Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Limited Editon Hop Hop Hooray!

Catrice Limited Editon Hop Hop Hooray

Met de lente bijna voor de deur is ons verlangen naar frisse kleuren sterker dan nooit. Nagellaklovers kunnen zich verheugen, want Catrice introduceert een aantal coole tinten Catrice Iconails speciaal voor Pasen met de nieuwe Limited Edition Hop, Hop, Hooray! – verkrijgbaar van midden maart tot midden april 2022.

Van crème en nude tot roze en bessenkleur: de tinten zijn absolute klassiekers en kunnen perfect gemixed en gematched worden. Naast de klassieke kleuren biedt de Limited Edition een selectie van mini-pastelnagellakken in de trendkleuren van het Lente/Zomer seizoen 2022. De perfecte producten om vaarwel te zeggen tegen de sombere winter en in de mood te komen voor Pasen en lente met vrolijke kleuren – en ze zijn zelfs vegan!

Catrice Limited Editon Hop Hop Hooray

CATRICE Hop, Hop, Hooray! Mini Nail Lacquers – € 1,99

Lente op je nagels! De limited edition Catrice Hop, Hop, Hooray! mini-nagellakken komen in een speciale kleine versie en bieden een ware kleurexplosie om het lenteseizoen te vieren. Met de vijf mini-nagellakken in de prachtigste pasteltinten van het komende Lente/Zomer seizoen komen al jouw nageldromen gegarandeerd uit. Geel, roze, groen, paars of blauw – als je nog steeds in een gure winterbui bent, brengt deze Limited Edition zeker wat happy lentevibes op je nagels. Zelfs zonder een topcoat geven de Mini Nail Lacquers een perfecte gelglans finish en blijven zitten tot zeven dagen. Dankzij het praktische mini-formaat en de super schattige dop met een paashaaslook zijn ze een musthave voor in elke handtas

Catrice Limited Editon Hop Hop Hooray

CATRICE ICONAILS Gel Lacquers – € 3,99

De Catrice Iconails Gel Lacquers in een limited paashaaslook bieden een keuze uit vijf tijdloze klassiekers die gegarandeerd matchen met elke outfit en perfecte, kleine cadeautjes zijn om te verstoppen voor Pasen. Van een zacht nude tot een glanzend roze en bestinten, de nagellakken bieden een stijlvolle variatie aan kleuren om je look mee af te maken. De unieke Catrice Iconails formule verzekert een perfecte gelglans finish en maximale hold tot zeven dagen zonder dat er een topcoat voor nodig is.

Ik vind de lakjes echt super schattig en heb echt zin in het voorjaar en de Pasen als ik dit zo zie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *