Search
Close this search box.

Prada fake leg Mary Jane laarzen

Modeland komt soms echt met bizare dingen voorbij, zo ook deze laarzen vind ik. Het is een pump en laars in één en ik vind het er behoorlijk eng uitzien. Prada komt met Mary Jane laarzen uit. Het moet een gewone pump voorstellen met huidskleurig leer afgewerkt tot een laars. Wat bij betreft een totaal misgeslagen mode item, maar daar zullen vast wel een paar mensen anders over denken. Wat vinden jullie van deze opmerkelijke laarzen?

Ik vind het er gewoon eng uitzien, lijkt net of je een paar neppe benen hebt. Ik zou er in elk geval nooit mee aan gaan lopen. Ik vind trouwens de pump die eraan zit ook helemaal niet mooi en de hakken vind ik erg lomp. Mocht je toch fan zijn van deze aparte laarzen kan je ze kopen voor de aanlokkelijke prijs van € 1.100,- ik zou zeggen doen!

[poll id=”5″]

Bron foto’s

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

19 reacties

  1. Een beetje creepy vind ik dit. Maar ik kan mij voorstellen dat als je een nepbeen hebt, je deze bijvoorbeeld zou willen hebben…. Of, nee, eigenlijk dan nog niet. Want er zijn genoeg mooie laarzen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *