Search
Close this search box.

Preview: Catrice My Jewels. My Rules. – limited edition

Alles wat glittert, glanst en glimt is goud in de Catrice My Jewels. My Rules. trend update. Je verandert in een oogwenk in een koningin of koning voor een dag met weelderige en elegante accenten zoals parels, glitters en glans; alles zit in prachtig vergulde flacons en verpakkingen. Een stralende huid, glossy lippen en nagels en betoverende ogen zijn de kroon op het werk, waar ‘meer is meer’ wordt aangemoedigd! Het is een collectie die op een moderne manier Marie Antoinette waardig is, voor een geweldige make-up look. De echte Royal Beauty behandeling wacht op je!

Catrice My Jewels. My Rules. Eyeshadow Palette – € 12,99

Een prachtig doosje met daarin 12 op elkaar afgestemde oogschaduwkleuren. Het is een mix van finishes en texturen. Verpakt in een hoogwaardig juwelen compactdoosje om de look te stelen op je kaptafel.

Catrice My Jewels. My Rules. Blush Pearls – € 5,49

Fijne blush parels in allerlei verschillende kleuren die je wangen een prachtige kleur geven. Door het Soft focus-effect dankzij lichtreflecterende pigmenten zien jouw wangen er fantastisch uit met een stralende teint!

Catrice My Jewels. My Rules. Highlighting Dust – € 4,99

Dit ultrafijne, losse highlighting poeder met lichtreflecterende deeltjes zorgt voor een egale en complete glow aan je huid. Je kunt het gebruiken op je hele lichaam of plaatselijk op plekken die je graag wilt uitlichten. Het flesje is een collectors item, met elegante verstuiverpomp.

Catrice My Jewels. My Rules. Lip Glaze – € 4,99

Het is een semi-transparante gloss met een hoogglans finish. Voor zichtbaar vollere lippen. Het heeft een lichtgewicht en comfortabele formule om te dragen met een niet plakkerige structuur. Verkrijgbaar in drie verschillende tinten.

Catrice My Jewels. My Rules. Nail Lacquer – € 3,89

De nagellakjes hebben een hoogglans finish en zijn verkrijgbaar in vijf trendy kleuren. Daarnaast heeft het ook nog eens een luxe ontwerp van het flesje!

De Limited Edition is vanaf half februari 2024 verkrijgbaar bij Kruidvat.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *