Search
Close this search box.

Preview: Catrice Neo-Natured

Preview: Catrice Neo-Natured

Normaal ben ik er als de kippen bij als Essence of Catrice weer met een nieuwe collectie komen, alleen deze is me helemaal ontschoten. Ineens zag ik op Twitter dat Catrice een nieuwe collectie heeft die ook naar België komt die ik nog helemaal niet met jullie gedeeld had. Neo-Natured heet de collectie en het is me meteen al duidelijk dat dit een prachtige collectie voor het najaar moet zijn.

Preview: Catrice Neo-Natured Preview: Catrice Neo-Natured

Catrice Neo-Natured Eye Shadow – € 3,99

Twee prachtige oogschaduw paletten met drie mooie basiskleuren voor een herfstige look. Hou je meer van groen of toch van bruin met paars? Het zijn wat mij betreft prachtige kleurencombinaties! Verkrijgbaar in: WALDEN’s Leaf Letter en Soothe Of Soul.

Preview: Catrice Neo-Natured

Catrice Neo-Natured Blush Beautiful Bamboo – € 4,99

Ziet deze blush er niet prachtig uit in haar bamboe jasje? Het ziet er in ieder geval niet uit als een goedkope blush. Niet alleen de verpakking ziet er goed uit, ook de kleur van de blush spreekt me meteen aan. Verkrijgbaar in de kleur: Walk In The Woods.

Preview: Catrice Neo-Natured

Catrice Neo-Natured Lip Colour – € 4,99

In de herfst mogen onze lippen weer gezien worden in de mooiste warme kleuren. En daar passen deze drie lipsticks perfect bij. Ik word al enthousiast als ik ze zie, hopelijk zijn ze matte! Verkrijgbaar in de kleuren: NUDEtral Nature, Maroon Mélange, en Woodlands LiBERRY.

Preview: Catrice Neo-Natured

Catrice Neo-Natured Lip Liner – € 1,99

Bij een mooie kleur lipstick hoort natuurlijk een een bijpassende lip liner! Kleur de randen van je lippen netjes in met deze zachte lip liners! Verkrijgbaar in de kleuren: NUDEtral Nature, Maroon Mélange, en Woodlands LiBERRY.

Preview: Catrice Neo-Natured

Catrice Neo-Natured Nail Lacquer – € 2,79

En als laatst kan de nagellak natuurlijk niet ontbreken in een collectie van Catrice. Deze vier kleuren maken jouw herfstlook helemaal af. Of je nou voor een mooie egale kleur wilt gaan of een duo chrome kleur! Verkrijgbaar in de kleuren: Maroon Mélange, Woodlands LiBERRY, WALDEN’s Leaf Letter en Nude Knit.

De collectie is vanaf oktober tot en met november te koop in ieder geval België, maar ik neem ook aan in Nederland, alleen dit heb ik nog niet bevestigd gekregen.  Deze collectie is helaas niet in Nederland te koop, wel in België!. Welke items willen jullie scoren van deze collectie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. word ik eens helemaal enthousiast ; komt deze collectie alleen naar Belgie…neeeee. De blush, de eerste lipstick, lipliner en nagellak daar ging ik echt helemaal voor.

  2. Gebeurd wel eens vaker dat NL hem niet krijgt en DL en België wel. Was vorig jaar ook zo met een bepaalde LE (Lumination heette die) die prachtig was en NL kreeg toen een 13 in een dozijn LE. Heel jammer. In dit geval hebben de meiden die aan de grenzen wonen geluk! Ik zelf woon aan de Duitse grens maar vermoed dat ik er ook naast ga krijgen omdat die zo mooi is!

  3. Is de eerste keer in zoveel tijd dat ik nog eens enthousiast word van een LE collectie van Catrice, hier moet ik de blush en de lipsticks van scoren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *