Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Glittter overal! Een echte must-have tijdens de feestdagen zijn glinsterende producten. Behalve glitter brengt Catrice met de limited edition Dazzle Bomb trendy make-up technieken zoals strobing naar een hoger niveau. Kijken jullie mee naar deze hele feestelijke collectie?

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Eye & Lip Powder Palette – € 5,99

Poedertexturen met verschillende effecten variërend van glans tot hele opvallende glans. De poeder kan gebruikt worden als oogschaduw of als lippoeder. Verkrijgbaar in Dazzle Now Or Never.Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Loose Dazzle Dust – € 2,89

De losse, fijne glitters zorgen voor glinsterende highlights op je gezicht, je lichaam of je nagels. Strooi het op je nagellak wanneer deze nog niet droog is, strijk het met een kwast op een willekeurige plek op je gezicht of lichaam of mix het met je bodylotion.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Cosmic Body Sparkle Fluid – € 6,99

De vloeibare textuur bevat glinsterende deeltjes die een stralende glans op je huid toveren. Door de pipet te gebruiken kun je goed doseren hoeveel je nodig hebt.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Dazzliner – € 3,59

Geschikt om te gebruiken als eye-liner of als toplaag bij je oogschaduw: de vloeibare eyeliner met kwastje bevat extreem fijne glitterdeeltjes. Verkrijgbaar in Iridescent Eyes.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Lip Colour – € 4,59

De lipstick met crèmeachtige textuur zorgt voor een prachtige, felle kleur met glinstereffect en het voelt als een waar genot op je lippen. Verkrijgbaar in de kleuren: Eclectie Lilac, Precious Plum, Prismatic Pink, Radiant Red en Bronzed Reflection.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Holographic Blushing Papers – € 2,99

De zachte textuur zorgt voor een frisse teint met een natuurlijke roze kleur op je wangen.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Dazzle Nail Lacquer – € 3,59

Een felle glinsternagellak zorgt ervoor dat je nagels extra opvallen – kan solo worden gebruikt, maar ook als top coat. Verkrijgbaar in de kleuren: Rose Quartz, Gem Of Stones en Amethyst.

Preview: Catrice Dazzle Bomb

Catrice Dazzle Bomb Glitter Peel-Off Base & Top Coat – € 2,99

Moeite met het verwijderen van je nagellak? Met deze Glitter Peel-Off Base & Top Coat is dat geen probleem meer! Je kunt het ook gebruiken als een verstevigende laag om je nagels te beschermen of als een glanslaag over je andere nagellak.

Ik vind de collectie erg leuk en feestelijk, maar dat komt vooral door de glitters en de warme kleuren die je vaak terug ziet bij de feestdagen. Maar ik weet niet of het aan mij ligt, maar volgens mij doet Catrice steeds een schepje bovenop hun prijzen, zijn de lakken nu al meer dan 3,50?! Ik vind het leuke producten, maar als ze steeds duurder worden vind ik de lol van de limited editions er een beetje af gaan, jullie? De collectie is vanaf half december tot en met januari te koop bij de Kruidvat.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Er zitten leuke items tussen, maar zoals je al zegt de prijzen gaan steeds wat meer omhoog (als nog wel redelijk betaalbaar). Er zijn alleen zoveel LE dat het amper bij te houden is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *