Preview: Catrice Bam Brow

Preview: Catrice Bam Brow

De limited edition Bam Brow geeft de beste hulp aan je wenkbrauwen. De collectie bestaat uit twee producten die perfect samenwerken om een natuurlijke look te maken. Het Brow Boost Serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen en vul moeiteloos de wenkbrauwen in met de duo Brow Pro Pen voor een perfect, glad resultaat dankzij de wasachtige textuur.

Preview: Catrice Bam Brow

Volgen jullie mij al op Instagram?

Catrice Bam Brow Pro Pen – € 3,99

De perfecte 2-in-1 oplossing om diepte te creeëren: de dubbelzijdige wenkbrauwpen heeft een wasachtige textuur en een ovaal miniborsteltje voor een natuurlijk resultaat en zichtbaar vollere wenkbrauwen. De formule is trouwens ook long-lasting! Verkrijgbaar in 7 verschillende tinten.

Preview: Catrice Bam Brow

Catrice Bam Brow Boost Serum – € 5,99

Let it grow! Het actieve serum stimuleert de natuurlijke haargroei en belooft zichtbaar vollere wenkbrauwen in slechts hier weken. Dankzij de transparante geltextuur is het serum geschikt voor alle haarkleuren.

Het is een kleine collectie die keer van Catrice maar ik moet zeggen dat ik wel heel erg enthousiast ben geworden van deze collectie. De wenkbrauwpotloden zien er ontzettend mooi uit en ben heel erg benieuwd naar de werking. Het is dat ik van mijzelf best volle wenkbrauwen heb anders was ik ook erg nieuwsgierig naar het serum, maar het klinkt goed. De Catrice Bam Brow collectie is vanaf half oktober tot half november te koop bij de Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  racheltjuh
  24 augustus 2018 at 10:02

  oh wat geinig zeg :D, zal het niet snel kopen maar het idee is leuk

 • Reply
  nicolished
  24 augustus 2018 at 12:50

  Wat een geinige collectie. Ik weet niet wat ik van de brow boost gel moet vinden, maar dat potlood lijkt me eigenlijk wel heel fijn.

 • Reply
  Danielle
  24 augustus 2018 at 13:26

  Oehh ik ben hier wel erg benieuwd naar geworden! Ik ga het zeker even in de gaten houden.

 • Reply
  Beautyjuf
  25 augustus 2018 at 08:24

  Het is inderdaad een kleine collectie, haha! Volgens mij heb jij nog niet eerder in je bloggers carrière zo’n kort artikel geschreven ;-) Ook wel eens fijn, toch? De collectie spreekt mij helaas niet aan. Vandaar dat ik deze ook skip.

  • Reply
   Aranka
   25 augustus 2018 at 08:29

   Ja dit was een kort maar krachtige collectie! Vandaar dat ik er maar twee tegelijk heb gepost!

 • Reply
  aboutsbstyle
  25 augustus 2018 at 15:35

  Kort maar krachtig toch? Zal zelf niet snel heen gaan hiervoor eerlijk gezegd. Liefs soraya

 • Reply
  femketje
  26 augustus 2018 at 13:08

  ik ben zelf heel benieuwd of mijn perfecte tint er tussen zit :)

 • Laat een reactie achter