Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Een It Pieces collectie betekend altijd dat de assortiments update van Catrice er aan zit te komen. Deze It Pieces collectie staat in het teken van allemaal super gave holografische producten. Je zou denken dat het holografische een beetje geweest is maar Catrice gaat er gewoon mee verder. Vanaf half januari ligt de collectie in de winkel en ik laat hem jullie graag zien.

 

 

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Light Spectrum Strobing Brick – € 4,99

Poederpalet met vijf verschillende pastelkleuren die afzonderlijk of gemengd kunnen worden aangebracht voor een fantastische look. Verkrijgbaar in de kleur Candy Cotton.

 

Preview: Catrice Holographic It Pieces

 

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Spectra Light Eyeshadow Glow Kit – € 4,99

Highlighting oogschaduw met één metallic en twee holografische tinten. Verkrijgbaar in de kleuren Manic Pixie Dream Girl en The Last Unicorn.

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Rock Couture Liquid Liner – € 3,89

Met de coole uitstraling en het fijne kwastje is de Rock Couture Liquid Liner een absolute musthave. Verkrijgbaar in de kleur These White Stripes.

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Prisma Chrome Lipstick – € 4,99

Metallic effecten voor lippen met een elegante en volle look. De lipstick met romige structuur biedt een perfecte dekking met slecht één applicatie. Verkrijgbaar in de kleuren: Good Nudes!, Blue & Berry’s, Mystical Mermaid en Rusty Rose.

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Galactic Highlighter Drops – € 4,99

De rosékleurige highlighter bevat licht reflecterende pigmenten voor een prachtige glans. De vloeibare highlighter wordt als finishing touch aangebracht bovenop de foundation. Deze drops zorgen voor een stralende look op de jukbeenderen, maar ook onder de wenkbrauw en bij de hals. Verkrijgbaar in de kleur Spaceshuttle.

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Dewy Wetlook Stick – € 4,99

Deze transparante glossy stick met licht reflecterende pigmenten zorgt voor een trendy dauwachtige en glanzende teint. Verkrijgbaar in de kleur Splash’nGlow.

Preview: Catrice Holographic It Pieces

Catrice Holographic It Pieces Spectra Light Effect Nail Lacquer – € 3,59

Nagellak met een uniek scala aan effecten: hoogglans met een langhoudende formule en holografische effecten. Verkrijgbaar in de kleuren Iridescent Illusion, Irregular Galaxies, Down The Milky Way en Holo Enchantment.

Ik vind het een leuke trend edition maar weet niet of ik dit nou meteen terug had willen zien in het vaste assortiment. Ben benieuwd wat de rest van het vernieuwde assortiment ons gaat bieden. De collectie is vanaf half januari tot en met half februari te koop.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Betwijfel of het holografisch is. Alleen de laatste twee lakens zouden holografisch kunnen zijn. Rest is duidelijk “iridescent”, zoals Cristine van simplynaillogical op YouTube zou zeggen.
    Dus dan is deze LE best wel een flop voordat ie nog in de winkels ligt.

  2. Eh…, Je schrijft dat het in het vaste assortiment komt en direct daarna dat alles van half januari tot en met half februari te koop is. Hoe zit dat nou?

    1. Dit is een voorproefje op het vaste assortiment, de display met deze producten is van half januari tot en met half februari te koop. En daarna komt het rond maart in het vaste assortiment terug.

  3. De highlighter drops zien er wel leuk uit, maar verder springt er niet echt iets uit. Jammer. Ik vind dat de LE’s vaak maar 1/2 mooie producten bevat, de rest is meestal niet zo heel bijzonder. Scheelt wel weer voor de portemonnee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *