Search
Close this search box.

Preview: Catrice Sungasm Limited Edition

Preview: Catrice Sungasm Limited Edition

Eindelijk is de zomer daar – deze zorgt ervoor dat jij in de stemming komt voor rokjes, shorts en off-shoulder jurkjes. Welke outfit je ook kiest: elke look is perfect wanneer de huid straalt dankzij een prachtige zomerse glow. De nieuwe Limited Edition Sungasm van Catrice biedt een selectie van beauty producten die gemakkelijk een zongebruinde huid tevoorschijn toveren van midden juni tot en met juli 2020.

De Limited Edition is geschikt voor elke huidskleur en gelegenheid. De producten kunnen gebruikt worden om een subtiele of een intense zomerse tan te creëren met een glinsterend effect op het hele
lichaam.

Preview: Catrice Sungasm Limited Edition

Catrice Sungasm FACE & BODY HIGHLIGHTER – € 5,99

In de stemming voor een finish met een extra beetje glow? Dan is de geperste poeder highlighter met een zijden textuur perfect voor jou, want het laat je pronken met je zomerhuid op je gezicht en lichaam. Het bevat lichtreflecterende pigmenten voor een stralende glow en het siert elke huidskleur.

Preview: Catrice Sungasm Limited Edition

Catrice Sungasm LUMINIZING BRONZER – € 4,99

Bronzers zijn het geheime wapen voor een direct frisse touch – een zachtgebruinde huid met een
glinsterend effect is de ultieme, zichtbare “wake-up call”. De ultra fijne bronzing poeder, die beschikbaar is in twee verschillende tinten, past bij elke huidskleur en laat een zacht glinsterende finish achter. Zo geeft de Luminizing Bronzer ons direct een verjongende look.

Preview: Catrice Sungasm Limited Edition

Catrice Sungasm ILLUMINATING BRONZING PEBBLES – € 4,99

De glinsterende poedersteentjes van verschillende grootten en vormen verzekeren je van een stralend gezicht – voor een huid die eruitziet alsof het verfijnd is met een soft focus effect. De licht reflecterende pigmenten geven een subtiele glow. De aanbreng is extreem gemakkelijk: haal zacht een poederkwast over de parels en breng van buiten naar binnen aan op het gezicht of spreidt royaal over de gewenste delen van het lichaam.

Preview: Catrice Sungasm Limited Edition

Catrice Sungasm SUMMER GLOW MAKE-UP SETTING MIST – € 4,99

Verfrissend met een glow effect – en met de geur van de zomer, zon en een goed humeur: de superlichte setting mist is een primer en fixing spray in één en heeft een geweldig, verjongend effect.
Dankzij de fijne vernevelaar wordt de spray gelijkmatig over de huid verspreid, kunnen poedertexturen blenden en creëert het een gladde huid. Het resultaat: een prachtige, stralende en langdurige zomerhuid!

Ik vind de zomerse collectie van Catrice er leuk uitzien, het is een vrij kleine collectie, maar het heeft wel hele mooie producten voor de zomer. Aangezien we waarschijnlijk geen kleurtje gaan krijgen aan de Spaanse kust, moeten we het maar zo doen toch? De collectie ligt vanaf juni tot en met juli in de winkels van Kruidvat.

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *