Preview: Catrice Disney Minnie & Daisy

Catrice Disney Minnie & Daisy

Zijn jullie fan van Disney’s Minnie en Daisy Duck? Dan heb ik goed nieuws voor je. ’s Werelds bekendste cartoon BFF’s: de lieflijke Minnie Mouse en de levendige Daisy Duck. Of het nu gaat om fashion items of accessoires, deze twee vrolijke Disney karakters zijn al lange tijd moderne klassiekers.

En nu hebben ze Catrice geïnspireerd om een nieuwe collectie te maken: vanaf begin mei is de Catrice Limited Edition Minnie & Daisy verkrijgbaar met in totaal zes trendy mini nagellakken en twee hoog gepigmenteerde oogschaduwpaletten – alles in het design van het bekende Disney duo.

Catrice Disney Minnie & Daisy
Catrice Disney Minnie & Daisy
Catrice Disney Minnie & Daisy
Catrice Disney Minnie & Daisy

Catrice Minnie & Daisy EYESHADOW PALETTE – € 8,99

De Limited Edition Minnie & Daisy biedt twee oogschaduwpaletten met negen perfect op elkaar afgestemde oogschaduwen, elk om geweldige effecten mee te creëren voor expressieve oogmake-up stijlen. De Minnie kleuren worden gekarakteriseerd door hun zachte nude- en rode tonen, terwijl het Daisy palet voornamelijk rosé- en paarstinten bevat. Niet alleen de intense kleuren van de poederoogschaduw, maar ook de stijlvol ontworpen vrouwelijke afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck op de verpakking zijn een echte blikvanger! De kwalitatieve verpakking is bovendien uitgerust met een spiegeltje, zodat je gemakkelijk op elk moment je make-up kan opfrissen, ook wanneer je op pad bent.

Catrice Disney Minnie & Daisy
Catrice Disney Minnie & Daisy

Catrice Minnie & Daisy MINI NAIL LACQUER – € 1,99

Je moét ze simpelweg hebben: de schattige mini nagellakken met afbeeldingen van Minnie Mouse en Daisy Duck zijn er elk in drie trendy kleuren, van nude tot rood – elk passend bij het Minnie of Daisy palet. De zes nagellakken toveren een perfecte gel-shine finish op de nagels en blijven tot wel zeven dagen zitten zonder dat er een top coat nodig is. Ze maken een blijvende indruk op de nagels én op de beautycounter.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Tineke
  11 februari 2020 at 06:15

  Ik draag nooit veel make up, maar dingen met Mini mouse erop blijft leuk (ook al ben ik volwassen)..

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  11 februari 2020 at 09:19

  och ik vind deze collectie wel echt fantastisch, ook de kleuren zijn erg mooi!

 • Reply
  rachel
  11 februari 2020 at 09:51

  ik ben oud haha maar dit is en blijft gewoon leuk :D

 • Reply
  Kelly
  11 februari 2020 at 20:24

  Als ik dit in de winkels zie weet ik 100% zeker dat er iets aan mijn vingers blijft plakken!

 • Reply
  Marloes
  12 februari 2020 at 10:40

  Wat een grappige collectie! Alleen de verpakkingen zijn al te leuk!

 • Reply
  Eveline Fleur
  20 februari 2020 at 12:27

  Echt te schattig dit. <3 Ik weet zeker dat ik het niet kan laten om iets van deze collectie mee te nemen als het in de schappen ligt hihi.

 • Laat een reactie achter