Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Preview: Catrice The Dewy Routine

Je ziet het blijkbaar overal, de dewy look. Deze trendy makeuptrend, geïnspireerd op een huid die glanst als frisse ochtenddauw, is inmiddels hot! De Catrice The Dewy Routine collectie heeft de perfecte producten voor een gezonde, glanzende teint, op elk moment van de dag. Morning Dew, Sunkissed Dew en Midnight Dew, drie looks met drops, poeder en een stick. De collectie biedt daarnaast twee professionele kwasten voor het aanbrengen van de verschillende texturen. Voor een Dewy Look de hele dag lang!

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Powder – € 4,59

Ultra-fijne gezichtspoeders in drie versies voor een dewy look: een zachte glow voor de ochtend, een zomers gebruinde glans voor de middag en met sterke holografische effecten voor de avond.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dew Maximizer – € 4,59

24/7 dewy met bijpassende highlighter sticks: begin de dag met een frisse glans, in de middag krijgt de huid een zomerse touch en in de avond schitter je met een holo glow. Elke stick geeft een prachtig dewy glanseffect. Gemakkelijk mee te nemen in je tas.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Drops – € 4,59

Drie vloeibare highlighter texturen met dewy effecten, geschikt voor specifieke momenten van de dag: helder voor de ochtend, sunkissed voor de middag en met een intense hologlans voor de avond. Ze kunnen solo of gemengd met een foundation worden gebruikt.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Look Foundation & Primer Brush – € 5,59

Speciale kwast voor het aanbrengen van primer en vloeibare make-uptexturen. Ideaal om gericht of all-over te gebruiken. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Look Precision Brush – € 4,59

Premium kwast met een specifieke vorm voor het zeer gericht aanbrengen van accenten met verschillende texturen. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.

De collectie ziet er op het eerste gezicht mooi uit, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik er niet echt producten tussen vind zitten die er echt uit knallen en zou er ook niet meteen voor naar de winkel rennen. Echt vernieuwend zijn de producten ook niet want Catrice heeft al veel vergelijkbare producten in het vaste assortiment zitten. Nee, leuk geprobeerd maar ik vind het een beetje zonde om hier een limited edition van te maken, zeker voor de zomer maanden. De Catrice The Dewy Look collectie is vanaf juni tot en met juli te koop bij de Kruidvat.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Oeh ik ben juist wel heel benieuwd naar de drops! Lancome heeft sinds kort ook zoiets in het assortiment dus misschien is wel een leuke budget dupe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *