Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Seeking Flowers – limited edition

Catrice Seeking Flowers

Beauty staat in volle bloei met de Catrice Limited Edition Seeking Flowers. Geïnspireerd door een boeket van warme en vrolijke kleuren, inclusief de Pantone 2024 kleur van het jaar Peach Fuzz, samen met subtiele en romantisch roze en opvallend paars heeft deze collectie alles om prachtige, vrolijke looks te creëren. Zeg gedag tegen een lange, druilerige winter en hallo tegen het ontwaken van de lente en het stralende seizoen.

De Catrice Seeking Flowers limited edition is vanaf eind maart 2024 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Catrice Seeking Flowers Eyeshadow Palette – € 7,99

Dit luxueuze oogschaduwpalet met reliëf van een bloem steelt echt de show. Het heeft 5 hooggepigmenteerde tinten met verschillende effecten en finishes. Het is een unieke compacte verpakking met geïntegreerde spiegel. Kortom, deze moet je hebben.

Catrice Seeking Flowers Cream-to-Powder Highlighter – € 4,99

Dit is een crème highlighter met een poederfinish die je gemakkelijk aan kan brengen op de huid. Opbouwbare en goed te blenden textuur zorgt voor de perfecte glow. Verkrijgbaar in twee trendy kleuren.

Catrice Seeking Flowers

Catrice Seeking Flowers Hydrating Lip Mask – € 4,99

Het is een hydraterend lipmasker voor zachte lippen, met een prachtige kleurovergang! De verzorgende behandeling met een balmachtige textuur laat jouw lippen fantastisch aanvoelen.

Catrice Seeking Flowers Hydrating Lip Stain – € 3,99

Vloeibare lipkleur met een hydraterende formule en kleureffect. Het zorgt voor een langdurige en intense kleur op de lippen en is verkrijgbaar in drie trendy kleuren.

Catrice Seeking Flowers Blush & Brush Stick – € 5,49

Zo’n bijzondere verpakking had ik nog niet eerder gezien. Deze glinsterende blushstick met marmeren
kleureffect is perfect voor het toevoegen van een kleurrijke glow aan de wangen. De geïntegreerde kwast zorgt voor gemakkelijke en handige applicatie onderweg.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *