Search
Close this search box.

Preview: Catrice My Little Pony Limited Edition

Catrice My Little Pony

Felle regenboogkleuren en zachte pasteltinten – de nieuwe CATRICE My Little Pony Limited Edition zorgt voor een perfecte finish voor een frisse en speelse look. In samenwerking met de speelgoed- en entertainmentleverancier Hasbro roept CATRICE jeugdherinneringen op en brengt onze kleine vierbenige vrienden weer tot leven in de vorm van superschattige beauty must-haves. My Little Pony fascineert fans van alle leeftijden sinds 1983 en neemt ze mee naar een betoverende wereld vol avontuur. Het begon allemaal 40 jaar geleden met een paar schattige vierbenige vrienden om mee te spelen en te verzamelen. Vanaf dat moment zijn er meerdere series en films gemaakt met veel nieuwe vriendjes die samen door dik en dun gaan. Geïnspireerd op de kleurrijke wereld van de little ponies viert deze collectie met een regenboogdesign vriendschap in al zijn facetten. De highlight van deze Limited Edition is het oogschaduwpalet met 12 gecoördineerde kleuren en verschillende effecten – maar de highlighter, de Lip & Cheek Activator en de vier prachtige nagellaken in pasteltinten zullen ook gegarandeerd de harten van alle beautylovers en pony-fans sneller laten kloppen

MY LITTLE PONY EYESHADOW PALETTE Closed
MY LITTLE PONY EYESHADOW PALETTE Open

Catrice My Little Pony EYESHADOW PALETTE – € 12,99

Met zijn schattige Pegasus pony is het CATRICE My Little Pony Eyeshadow Palette een ware blikvanger aan de buitenkant. Het matte oppervlak van de verpakking doet daarnaast denken aan het materiaal waarvan de little ponies van de legendarische speelgoedserie zijn gemaakt. In het palet zitten 12 perfect op elkaar afgestemde kleuren in delicate pasteltinten en gedurfde, levendige nuances met verschillende effecten. Dit zorgt ervoor dat je een verscheidenheid aan unieke oogmakeup stijlen kunt creëren met matte en glinsterende finishes. Het oogschaduwpalet bevat een geïntegreerde spiegel – perfect voor touch-ups onderweg.

MY LITTLE PONY HIGHLIGHTER Half Open

Catrice My Little Pony HIGHLIGHTER – € 6,99

Het grootste geluk van de wereld is op de rug van een pony rijden: de Pegasus pony op de verpakking van de highlighter verwelkomt alle My Little Pony fans onder de beautyliefhebbers. Binnenin betovert de zachtroze glinsterende CATRICE My Little Pony Highlighter ons en biedt een superschattige finish. Met de wilde manen in 3D-look is de textuur een ware blikvanger. Dankzij de highlighter zijn slechts een aantal stroken met een kwast alles wat nodig is om je teint te voorzien van een prachtige glow – de bleekroze tint flatteert alle huidtypes. Een geïntegreerd spiegeltje zorgt voor looks onderweg en laat snelle touch-ups toe.

MY LITTLE PONY LIP CHEEK ACTIVATOR

Catrice My Little Pony LIP & CHEEK ACTIVATOR – € 4,99

Het is magie! De aanvankelijk transparante textuur van de CATRICE My Little Pony Lip & Cheek Activator transformeert in een unieke tint roze wanneer het in contact komt met de natuurlijke pHwaarde van de huid en lippen. Dit zachte vleugje kleur creëert een unieke, natuurlijke finish. Lipstick en blush zijn verenigd in één product – en het zit in een praktisch stick-formaat met een My Little Pony design. De Lip & Cheek Activator past gegarandeerd in elke handtas, zodat je hem altijd bij de hand hebt.

Catrice My Little Pony NAIL LACQUER – € 2,99

Deze nagellakken in vier betoverende pasteltinten zijn de kers op de taart voor een perfecte My Little Pony look. Mintgroen, lichtblauw, een lichte perziktint en roze – elk kleur van de CATRICE My Little Pony Nail Lacquers heeft zijn eigen design met een eenhoorn-, aarde- of Pegasus-pony op de dop. Perfect om te sparen – voor diegenen die geen keuze kunnen maken met deze prachtige collectie.

Verkrijgbaar bij Kruidvat van eind april tot eind mei 2023.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *