Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Nail Paint To Go

Preview: Catrice Nail Paint To Go

Eindelijk komt Catrice eens met een collectie waar ik écht benieuwd naar ben. Iets wat ik al zo lang heb willen proberen maar dat er gewoon niet was. Of tenminste, het was er wel, maar het was niet makkelijk te krijgen en zeker niet in Nederland. Maar vanaf half juni tot en met juli ligt het gewoon bij de Kruidvat in de schappen. Verschillende kleuren nagellak pennen! Ja je leest het goed, pennen waar je gemakkelijk je nagels mee kan lakken. Ik ben razend benieuwd.

Preview: Catrice Nail Paint To Go

Catrice Nail Paint To Go NAIL POLISH PEN – € 3,99

Dankzij de één-streep applicatie met een intensieve dekking en de bijzonder snelle droogtijd, zijn de Nail Polish Pens ideaal als je niet veel tijd hebt. De houdbaarheid van 1 tot 2 dagen geeft de mogelijkheid om constant nieuwe stijlen op je nagels te creëren. Goed schudden voor het aanbrengen, zodat de kleurpigmenten in de pen goed vermengen. Daarna herhaaldelijk op de punt van de pen drukken om de textuur in de viltstiftpunt te laten stromen en aanbrengen. Om te verwijderen: plaats een wattenschijfje doordrenkt met nagellakremover een paar seconden op je nagel om snel te verwijderen. Verkrijgbaar in de kleuren: Pink Pulse, Rapid Red Date, Rosewood En Route, Blue Boat Trip, Travel In Turqouise en Tomato Red Rush.

Preview: Catrice Nail Paint To Go Preview: Catrice Nail Paint To Go

En zo moet het er dan uit te komen zien. Ik ben wel heel erg benieuwd naar deze nagellak pennen. Zelf heb ik een beetje een onderbuik gevoel dat het een complete aanfluiting is, maar wellicht verrast Catrice ons enorm! Ik kan in ieder geval niet wachten tot het in de winkels ligt en het te proberen en reviewen voor jullie. Zijn jullie benieuwd naar deze nagellak pennen?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Nee niet benieuwd want het werkt niet :( Zoek op YouTube maar eens maar simply naillogical en dan haar video over zulke ‘stiften’

  2. Oeh, dit lijkt me vet handig! Maar je onderbuikgevoel deel ik een beetje. Het klinkt denk ik leuker dan het is!

  3. Ik heb er vandaag 1 gekocht, in 1,5minuut zat t erop en was t droog! T is wat matter dan normale lk en echt even wennen! Helaas na n 3 uur hangt t er bij alsof k al 2 weken m’n nagels niet meer heb bij gelakt :(. Ik vond het weggegooide €4,-!

  4. Ik heb er vandaag 1 gekocht, in 1,5 minuut zat t erop en was t droog! T is wat matter dan normale lak en echt even wennen! Helaas na n 3 uur hangt t er bij alsof k al 2 weken m’n nagels niet meer heb bij gelakt :(. Ik vond het weggegooide €4,-!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *