Preview: Catrice Dear Universe – limited edition

Catrice Dear Universe

Oneindige beauty – al onze dromen staan op het punt om uit te komen in dit nieuwe jaar. De reden? De nieuwe Limited Edition “Dear Universe” van CATRICE is er en verzekert ware WOW-momenten. Het middelpunt van de collectie is het oogschaduwpalet met prachtige tinten – unieke looks gegarandeerd. Daar bovenop maken vier verschillende soorten kunstwimpers de mystieke oogmake-up compleet.

De collectie bevat daarnaast press-on nagels met een galactisch design – gewoonweg kosmisch en magisch! Goed om te weten: de Limited Edition is verkrijgbaar in februari 2023, dus noteer het in je agenda om er zeker van te zijn dat je hem niet mist!

Catrice Dear Universe Eyeshadow Palette C01 Closed
Catrice Dear Universe Eyeshadow Palette C01 Open

Catrice DEAR UNIVERSE EYESHADOW PALETTE – € 9,89

Eye love it! Galactische blikvangers zijn gegarandeerd met het Make My Wish Come True Eyeshadow Palette. De 12 op elkaar afgestemde tinten hebben verschillende finishes en effecten van mat tot glinsterend – zodat je compleet verschillende looks kunt creëren. De highlight? De verpakking van hoge kwaliteit met een cool heelal design en geïntegreerde spiegel. De perfecte partner voor elke gelegenheid!

Catrice Dear Universe Instant Manicure C02
Catrice Dear Universe Instant Manicure C01

Catrice DEAR UNIVERSE INSTANT MANICURE – € 4,99

Dear Universe … laat mijn nagels perfect zijn! Geen probleem: de Instant Manicure press-on nagels creëren een professionele look net zoals in de nagelsalon. Of je nu voor een speels ontwerp gaat zoals de “I Am Self Loving” press-on nagels of een elegante, holografische look zoals de “I Am Energized” nagels: een cool heelal design is gegarandeerd. Het fijne eraan? De press-on nagels zijn zelfklevend en kunnen worden aangebracht in een mum van tijd.

Catrice Dear Universe 3D False Lashes C01
Catrice Dear Universe 3D False Lashes C04
Catrice Dear Universe 3D False Lashes C03
Catrice Dear Universe 3D False Lashes C02

Catrice DEAR UNIVERSE 3D FALSE LASHES – € 4,49

Echte blikvangers creëren? Dan zijn de 3D False Lashes absoluut perfect, omdat ze direct een sterke expressie aan je ogen geven. Vier verschillende versies – van natuurlijk tot dramatisch – maken de wimpers voller met een 3D effect en creëren fancy looks. De wimpers bevatten een wimperlijm en zijn dus gemakkelijk aan te brengen en snel te verwijderen. Het beste van alles? Ze zijn herbruikbaar… net zoals eindeloze liefde!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter