar eerlijk is eerlijk..’ er was niets dat me kon bekoren :-S de kleuren deden me denken aan de MTV LE van Essence onlangs. Heb dan ook niets meegenomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *