Search
Close this search box.

Preview: Catrice Contourious

Preview: Catrice Contourious

Contouren, we kunnen er niet meer omheen. Ik zelf heb me nog niet echt overgegeven aan deze trend, maar je ziet het echt overal voorbij komen. Catrice maakt slim gebruik van deze trend en maakt er een hele limited edition over. Was je dus nog niet aan het contouren geslagen, Catrice heeft vanaf half augustus tot half september alles voor je. Check snel de hele collectie!

Preview: Catrice Contourious

Catrice Contouring Cream Palette – € 2,35

Perfecte mix. De twee matte, crèmige tinten kunnen gecombineerd worden voor een enkele tint of apart worden gebruikt om lichte of donkere accenten aan te brengen. Door het geïntegreerde spiegeltje is dit palette perfect om mee te nemen in je handtas. Verkrijgbaar in Each & Every Cream.

Preview: Catrice Contourious

Catrice Contouring Strobing Duo Highlighter – € 2,35

Reflecties. Deze fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht en/of hals. Verkrijgbaar in Strobing Surpreme.

Preview: Catrice Contourious

Catrice Contouring Brow Shaper – € 1,41

Perfecte vorm. Vul direct eventuele onvolkomenheden in je wenkbrauwen met deze extra dunne Brow Shaper. Met het kwastje aan het andere uiteinde van het penseel breng je je wenkbrauwen in vorm voor de perfecte look. Verkrijgbaar in PrecEYES Ash en PrecEYES Brown.

Preview: Catrice Contourious

Catrice Contouring Highlighting Stick – € 1,88

Ongelimiteerde glans. Een crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. Geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid. Verkrijgbaar in Gentle Glow.

Preview: Catrice Contourious

 

Catrice Contouring Sculpting Powder Palette – € 2,35

Highlight, Blush en Contour: twee poeder paletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid. Verkrijgbaar in Pale Perfectionist en Almond Architect.

Preview: Catrice Contourious

Catrice Contouring Lip Contour & Colour – € 2,16

Lippen om van te dromen. Twee producten in één verpakking: de matte lipliner geeft een perfecte omlijning en kan gebruikt worden om je lippen in te kleuren en de lipgloss geeft een glanzende finish. Donker rosé-nude en rosewood zijn perfect voor iedere look. Verkrijgbaar in Nude and Rosewood.

Preview: Catrice Contourious

Catrice Contouring Brush – € 2,16

Kwaliteit voor iedere dag. Highlight en contour met slechts één tool. De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht. Bijvoorbeeld voor het contouren van de neus.

Ik vind het een erg leuke collectie met zeker bruikbare producten, helemaal met de trend van nu. De Catrice Contourious collectie is vanaf half augustus tot en met half september verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Afbeeldingen gebruiken? Link dan mijn blog.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ziet er erg goed uit! Maar ben eigenlijk vooral verbaasd over de prijzen, vraag me af of het echt zo goedkoop gaat worden

  2. Tof dat Catrice ook iets met contouring gaat doen! Ik ben vooral benieuwd naar de stick highlighter en de kwast.

  3. Kloppen de prijzen wel? Ik zag het zelf ook in het persbericht zo staan maar we zullen zien. Ik vind de duo highlighter wel mooi

  4. Het contouren heeft me nooit zo geboeid eerlijk gezegd. De wenkbrauwpotloodjes lijken me dan weer wel een leuke aankoop. Ben over mijn andere wenkbrauwpotlood van Catrice ook dik tevreden namelijk.

  5. Ziet er goed uit deze collectie, en als het echt zo goedkoop is is dat helemaal super. Ben vooral benieuwd naar de highlighter en het sculpting palette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *