Search
Close this search box.

Preview: Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Reds

Ja, het is tijd voor de kerstcollecties! Elk jaar kijk ik er weer naar uit, de prachtige collecties van make-up merken voor de feestdagen. Elk jaar pakken ze weer uit met prachtige collecties. En ik kan jullie alvast vertellen dat het Catrice dit jaar goed gelukt is. Kijken jullie mee naar de Alluring Reds collectie die vanaf half november tot eind december in de winkels ligt?

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Liquid Lipstick – € 3,99

Red is the New Black. Drie Liquid Lipsticks in verschillende roodtinten bieden cremige, hooggepigmenteerde lipkleur én de intense glans van een lipgloss in één. Deze combinatie van een gloss en een lipstick is dankzij de verpakking een ware eyecatcher – de premium lipgloss huls met geïntegreerde applicator ziet eruit als een lipstick. Cosmetisch en modern! Verkrijgbaar in Moulin’s Rouge,  Brigitte Bordeaux en Marilyn Monrouge.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Matt Lip Colour – € 4,99

Red Passion. Intense kleuren en een trendy matte finish. De hooggepigmenteerde, langhoudende textuur heeft een overtuigende dekking voor schitterend verzorgde lippen. De elegante pen-vorm ligt comfortabel in de hand en past perfect bij een vrouwelijke glamour look. Verkrijgbaar in M-attraction, Striking M-attitude en M-attempt To Conquest.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Lip Colour & Care – € 3,99

Ready for Red. Deze lipbalm met glanzende finish en een lichte kleurafgifte vertroetelt de gevoelige huid van de lippen en laat ze zacht en soepel aanvoelen. Op zichzelf gedragen, creëert het een natuurlijke look. En als basis, geeft de Lip Colour & Care prachtige, egale kleurresultaten. Verkrijgbaar in Smooth Operator.

Catrice Alluring Reds

Catrice Alluring Red Nail Glaze – € 4,99

Re(d)volution. Deze set bestaat uit een zilverkleurige Base Coat en een rode nagellak. Individueel aangebracht is elke kleur een fashion statement op zich. En wanneer je ze samen gebruikt, zijn de lakken een innovatieve eyecatcher. De zilverkleurige Base Coat krijgt een bijzondere porseleinen glans, terwijl de rode lak eroverheen een metallic hoogglans effect heeft. Verkrijgbaar in Object Of Desire, Art Of Seduction en Pleasure Of Temptation.

Ik vind het een prachtige en chique collectie, eens weer eens wat anders. Geen poespas van oogschaduws of gitters, nee chique rode kleuren voor de lippen en nagels. Ik vind het echt een geslaagde collectie. De collectie ligt vanaf half november tot en met eind december in de winkels van Kruidvat en Trekpleister in zowel Nederland als België.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Ohh, eindelijk heeft Catrice weer een LE waar ik enthousiast van word! De lipsticks zien er goed uit en wil ik zeker proberen, maar ook de nagellakjes vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *