Plogweek: Woensdag

Plogweek: Woensdag

Goedemiddag, weer een nieuwe plog voor jullie. Nu de plog van woensdag. Woensdag was echt een rotdag, ik had ontzettend last van mijn hooikoorts en mijn fiets is ook nog eens gestolen waar ik de rest van de dag over in zit. En nu nog steeds trouwens, word meteen weer boos als ik er aan denk. Ik neem jullie mee!

Plogweek: Woensdag

Goedemorgen, ik ga ‘redelijk’ vroeg mijn bed uit om lekker de dag te beginnen. Vandaag niets bijzonders op het programma staan behalve werken.

Plogweek: Woensdag

Ik sta gezellig samen met Danny op en maak een ontbijtje voor mezelf. Twee speltbroodjes met kipfilet. Die neem ik mee naar mijn computer en maak de plog voor die middag.

Plogweek: Woensdag

Na het ontbijt en de plog maken neem ik een lekkere douche. Ik moet wel opschieten want ik was toch weer langer bezig dan ik dacht met de plog maken.

Plogweek: Woensdag

Daarna begin ik weer aan mijn ochtendroutine met allemaal toeters en bellen.

Plogweek: Woensdag

Make-upje er op, heel subtiel want als ik moet werken vind ik dat wel prettig.

Plogweek: Woensdag

Neem nog even een banaan als snack en dan is het alweer tijd om te gaan.

Plogweek: Woensdag

Nog even een selfie in de lift, moet allemaal kunnen!

Plogweek: Woensdag

Lekker naar het werk FIETSEN. Niet wetende dat het mijn laatste ritje op deze fiets is.

Plogweek: Woensdag

Op het werk krijg ik ontzettende last van mijn hooikoorts en voel me er gewoon naar van. Ik zag dit toevallig bij ons tussen de medicijnen staan dus kocht een doosje. Gelukkig hielp het na een uur al heel goed.

Plogweek: Woensdag

Pauze.

Plogweek: Woensdag

Om 5 uur ben ik vrij en krijg ik de schrik van mijn leven, mijn fiets is weg, ik kan hem gewoon niet meer vinden. Helemaal in het veld geslagen kijk ik rond, hij is gewoon weg. Zal ik hem dan vergeten op slot zijn te doen? Dat was gelukkig niet het geval want ik had mijn sleutel in de zak zitten. Ik was echt boos en baal, waarom moeten mensen nou spullen jatten. Ik kan daar echt zo boos om worden, ik werk er hard voor en iemand anders neemt het zo even mee… En het ergste is nog, dat het niet eens echt mijn fiets was, maar de goede van mijn moeder die ik mocht lenen.

Plogweek: Woensdag

Gelukkig is Danny ook net vrij en komt me ophalen. We zoeken het hele gebied rondom het winkelcentrum af maar vinden helaas geen fiets. Omdat ik nu helemaal geen zin meer in koken heb halen we een frietje.

Plogweek: Woensdag

Thuis zet ik meteen op wat Facebook groepen een oproepje, helaas heeft niemand wat gezien…

Plogweek: Woensdag

Dan maar een troost toetje :(.

Plogweek: Woensdag

Ondertussen komt Elise langs en bespreken we de route van vandaag hoe we het beste overal heen kunnen. Met een scheef oog zit ik te kijken naar RTL Boulevard, wat een wereldnieuws zeg dat het hondje van Paris Hilton is overleden.

Plogweek: Woensdag

Rond een uurtje of acht gaan we weer naar Stadshagen om te kijken of mijn fiets er echt niet staat. Het is nu een stuk rustiger dus hopelijk vinden we hem nu. Maar helaas hij staat er echt niet meer.

Plogweek: Woensdag

Thuis dan maar een bakkie leut.

Plogweek: Woensdag

Rond een uurtje of 9 maak ik nog het artikel voor morgenochtend, het gaat stiekem toch allemaal door. Ik vind het te leuk om het te doen, wat ben ik toch eigenlijk goed bezig, haha.

Plogweek: Woensdag

En dan ziet Danny ineens dat de kittens zijn geboren waar we interesse in hadden, super schattig! Of we er eentje krijgen is nog maar af te wachten, maar het ziet er in ieder geval erg schattig uit.

Plogweek: Woensdag

Danny en ik kijken nog even RTL Late Night, daar was een vrouw die een vliegtuigramp heeft overleefd. Ik vond het heel boeiend om naar te kijken en hing zeg maar aan haar lippen. Ik wilde eigenlijk naar bed, maar dit moest ik gewoon even zien.

Plogweek: Woensdag

 

Rond half 12 gingen we eindelijk naar bed, veel te laat eigenlijk want vandaag gaat alweer vroeg de wekker. Ik ga gezellig met Elise langs allemaal persbureaus voor de open dagen, leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Nienke
  23 april 2015 at 15:42

  Bah wat vervelend van je fiets! Zo stom inderdaad dat mensen niet gewoon van de spullen van een ander af kunnen blijven..

 • Reply
  Melissa
  23 april 2015 at 15:52

  Wat een leuk verslagje! Dat katje is zo lief! Ik hoop voor jullie dat hij bij jullie mag komen wonen. Heel irritant van je fiets. Ik heb het gehad met een fiets van 3 weken oud, aan een dubbel slot. Ongelovelijk en op klaarlichte dag. Je voelt je zo genaaid!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  23 april 2015 at 15:56

  Wat stom dat ze je fiets hebben gestolen! Mijn fiets is al 3 keer gestolen (niet dezelfde fiets natuurlijk, elke keer een andere). 1 keer had ik hem niet op slot gezet de andere 2 keer wel, zo stom dat mensen aan je spullen zitten! Wel hele schattige kittens. Ik kijk uit naar de plog van morgen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Margot
  23 april 2015 at 16:00

  Oh wat balen zeg! Ik snap ook niet dat mensen niet gewoon van andermans spillen af blijven.

 • Reply
  Maxine
  23 april 2015 at 16:03

  Oh wat balen van je fiets, ik snap echt niet dat mensen dat zomaar meenemen kop op zeg. Ik zal voor je duimen dat je hem misschien nog tegen komt.

 • Reply
  Marjolein
  23 april 2015 at 16:57

  Ohh super stom dat je fiets gestolen is! Snap wel dat je daar flink van kunt balen. Wel super cute die kitten, hoop dat je er eentje kunt krijgen!

 • Reply
  Manon
  23 april 2015 at 19:00

  Wat balen van je fiets zeg!

 • Reply
  Anita
  23 april 2015 at 19:01

  Kan het nog steeds niet geloven dat mensen zomaar iets van iemand anders mee nemen. Gewoon sneu!

 • Reply
  Stephanie
  23 april 2015 at 19:09

  Jeetje wat onwijs sneu dat iemand je fiets gewoon heeft meegenomen.. en dan had je hem nog geleend ook. Echt balen! Oh ik ga RTL Late Night eens terugkijken als dat kan, interessant onderwerp!

 • Reply
  Caitlyn
  23 april 2015 at 19:17

  Zo stom van je fiets, mensen die gewoon
  je fiets stelen op klaarlichte dag!
  Echt balen voor de rest van de dag natuurlijk
  xx

 • Reply
  Vera
  23 april 2015 at 19:18

  Balen van je fiets! Ik zou daar ook echt dagen over in kunnen zitten. Waarom doen mensen dat toch denk je dan? Gelukkig heb je nog wel lekker frietjes met kroket kunnen eten.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 april 2015 at 19:41

  Weer erg druk zo te zien!

 • Reply
  Bertine
  23 april 2015 at 20:02

  wat enorm balen van je (moeder haar) fiets! echt een rot streek!

 • Reply
  Ingrid
  23 april 2015 at 21:13

  Balen van je fiets. Ik voel met je mee. Er is pas bij ons ingebroken in de schuur en zowel mijn fiets als die van mijn man zijn gestolen, en nog meer spullen. Zo boos kan ik er nog om worden. De verzekering betaalt ook bijna niets uit. Want die kijken naar het jaartal van de fiets. Mensen hebben van andermans spullen af te blijven. Ik zou wel aangifte doen. Je weet maar nooit.

 • Reply
  Marleen
  23 april 2015 at 21:55

  Wat ontzettend balen van je fiets! Heb je aangifte gedaan? Mocht de politie hem dan vinden (of iemand hem daar brengen) heb je hem weer terug!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  23 april 2015 at 22:04

  Dieven zijn zo vervelend. Ik weet nog toen ze bij ons inbraken, zelf ben ik nog steeds niet helemaal ‘geheeld’

 • Reply
  chucky1012
  23 april 2015 at 22:34

  Wat vervelend van de fiets.

 • Reply
  Danielle
  24 april 2015 at 08:52

  Wat ontzettend balen van je fiets! Ik kan dat ook gewoon niet begrijpen! Zo zonde! Bij ons is gewoon onze fiets bij huis weg gejat. Terwijl wij thuis waren. Die kittens zien er wel heel schattig uit. Ben benieuwd of jullie ze nemen :)

 • Reply
  Nicky
  24 april 2015 at 10:05

  Wat sneu van je fiets!

 • Reply
  Eem
  24 april 2015 at 11:48

  Voor de allerfree: Kruidvat eigen merk heeft ook zulke tabletten, veel goedkoper en dezelfde hoeveelheid werkzame stof!

  • Reply
   Aranka
   24 april 2015 at 11:51

   Ja klopt! Maar daar kon ik niet even heen onder werktijd ;)

 • Reply
  Nicole
  24 april 2015 at 12:15

  Hele leuke plog!

 • Reply
  Nicole
  1 mei 2015 at 19:28

  Super vervelend van je fiets! Ik heb precies het zelfde gehad, de fiets van ook zelfs van mijn moeder. Ik kan hier zo kwaad van worden!

  & ik ben benieuwd of je een van de kittens krijgt, super schattig.

 • Laat een reactie achter