Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Poolside Of Life – limited edition

Er ‘hot’ uitzien, je hoofd koel houden en plezier maken in de zon is zojuist makkelijker geworden met de nieuwe Catrice POOLSIDE OF LIFE limited edition. Het is gedurfd, levendig en glossy – en heeft alles wat je nodig hebt voor een beautysplash op je ogen, lippen, nagels en meer. Met hydraterende ingrediënten, zoete zomergeuren en verkoelende effecten tikt deze collectie alle zomerboxen aan.

Catrice Poolside Of Life Waterproof Eyeliner – € 3,99

Waterproof eyeliner met een vilten punt voor nauwkeurige applicatie. Intense langdurige pigmentatie met een hoge kleurafgifte. Verkrijgbaar in vier levendige kleuren.

Catrice Poolside Of Life Cooling Face Stick – € 5,49

Verkoelende en hydraterende gezichtsstick voor een stralend en energiek huideffect. De stick applicator zorgt voor gemakkelijke applicatie. Transparante finish en geschikt voor alle huid tinten.

Catrice Poolside Of Life Bi-Phase Lip Oil – € 3,99

Hoogwaardige gloss lipoliën voor een volumineuze liplook met een zoete watermeloengeur. Verzorgende twee-fasen formule en pepermuntolie voor een verkoelend effect op de lippen. Verkrijgbaar in drie zomerse tinten

Catrice Poolside Of Life Nail Lacquer – € 2,99

Langdurige, levendige kleuren in drie varianten met een glinsterende, dekkende finish.

Catrice Poolside Of Life Pool Bag – € 7,49

Transparant zwemtasje met holografisch effect. Bewaart gemakkelijk make-up essentials in stijl. Spatbestendig en praktisch.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *