Preview: Catrice Limited Edition – Kaviar Gauche

Catrice Kaviar

In mei worden zachte beauty essentials van Catrice gecombineerd met elegante Kaviar Gauche dessins. Met de Bridal Couture trouwjurken van het Berlijnse designer duo zweef je niet alleen in de lucht, maar ben je daadwerkelijk in de wolken. Of om preciezer te zijn: op Cloud N°9! Dat is de naam van de nieuwe Kaviar Gauche Trouwcollectie, geïnspireerd op de negende wolk in de eerste Internationale Cloud Atlas: de Cumulonimbus, een plek vol blijdschap en geluk. De limited beauty-lijn van CATRICE brengt verfijnde make-updromen tot leven.

De Limited Edition Kaviar Gauche is verkrijgbaar bij Kruidvat van eind mei tot begin juli 2022. Elk jaar komt Catrice weer met een samenwerking met Kaviar Gauche en ik vind het elk kaar weer een succes!

Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow Palette C01
Catrice Kaviar Gauche Eyeshadow Palette C01 Full Open

Catrice Kaviar Gauche EYESHADOW PALETTE – € 5,99

Het Kaviar Gauche Eyeshadow Palette is hemels! De vier poederoogschaduwen zijn harmonieus op elkaar afgestemd en passen met hun zachte rosé en nude tinten bij elke oogkleur. De verschillende effecten met matte, glinsterende of glossy finishes laten je een grote verscheidenheid aan prachtige ooglooks creëren. De kwalitatieve verpakking in een elegant parelmoer ontwerp past gegarandeerd in de kleinste clutch en is ideaal voor een snelle touch-up onderweg dankzij het geïntegreerde spiegeltje.

Catrice Kaviar Gauche Face Palette C01 Full Open

Catrice Kaviar Gauche FACE PALETTE – € 8,99

All you need is love – en het Kaviar Gauche Face Palette. Dit ultramoderne palet combineert een highlighter, een bronzer en twee blushes in unieke tinten. De nuances harmoniseren met verschillende huidskleuren en laten gegarandeerd elke huid stralen. Dankzij de ultrafijne, zachte textuur zijn de highlighter, bronzer en blush gemakkelijk aan te brengen en te blenden. Voor een natuurlijke look met een hemelse glow.

Catrice Kaviar Gauche Glossy Lip Balm C01

Catrice Kaviar Gauche GLOSSY LIP BALM – € 3,99

Kus de bruid: de Kaviar Gauche Glossy Lip Balm geeft de lippen een glossy finish met een frisse koraalkleur met gouden glitter. De semi-transparante textuur met verzorgende ingrediënten voelt prettig gewichtsloos aan op de lippen en versterkt de natuurlijke lipkleur.

Catrice Kaviar Gauche Glow Fixing Spray C01

Catrice Kaviar Gauche GLOW FIXING SPRAY – € 5,99

Fixeer je make-up, geniet van het feest! De Kaviar Gauche Glow Fixing Spray verlengt de houdbaarheid van je make-up, dus er bestaan geen grenzen aan jouw trouwfeest. Tegelijkertijd zorgt de lichte spray mist met een gouden glitter voor een fris uitziende huid en een stralende teint. De textuur plakt niet en voelt prettig aan op de huid.

Catrice Kaviar Gauche Nail Lacquer C01

Catrice Kaviar Gauche NAIL LACQUER – € 2,99

De Kaviar Gauche Nail Lacquer in twee zachte kleuren verzekert je van prachtige nagels op je speciale dag. De wolkachtige witte kleur met een gouden glitter heeft een transparante finish, terwijl de frisse koraaltint een hoge dekking biedt. Individueel gedragen of in combinatie bereiden de nagellakken je handen perfect voor voor jouw grote moment aan het altaar.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Shop ECS
    13 april 2022 at 14:25

    ECS is offering the best luxury party wear dress for summers which make your wardrobe fashionable. ECS fabrics is premium quality and full of new design launch by ECS. party wear dress for girls is also fancy collection of ECS.

  • Laat een reactie achter