Preview: Catrice The Dewy Routine

Preview: Catrice The Dewy Routine

Je ziet het blijkbaar overal, de dewy look. Deze trendy makeuptrend, geïnspireerd op een huid die glanst als frisse ochtenddauw, is inmiddels hot! De Catrice The Dewy Routine collectie heeft de perfecte producten voor een gezonde, glanzende teint, op elk moment van de dag. Morning Dew, Sunkissed Dew en Midnight Dew, drie looks met drops, poeder en een stick. De collectie biedt daarnaast twee professionele kwasten voor het aanbrengen van de verschillende texturen. Voor een Dewy Look de hele dag lang!

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Powder – € 4,59

Ultra-fijne gezichtspoeders in drie versies voor een dewy look: een zachte glow voor de ochtend, een zomers gebruinde glans voor de middag en met sterke holografische effecten voor de avond.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dew Maximizer – € 4,59

24/7 dewy met bijpassende highlighter sticks: begin de dag met een frisse glans, in de middag krijgt de huid een zomerse touch en in de avond schitter je met een holo glow. Elke stick geeft een prachtig dewy glanseffect. Gemakkelijk mee te nemen in je tas.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Drops – € 4,59

Drie vloeibare highlighter texturen met dewy effecten, geschikt voor specifieke momenten van de dag: helder voor de ochtend, sunkissed voor de middag en met een intense hologlans voor de avond. Ze kunnen solo of gemengd met een foundation worden gebruikt.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Look Foundation & Primer Brush – € 5,59

Speciale kwast voor het aanbrengen van primer en vloeibare make-uptexturen. Ideaal om gericht of all-over te gebruiken. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.

Preview: Catrice The Dewy Routine

Catrice The Dewy Look Precision Brush – € 4,59

Premium kwast met een specifieke vorm voor het zeer gericht aanbrengen van accenten met verschillende texturen. Gemaakt met synthetische haren van hoge kwaliteit.

De collectie ziet er op het eerste gezicht mooi uit, maar ik moet wel eerlijk toegeven dat ik er niet echt producten tussen vind zitten die er echt uit knallen en zou er ook niet meteen voor naar de winkel rennen. Echt vernieuwend zijn de producten ook niet want Catrice heeft al veel vergelijkbare producten in het vaste assortiment zitten. Nee, leuk geprobeerd maar ik vind het een beetje zonde om hier een limited edition van te maken, zeker voor de zomer maanden. De Catrice The Dewy Look collectie is vanaf juni tot en met juli te koop bij de Kruidvat.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  femketje
  25 april 2018 at 08:04

  het is een vrij basic collectie maar zo jammer dat er weer van holografisch wordt gesproken terwijl het duochrome is!

 • Reply
  Rachel
  25 april 2018 at 09:33

  inderdaad vrij simpel maar ga toch kijken als het in de winkel ligt !!

 • Reply
  chucky1012
  25 april 2018 at 11:28

  Heel mooi ;-)

 • Reply
  laura
  25 april 2018 at 13:43

  Oeh ik ben juist wel heel benieuwd naar de drops! Lancome heeft sinds kort ook zoiets in het assortiment dus misschien is wel een leuke budget dupe.

 • Reply
  aboutsbstyle
  25 april 2018 at 19:33

  Ben benieuwd naar de drops. Nog nooit eerder gebruikt ook. Liefs soraya

 • Reply
  raveydtts
  25 april 2018 at 21:09

  Hier ben ik heel benieuwd naar! :D

 • Laat een reactie achter