Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Wie wordt er niet blij van wat extra glam in haar make-up look? Catrice krijgt er geen genoeg van glitter, glans en metallic! Beautyproducten met glitter- en glanseffecten zijn niet alleen de toptrend van dit seizoen, ze geven bovendien elke look extra cachet! Eind december lanceert Catrice de Limited Edition Glitter Storm.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice Glitter Storm GLITTER STORM DAZZLE METAL – € 6,99

Oplichtend: Het oogschaduwpalet “Dazzle Metal” in de kleurversie “Dazzle on the Dancefloor” biedt kleurnuances variërend van nude en roze tot bestinten, bruin, zilver en goud. De tien hooggepigmenteerde kleuren bieden een variëteit aan effecten – van mat tot intens glimmend tot sprankelend: alles wat je nodig hebt voor een expressieve oogmake-up. De premium verpakking met gouden sterretjes heeft een spiegeltje en is een ideale partner voor onderweg.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice GLITTER STORM LIQUID GLITTER LIPS – € 4,59

Glitterkus: De Limited Edition biedt vier vloeibare lipsticks met hoge dekking en een sprankelende finish. Voor iedereen die de lippen alle aandacht wil geven. De langhoudende formule verzekert je niet alleen van krachtige kleuren maar voelt ook prettig aan op de lippen. Extra bijzonder: als je de lippen samenperst, wordt het glittereffect versterkt

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice GLITTER STORM LIQUID LINER – € 3,59

Kijk me aan: De Liquid Liner met een intense duo-chroom glans geeft een schitterende blik. De drie glansnuances kunnen solo of als topper op een kleurbasis worden aangebracht. Dankzij de langhoudende formule blijft het glittereffect gegarandeerd de hele avond zitten.

Preview Limited Edition: Catrice Glitter Storm

Catrice GLITTER STORM GEL HIGHLIGHTER – € 4,99

Shine bright: De Gel Highlighter geeft het gezicht en het gebied rond de ogen een schitterende glans. De ultrafijne glansdeeltjes, die solo of bovenop de foundation kunnen worden aangebracht, versmelten met de huid en geven haar een zachte glow.

De collectie is vanaf eind december te koop bij de Kruidvat en Trekpleister. Wat vinden jullie van deze collectie?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Als ze met eind december na de kerst bedoelen, snap ik het niet helemaal. Juist in de aanloop naar de feestdagen heb ik feestjes, etentjes enz. Dan zijn die glitters leuk om het feestelijke te onderstrepen. Na de feestdagen kan een glittertje natuurlijk ook wel maar ik denk dat de belangstelling dan een stuk minder is. .

  2. Ik vind deze collectie er leuk uitzien, wil ze nog wel in de winkel bekijken. Die lipsticks lijken me leuk!

    P.s: er staat in je headers van de producten ‘stom’ ipv ‘storm’ Aranka, ik vond het hilarisch ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *