Zoek
Sluit dit zoekvak.

Preview Limited Edition: Catrice Astrology

Preview Limited Edition: Catrice Astrology

Precies op tijd voor het feestseizoen brengt Catrice de Astrology limited edition uit. Het einde van het jaar is immers het perfecte moment om een glimp op te vangen van de toekomst – wat hebben de sterren het komende jaar voor jou in petto? De collectie bestaat uit twee paletten, die bedrukt zijn met subtiele en elegante afbeeldingen van sterrenbeelden, en een kabuki kwast. Alles wat je nodig hebt voor de perfecte looks tijdens de feestdagen!

Preview Limited Edition: Catrice Astrology Preview Limited Edition: Catrice Astrology Preview Limited Edition: Catrice Astrology

Catrice Astrology ASTROLOGY EYE PALETTE – € 12,99

Voor speciale momenten: het palet met twaalf hooggepigmenteerde poederoogschaduwen in bruin- en goudtinten accentueert de ogen vakkundig. De oogschaduwen kunnen zowel solo als gecombineerd worden aangebracht om matte, glinsterende of sprankelende effecten te creëren voor oogverblindende looks. De hoogwaardige verpakking met magnetische sluiting bevat twee geïntegreerde spiegeltjes – ideaal voor op reis of voor een snelle touch-up on te go.

Preview Limited Edition: Catrice Astrology Preview Limited Edition: Catrice Astrology

Catrice Astrology ASTROLOGY FACE PALETTE – € 12,99

In een oogwenk een frisse look: met twee glanzende highlighters, een koele blush tint en een warme nuance om mee te contouren. Het all-in-one Face Palette biedt alles wat nodig is voor een stralende teint. De hoogwaardige verpakking bevat twee spiegeltjes en een magneetsluiting, zodat het altijd gemakkelijk en goed sluit. Het perfecte palet voor op reis.

Preview Limited Edition: Catrice Astrology

Catrice Astrology ASTROLOGY KABUKI BRUSH – € 5,59

Voor de perfecte finish: de Kabuki Brush is de musthave beauty tool voor verschillende poedertexturen. Een prachtig air brush effect en perfect geblende overgangen kunnen worden gecreëerd door de poeder met een ronddraaiende beweging aan te brengen. De mooie kwast bevat dikke synthetische haren en voelt superzacht aan.

Het is geen grote collectie, maar zeker wel een hele mooie collectie en ben dan ook heel erg benieuwd naar de paletten. De collectie is vanaf midden november tot en met eind december te koop, maar ik gok dat hij erg snel zal gaan.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Drie producten maar? Waaronder een doodsaai oogschaduwpalette? Laat maar zitten. Ik heb in het verleden veel leukere dingen in kerstcollecties van Catrice gezien,

  2. Het oogschaduwpalette vind ik prachtig! Echter, op Instagram heb ik al verscheidene swatches voorbij zien komen en die zagen er niet heel top uit. Ook het prijskaartje vind ik een tikkeltje te hoog voor een budgetmerk als Catrice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *