Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview: Catrice Blurred Lines

Preview: Catrice Blurred Lines

Hoe fijn zou het zijn als we er in het echte leven net zo moeiteloos uit kunnen zien? Pak een tube in plaats van technologie! Met deze blurcrèmes kun je jouw teint in een oogwenk perfectioneren. Ze verbergen kleine onregelmatigheden en zorgen voor een egale en flawless finish. Met deze collectie introduceert Catrice drie producten voor het verfijnen van de huid.

Preview: Catrice Blurred LinesVolgen jullie mij al op Instagram?

Catrice Blurred Lines Tinted Blur Mousse – € 6,99

Het licht getinte allround talent past zich aan elke huidtint aan. Het bedekt roodheid en egaliseert zichtbaar onregelmatigheden. Maar dat is niet alles: deze make-up artist geeft jouw huid een frisse, matte teint.

Preview: Catrice Blurred Lines

Catrice Blurred Lines Loose Powder – € 5,99

Gegarandeerd foto ready: de transparante fixeerpoeder verzacht fijne lijntjes en onregelmatigheden voor een egale uitstraling. Toegepast onder of over de foundation, geeft de huid direct een fantastisch Photoshop-effect.

Preview: Catrice Blurred Lines

Catrice Blurred Lines SMOOTHING FACE PRIMER – € 5,99

Droom jij van make-up die extra lang blijft zitten? Gun jezelf dan de Dr. Blur Smoothing Face Primer. Het bereidt je huid perfect voor op het aanbrengen van foundation. Dankzij de lichte, fluweelachtige textuur voelt het aan als een tweede huid en het voorkomt dat make-up zich nestelt in vergrote poriën of fijne lijntjes.

Preview: Catrice Blurred Lines

Catrice Blurred Lines Blending Sponge – € 4,59

Deze beautytool perfectioneert jouw look: gebruik de afgeronde kant van de spons om de mousse en primer royaal op het gezicht aan te brengen. De zachte punt is ideaal voor een meer gerichte toepassing rond de ogen, neus en lippen.

Ook dit vind ik weer een hele mooie collectie. Ik vind het leuk dat Catrice nu eens met collecties komt waar je bij wijze van spreke iets aan hebt in plaats van dat het er leuk uitziet. De collectie is vanaf oktober tot en met midden november te koop bij Kruidvat en Trekpleister en ik ben erg benieuwd!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *