Preview: Catrice Nail Paint To Go

Preview: Catrice Nail Paint To Go

Eindelijk komt Catrice eens met een collectie waar ik écht benieuwd naar ben. Iets wat ik al zo lang heb willen proberen maar dat er gewoon niet was. Of tenminste, het was er wel, maar het was niet makkelijk te krijgen en zeker niet in Nederland. Maar vanaf half juni tot en met juli ligt het gewoon bij de Kruidvat in de schappen. Verschillende kleuren nagellak pennen! Ja je leest het goed, pennen waar je gemakkelijk je nagels mee kan lakken. Ik ben razend benieuwd.

Preview: Catrice Nail Paint To Go

Catrice Nail Paint To Go NAIL POLISH PEN – € 3,99

Dankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd, zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur in de viltstiftpunt te laten stromen en aanbrengen. Om te verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen. Verkrijgbaar in de kleuren: Pink Pulse, Rapid Red Date, Rosewood En Route, Blue Boat Trip, Travel In Turqouise en Tomato Red Rush.

Preview: Catrice Nail Paint To Go Preview: Catrice Nail Paint To Go

En zo moet het er dan uit te komen zien. Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze nagellak pennen. Zelf heb ik een beetje een onderbuik gevoel dat het een complete aanfluiting is, maar wellicht verrast Catrice ons enorm! Ik kan in ieder geval niet wachten tot het in de winkels ligt en het te proberen en reviewen voor jullie. Zijn jullie benieuwd naar deze nagellak pennen?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  29 mei 2017 at 16:53

  Gaaf, die ga ik zeker proberen! Ik ben waardeloos met gewone nagellak, moet altijd alles bijwerken.

 • Reply
  Rosanne
  29 mei 2017 at 17:21

  Ontzettend benieuwd! Hoop dat het dit keer goed werkt

 • Reply
  Britt
  29 mei 2017 at 17:39

  Oh wow, dit had ik niet verwacht maar ik ben wel heel erg nieuwsgierig!

 • Reply
  femketje
  29 mei 2017 at 17:58

  Ben erg benieuwd of het echt zo werkt!

 • Reply
  Ann Ages Gracefully
  29 mei 2017 at 18:59

  Grappig heb ik jaren terug ook eens gehad toen werkten ze niet echt fijn moet ik zeggen maar ze zijn vast verbeterd. Dat was overigens niet van Catrice weet niet meer van welk merk :)

 • Reply
  Maaike Z
  29 mei 2017 at 19:24

  Nee niet benieuwd want het werkt niet :( Zoek op YouTube maar eens maar simply naillogical en dan haar video over zulke ‘stiften’

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  29 mei 2017 at 20:18

  Oeh, dit lijkt me vet handig! Maar je onderbuikgevoel deel ik een beetje. Het klinkt denk ik leuker dan het is!

 • Reply
  Tania
  29 mei 2017 at 20:37

  Oh dat ziet er speciaal uit. Ben benieuwd

 • Reply
  chucky1012
  30 mei 2017 at 06:41

  Het ziet er zo mooi uit en ben hier erg benieuwd naar….

 • Reply
  rachel
  30 mei 2017 at 09:45

  …ben benieuwd

 • Reply
  Debby
  1 juli 2017 at 19:34

  Ik heb er vandaag 1 gekocht, in 1,5minuut zat t erop en was t droog! T is wat matter dan normale lk en echt even wennen! Helaas na n 3 uur hangt t er bij alsof k al 2 weken m’n nagels niet meer heb bij gelakt :(. Ik vond het weggegooide €4,-!

 • Reply
  Debby
  1 juli 2017 at 21:39

  Ik heb er vandaag 1 gekocht, in 1,5 minuut zat t erop en was t droog! T is wat matter dan normale lak en echt even wennen! Helaas na n 3 uur hangt t er bij alsof k al 2 weken m’n nagels niet meer heb bij gelakt :(. Ik vond het weggegooide €4,-!

 • Reply
  Anita
  4 juli 2017 at 19:21

  Ik heb ze vanmiddag gekocht en het werkt super handig. En mn nagels zijn best snel droog. Top product!

 • Reply
  Maris
  2 augustus 2017 at 18:58

  Zojuist geprobeerd, te mooi om waar te zijn… De stift laat bij mij los na 1x lakken. Ook trek ik strepen in de lak.

 • Reply
  aboutsbstyle
  16 november 2017 at 12:08

  Oh dat lijkt mij erg handig als het werkt. Dan koop ik zeker meerdere kleuren, maar ik deel toch het onderbuik gevoel. Liefs soraya

 • Laat een reactie achter