Preview: Catrice VISIONairy

Preview: Catrice VISIONairy

Vol verbazing stond ik net in de Kruidvat naar het Catrice schap te kijken. Er was namelijk een nieuwe limited edition waar ik helemaal niets vanaf wist. Op het internet is er ook niet al te veel over te vinden maar ik heb wat persbeelden weten te vinden en de prijzen van het Nederlandse schap overgenomen. Ik heb geen idee of het ook in België te koop is en tot wanneer maar ik kan jullie wel de producten laten zien!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Smokey Eyes Set – € 4,59

Ze zijn in twee kleuren verkrijgbaar en ik vind ze stiekem heel erg mooi. Het pigment was prima in orde en denk dat je hier zeker mooie looks mee kan maken!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Multicolour Highlighter – € 4,99

Deze is echt heel erg gaaf en ziet er vooral heel erg mooi uit! Hij oogt vrij donker maar dat is hij helemaal niet. Hij geeft een hele mooie warme glans af, zeker een aanrader om even naar te kijken!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Liquid Liner – 3,89

Deze eyeliners zien er wel mooi uit maar trokken niet echt mijn aandacht. Ik denk dat ze vooral transparant zijn met grove glitters. Leuk om over je eigen eyeliner heen te dragen!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Vitamin Lip Treatment – € 3,59

Het klinkt heel spannend, een lipproduct dat je lippen vitamines moet geven. Volgens mij is het gewoon een lipgloss met wat verzorgende ingredienten. Het klinkt heel leuk maar ik verwacht er geen wonderen van. De kleuren vind ik wel weer leuk!

Preview: Catrice VISIONairy

Catrice VISIONairy Nail Polish – € 2,99

Op de persfoto’s zien ze er heel erg leuk en bijzonder uit, in het echt viel dat wel een beetje tegen. Ze zijn er in vier verschillende kleuren met ieders hun eigen effect. De zwarte is zelfs matte, deze kan nog wel eens heel erg mooi zijn!

Zoals ik het al aangaf was het voor mij een totale verrassing deze collectie tegen te komen in de schappen. Normaal krijg ik maanden van te voren al bericht welke collecties naar Nederland komen met beeldmateriaal, maar deze heb ik nooit voorbij zien komen. Nouja, beter laat dan nooit want het is zeker een leuke collectie! Welke items wil jij graag scoren of een review van zien?

Bron afbeeldingen: Love Your Life

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  valblogin
  5 januari 2015 at 16:43

  Waauw, ziet er leuk uit! :)

 • Reply
  Anneloes
  5 januari 2015 at 17:07

  Ik vind het nog steeds raar dat er op geen enkel kanaal een persbericht over uit is gekomen :/. Vooral de highlighter lijkt me erg leuk!

 • Reply
  Pamela
  5 januari 2015 at 17:10

  apart dat hier niets over bekend is! Toch vind ik hem niet heel erg spannend.

 • Reply
  Petra
  5 januari 2015 at 17:15

  Ik heb er net ook naar staan kijken bij het kruidvat en ik had echt zoiets van Huh?? heb ik nu iets gemist?..tja ik heb even staan twijfelen , maar toen ik de Lip treatment even swatchte in de winkel plakte hij behoorlijk, en daar werd ik niet heel erg blij van.

 • Reply
  Beautyjuf
  5 januari 2015 at 17:29

  Oeh la la, de nagellakjes zien er veelbelovend uit! Ik heb het persbericht wel voorbij zien komen in mijn mail. Deze mail hebben ze pas verstuurd na een mail waarvan de collectie pas in februari uitkomt.

 • Reply
  Sarahdise
  5 januari 2015 at 17:51

  Mij zegt deze collectie niet zoveel… Op naar de volgende!

 • Reply
  Marloes
  5 januari 2015 at 17:52

  Jammer dat deze collectie een beetje tegenvalt!

 • Reply
  Esmée
  5 januari 2015 at 18:03

  Oeh, die eyeliner ’toppers’ lijken me geweldig! Ik wissel graag af met mijn eyeliner of doe er iets speciaals mee, dus deze zijn perfect voor mij! De highlighter en de nagellakjes lijken me ook erg fijn :) ik ga even swatchen! X

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  5 januari 2015 at 18:19

  Zo raar dat daar dan geen persbericht van komt! Wel snel naar de winkel rennen, ik wil die highlighter!

 • Reply
  Sara
  5 januari 2015 at 18:31

  Ik vind de highlighter er echt prachtig uitzien!

 • Reply
  Nicolish
  5 januari 2015 at 18:33

  Erg leuke collectie!

 • Reply
  Marjoleinee
  5 januari 2015 at 18:33

  Oeh die highlighter <33

 • Reply
  Beau
  5 januari 2015 at 18:43

  Ziet er toch wel mooi uit!

 • Reply
  Daphne
  5 januari 2015 at 18:51

  Oh gaaf zeg deze collectie!

 • Reply
  inspiredbylifee
  5 januari 2015 at 18:53

  Raar dat er niet veel over te vinden is.. ik ga morgen eens kijken

 • Reply
  Mandy
  5 januari 2015 at 19:06

  Ik had ook nog helemaal niks van deze collectie gehoord, wat raar eigenlijk. Maar het ziet er allemaal wel mooi uit! Ben benieuwd naar de lipglossjes en de highlighter!

 • Reply
  lucindainwonderland
  5 januari 2015 at 19:15

  Ik dacht al dat ik iets gemist had toen ik hem zag, maar blijkbaar lag het dus net aan mij. Ik vind het niet echt iets waarvoor ik naar de winkel ren en had dus ook niks meegenomen. xxx Lucinda

 • Reply
  xmmke
  5 januari 2015 at 19:16

  Ohhh wat fijn, weer een nieuwe limited edition! Die multicolour highlighter ziet er zo fijn uit! <3 Ik heb daar nu een blusher van en die is erg fijn!

 • Reply
  femketje
  5 januari 2015 at 19:18

  oeh daar ga ik denk ik wel ff heel wat van scoren!

 • Reply
  Tania
  5 januari 2015 at 19:22

  Ziet er een leuke collectie uit

 • Reply
  Jana
  5 januari 2015 at 19:53

  Wat raar dat je er helemaal niks over wist. Wel een leuke verrassing! :D Ik ben jammer genoeg niet zo onder de indruk, de highlighter daarentegen is wel nog mooi :-) Daar ben ik dus benieuwd naar ^^ x

 • Reply
  Mjay
  5 januari 2015 at 20:14

  Ik had net hetzelfde toen ik vandaag in het Kruidvat (België) stond! Maar eerlijk is eerlijk..’ er was niets dat me kon bekoren :-S de kleuren deden me denken aan de MTV LE van Essence onlangs. Heb dan ook niets meegenomen!

 • Reply
  Add me on snapchat: mybeautysnaps
  5 januari 2015 at 20:40

  wauw, wat goed dat je dit bericht dan typt, zo vlak nadat je het gezien hebt in de winkel! Geeft wel weer dat je gepassioneerd met beauty bezig bent! :)

 • Reply
  Margot
  5 januari 2015 at 20:52

  Er zit eigenlijk niet echt iets tussen waar ik benieuwd naar ben.

 • Reply
  face2beauty
  5 januari 2015 at 21:20

  Alleen de nagellakken zou ik willen proberen de rest vind ik niet geweldig deze keer.

 • Reply
  chucky1012
  5 januari 2015 at 21:36

  Super leuk!
  Ik ga morgen meteen naar de winkel waar dit te koop is en om te kijken of het iets voor me is ;-)

 • Reply
  irene niec
  6 januari 2015 at 11:04

  Super, ik ga vast en zeker de nagellakjes kopen.

 • Reply
  Naomi
  6 januari 2015 at 13:13

  Die highlighter! wauw

  x

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  6 januari 2015 at 22:20

  Wat een mooie collectie! Zal wel weer niet naar Nederland komen (bummer)

  • Reply
   Aranka
   6 januari 2015 at 22:36

   Jawel, sterker nog, hij ligt al in de winkels!

  Laat een reactie achter