Search
Close this search box.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Subtiele Elegantie. Pure elegantie als statement. De nieuwe limited edition Pulse of Purism van Catrice combineert subtiliteit met discrete luxe in februari en maart. Het is een klassieke collectie met frisse tinten die helemaal ready zijn voor de lente. Ik vind het een mooie collectie en kan niet wachten tot ik het kan testen over een paar maand. Kijken jullie mee?

Preview: Catrice Pulse Of Purism Preview: Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse of Purism Pure Metal Palette – € 4,89

Metallic Atmosfeer. De paletten bevatten elk drie gebakken poeder oogschaduws met een metallic effect. Champagne, zilverblauw en koper in het ene palet en wit, taupe en brons in het andere palet. Verkrijgbaar in MEtal, Myself and I en By All Means MetalEYES.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse of Purism Powder Blush – € 3,99

Het Beste van het Koraal. De blush met een zijdezachte poedertextuur geeft de jukbeenderen een heldere koraalroze kleur. Voor een bijzonder frisse teint. Verkrijgbaar in Pure Hibiscocoon.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse of Purism 2-Tone Lipstick – € 3,99

Rose Mallow. De tweekleurige lipstick met een glanzend midden geeft een zachte kleurverdeling met een glanzende finish. Verkrijgbaar in Pure Hibiscocoon.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Pulse of Purism Brow Pomade Stick – € 3,59

Fixing Tool. Deze praktische Brow Pomade Stick kan gebruikt worden om wenkbrauwen te contouren, vullen of modelleren. Verkrijgbaar in Elegant PurisME.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse of Purism Pure Radiance Glowrizer – € 4,99

Glanzende Perfectie. Geeft een subtiele, stralende glans en laat oneffenheden van de huid verdwijnen: de primer met lichtreflecterende gel-parels. De dispenser breekt de parels voorzichtig tijdens het pompproces en vermaalt ze tot een gladde textuur. Verkrijgbaar in Natural Glow.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse of Purism Nail Lacquer – € 2,99

Springtime. Deze nagellakken in drie trendy kleuren staan voor langhoudende, intensieve dekking en een prachtige glans. Verkrijgbaar in Pure Blues, PuREDfied Simplicity en Pure Hibiscocoon.

Catrice Pulse of Purism Top Coat – € 2,99

Gesmolten Metaal. Deze Top Coat droogt mat op en heeft harde borstelharen om een unieke “Brushed Metal Look” te creëren. De nagellak met langhoudende textuur kan individueel gebruikt worden of als toplaag. Verkrijgbaar in Minimalist Melted Metal.

Preview: Catrice Pulse Of Purism

Catrice Pulse of Purism Nail Stripes – € 2,99

Delicaat Ontworpen. Nail Stripes, de trend accessoire die een elegant en complex design aan je nagels geeft. De gouden folie is zelfklevend en kan aangebracht worden op gelakte of ongelakte nagels. Verkrijgbaar in Simple Understatement.

Zoals ik al zei, ik vind dit echt weer één van de mooiere collecties van Catrice die ik de afgelopen tijd heb gezien. Het zijn mooie basic producten waar ik erg benieuwd naar ben geworden. De collectie ligt vanaf februari tot en met maart in de schappen in Nederland en België.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Die primer met die bolletjes! Heeft (of had?) Guerlain niet ook zoiets? Leuk dat er een budgetversie van komt. Persoonlijk zit ik nog in de winterstand en heb ik nog lang geen zin in de lente (begin ik ook weer te niezen enzo ivm graspollen), maar dit soort vooruitzichten maakt het wel weer leuk. ;-)

  2. Wauw, sinds tijden ben ik niet meer zo enthousiast geweest over een Limited Edition, die paletten, nail stripers en highlighter ben ik het meest benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *