Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice It Pieces 2016

Preview: Catrice It Pieces 2016

Het duurt niet lang meer voordat Essence en Catrice de nieuwe update van hun najaarsassortiment prijs geven. Maar vandaag geef ik jullie echt al even een voorproefje. Vanaf juli ligt de It Pieces collectie van Catrice in de winkel. Dat is een collectie met alvast alle highlight producten die je straks gaat zien in de grote update en dus al eerder te koop zijn. Benieuwd naar een kleine preview? Kijk dan snel verder!

Preview: Catrice It Pieces 2016 Preview: Catrice It Pieces 2016 Preview: Catrice It Pieces 2016

Catrice It Pieces Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow – € 3,99    

Hybride Held. Een intense kleur gecombineerd met een lichte uitstraling. De nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren – champagne, roze en grijs. Verkrijgbaar in Dîner En Blanc, La Vie En Rose en Comme Ci Comme Gris.

Preview: Catrice It Pieces 2016

Catrice It Pieces Deluxe Glow Highlighter – € 4,59

Driekleurige glans. Drie verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons voorzien je huid van een natuurlijke glans. De extreem zachte poeder bevat glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow. Verrijkt met vitamine E en jojoba olie. Verkrijgbaar in The Glowrious Three.

Preview: Catrice It Pieces 2016

Catrice It Pieces Prêt-à-Volume Smokey Mascara – € 4,59

Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers. Blijft tot 18 uur zitten, bevestigd door een extern instituut. Verkrijgbaar in Velvet Black.

Preview: Catrice It Pieces 2016

Catrice It Pieces Matt 6hr Lip Artist – € 4,99

Finishing Touch. Blijft zes uur lang zitten zonder je lippen uit te drogen. Intensieve dekking en een fijne, subtiele uitstraling. De textuur creëert perfect matte lippen. Accenten kunnen worden aangebracht in een lichte en donker roze kleur of in fel fuchsia. Verkrijgbaar in Bare Nude’s Soul, Barberry Hopping en HibisKiss-Proof.

Preview: Catrice It Pieces 2016

Catrice It Pieces Shine Appeal Fluid Lipstick Intense – € 3,99

Schitterend Silhouette. De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De hoge pigmentatie en de langhoudende formule maken deze eyecatcher onderscheidend. Twee kleuren, twee highlights: pink en rosé. Verkrijgbaar in The OlymPINK Games en Rose Your Voice!.

Preview: Catrice It Pieces 2016

Catrice It Piecies Ultimate Nail Lacquer – € 2,89

Eindeloze Elegantie. Onze probeer-en-test-formule in negen kleuren. Buitengewoon diepe kleur, langhoudend en een hoogglans finish. Het professionele ronde kwastje geeft een prachtig resultaat na slechts een keer aanbrengen. Drie kleuren – palissander en twee bestinten – verwelkomen het herfstseizoen. Verkrijgbaar in Take A Brick, Berry Necessary! en Plump Around.

Als je het mij vraagt zitten er hele mooie producten aan te komen voor het vaste assortiment zoals de matte lipsticks en de oogschaduws zien er ook erg mooi uit! De It Pieces collectie van Catrice is vanaf juli 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. De producten worden aansluitend in het CATRICE standaard assortiment opgenomen.

Bron afbeeldingen: lollymakeupandbeauty

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Normaal ben ik niet van de budget oogschaduws, maar deze zien er zo op de foto wel mooi uit! Ik ben benieuwd. Ook de nagellakjes zien er mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *