Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Carnival Of Colours

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours8_zps80b0bc21.png

Tijd voor weer een Catrice update! Vanaf juni tot en met juli kunnen we weer genieten van een zeer kleurrijke collectie van Catrice! Carnival Of Colours is zoals de naam al zegt echt een feestje voor kleurliefhebbers! De collectie bestaat uit prachtige kleuren nagellak, oogschaduw en lipgloss. Nieuwsgierig, kijk dan snel verder!

 

 

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours2_zps3b8dcaec.png

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours4_zps7286f916.png

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours3_zps6049e9d9.png

Catrice Carnival Of Colours Baked Trio Eyeshadow – € 3,89

Wapperende vlag. Baked Trio Eyeshadow met Wet & Dry formule is uiterst veelzijdig – breng vochtig aan voor een intense look en droog voor een subtiele make-up stijl. De exotische kleuren, waaronder de Braziliaanse klassiekers geel, groen en blauw, hebben een lichte glans en brengen je ongetwijfeld in een zomerstemming. Verkrijgbaar in Rhythm Of The World, International Anthem en Flag Attack.

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours6_zps0d87dc5d.png

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours5_zps4640c199.png

Catrice Carnival Of Colours Ultimate Colour Lipgloss – € 2,99

Eu te amo; ik hou van jou! Een lipgloss met een lichte kleur en intense glans. De textuur is zacht, de verpakking compact en uiterst elegant. Kies tussen fris oranje, koraal, roze of geel met een subtiele kleur en een prachtig pareleffect. Breng aan met de flock applicator en geniet van de volgende midzomernachtdroom. Verkrijgbaar in Burning Down The Arena, When I Say Li, You Say Lac…, Go Yellow, Go! en Feel The SpiRED.

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours_zps8bfc408d.png

Catrice Carnival Of Colours Cat Eyes Eyeliner Pen – € 3,59

Ga voor kattenogen. De vilten tip is ideaal voor zowel dunne als krachtige lijnen. Voor een expressieve lijn in diepzwart die de aandacht zal trekken! Verkrijgbaar in Black For Gold.

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours7_zpsdc94c1cc.png

Catrice Carnival Of Colours Ultimate Nail Lacquer – € 2,99

Kleurrijke vrienden. Ultieme kleur, ultieme dekking en ultieme glans. De  nagellakken zijn solo of als team zeer overtuigend met hun zomerse en klassieke kleuren, waaronder een krachtig aquablauw, grasgroen, oranje, paars, zonnig geel, alarmrood en zwart – alle doppen zijn voorzien van een fraai ananas dessin. Verkrijgbaar in Team Blue, Viva Brasil, Burning Down The Arena, When I Say Li, You Say Lac…, Go Yellow, Go!, Feel the SpiRED en Black For Gold.

 photo Catrice-Carnival-Of-Colours1_zpsc679ee71.png

Catrice Carnival Of Colours Beauty Bag – € 3,59

Club Tropicana. Het handige make-up tasje met exotisch ananasmotief is ideaal om mee te nemen naar publieke voetbalwedstrijden of shop uitjes. Wanneer je dit tasje vult met de meest essentiële beauty must-haves is de beauty bag een aanwinst voor elke handtas. En bovendien een verrukkelijke blikvanger!

De Catrice Carnival Of Colours is vanaf juni tot en met juli in de Kruidvat en Trekpleister te vinden, in zowel Nederland als België! Ik vind de collectie heel vrolijk en kleurrijk, maar heel eerlijk er zitten niet echt items bij die ik graag wil hebben, daar is het me net een beetje te standaard voor. Maar de kleuren nagellak zijn wel heel tof! Welke items willen jullie hebben?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Wauw wat een felle kleuren! Ik kan zelf niet omgaan met ogenshaduw, dus de palletjes zijn voor mij iets te gewaagd hihi maar wat zijn ze gaaf! Ik vind vooral het groene lakje heel mooi!

    xxx

  2. Het zijn wel vrolijke felle kleurtjes maar er zit niet echt iets bij waarvan ik nu al zeg dat ik het graag zou willen hebben…. Misschien wanneer ik de collectie in het echt zie… Maar voor nu zeg ik Mweh… Nee. Jammer:)

  3. Wow! Dit zijn felle kleuren zeg. Niet helemaal mijn ding, moet ik eerlijk zeggen. Dus ik sla deze collectie over haha. Ik ben niet zo’n waaghals.

  4. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet wild word van deze nieuwe lijn. Alleen die eye-liner is misschien iets wat ik aan mijn stash toe zou willen voegen. Hoewel ik daar erg voorzichtig mee ben want ik ben voor veel eye-liners allergisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *