Search
Close this search box.

Preview: Catrice Active Warrior

Preview: Catrice Active Warrior

Sporten hoort bij velen van ons bij het dagelijkse leven en veel van jullie willen er dan toch goed uitzien (alhoewel ik het liefst gewoon zonder make-up sport). Maar zweet en make-up gaan vaak niet al te goed samen doordat het dan uitloopt en niet zo mooi gaat zitten. Catrice wil dat je zonder zorgen met make-up kan sporten, daarom komen ze met de Active Warrior collectie die perfect bij die behoefte aansluit.

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Make-Up Freezing Spray – € 4,99

Deze superfijne nevelspray fixeert je make-up langdurig. Je kunt de spray ook als primer of onderweg als verfrisser gebruiken. Ideaal om transpiratie tegen te gaan! Verkrijgbaar in Gym Tonic.

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Make-up Freezing Poweder – €4,99

Dit is een fijne en matterende gezichtspoeder met een soft-focus effect. Het houdt de make-up op zijn plaats, zelfs tijdens langdurige inspanning. Waterpoof en transpiratie-proof! Verkrijgbaar in Ready, Set, Go!

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Instant Blurring Stick – € 3,99

Dit is een matterende primer stick met een soft-focus effect. Je kunt de stick onder je foundation aanbrengen of als touch op onderweg mocht je geen foundation dragen maar wel glimmen. Verkrijgbaar in Transparant.

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Line-Proof Liner – € 3,39

Deze waterproof long-lasting kohl eyeliner combineert het gebruiksgemak van een oogpotlood met de precisie van een vloeibare eyeliner. In de dop zit een puntenslijper zodat het potlood altijd en overal geslepen kan worden. Verkrijgbaar in The GREYtest Alive.

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Epic Sex-proof Lip Ink – € 4,59

Intens gekleurde liptinten met hoge dekking en een langhoudend ‘staining’ effect. De twee tinten hebben een super lichte textuur en voelen prettig aan op de lippen. Verkrijgbaar in de kleuren Heatwave en AdREDnaline.

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Epic Active-Proof-Luminizer – € 3,99

Crèmige, waterproof highlighter met een heel mooi en subtiel glinstereffect. Met een handige applicator om de juiste zones in het gezicht van een mooie glow te voorzien. Verkrijgbaar in de kleuren Work It Out! en Gym Bean.

Preview: Catrice Active Warrior

Catrice Actice Warrior Sweat Soldier Refreshing Wipes – € 2,59

Handig voor onderweg deze verfrissingsdoekjes die op een milde manier je onaangename luchtjes verwijderen. Ze hebben een verkwikkende geur dus na het sporten voel je je weer helemaal fris!

Ik vind het heel erg leuk bedacht van Catrice, deze collectie die zeker bij de trend van nu aansluit. De producten zijn handig en bruikbaar en zijn prima aan de prijs. De Catrice Active Warrior collectie ligt vanaf april in de winkels, wat vinden jullie van deze collectie?

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik wil hier zeker enkele dingen van proberen! De verpakkingen doen me overigens heel sterk denken aan de Aquatic collectie van MAC een aantal jaar geleden! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *