Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pre-Christmas Outfit

Het is bijna kerst en daarom mag je je al wel een beetje kerstig kleden. In mijn shoplog van de Primark hebben jullie kunnen zien dat ik dit ontzettend leuke glitter vestje kocht voor niet al te veel geld. Ik ben er helemaal gek op en trek en het liefst overal bij aan. Vandaag mijn Pre-Christmas outfit!

Wat draag ik?
Vestje – Primark
Shirt – H&M
Legging – Action
Schoenen – Actie Schoen
Oorbellen – Primark
Armband – Josh
Horloge – DKNY
Ketting – Quoins

Mijn Quoins muntje met hanger, ik vind hem echt zo ontzettend leuk!

Oorbellen van de Primark!

En dan nog een close-upje van mijn vestje, hij lijkt hier paars maar in het echt is die toch wel zwart hoor!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *