Plogweek #4 – baby’tje kijken

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Donderdag was een rustige dag, ik had eens echt ‘vrij’ en daar was ik ook wel aan toe. Ik sliep voor mijn doen uit, deed wat in het huis en ging boodschappen doen. Ook mocht ik even naar het kleine mannetje van Elise en haar man komen kijken en ging ik ’s avonds uit eten. Het was echt een heerlijke maar vooral gezellige dag waar ik echt van genoten heb.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ik ben helemaal aan de latten en alles doet pijn (lees: spierpijn en mijn maandelijkse feestje) dus ik neem het er lekker van en blijf tot half 10 in bed liggen.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Daarna geef ik mezelf echt een schop onder de kont en is het tijd iets te gaan doen. Ik begin met een lekkere kop thee en ondertussen vermaak ik me met Mila. Naar Mila kijken is meestal al genoeg.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

En ik check mijn blog en andere blogs, altijd een leuk rondje in de ochtend!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ik ben echt een held met planten. Het is echt een wonder dat bijna alles het hier na een jaar nog doet. Deze plantjes hebben mega veel water nodig en als ze er zo bijhangen en ik er weer een gieter vol bij gooi doen ze het na een paar uur weer in volle glorie. Het probleem is dat ik elke week de plantjes water geef, maar deze meer dan een gieter per week nodig hebben, gekke dingen.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Mijn project zaadjes planten gaat ook de goede kant op!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Vorige week kocht ik deze ontbijtkoek bij de Albert Heijn in de aanbieding, was wel benieuwd of het wat was. Verrassend genoeg is hij super lekker van smaak en helemaal niet droog.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

De kleine diva! Ik ben echt gek op haar. Stiekem vind ik het ook de mooiste kat die er is! Krijg nog steeds vaak de vraag wat voor een ras het is. Het is een Brits Langhaar met precies dezelfde eigenschappen als de Korthaar, alleen dan met langer haar. Het is trouwens gewoon een erkend ras, alleen je ziet ze minder vaak dan de populaire Brits Korthaar.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Mama vraagt of ik pannenkoeken kom eten. Eigenlijk wilde ik nee zeggen, maar toen ze zei dat ze Kaiserschmarren had kon ik geen nee zeggen. Dat is zó lekker.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Face swap met mijn zusje, haha!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ik neem mijn moeder en zusje even mee naar het winkelcentrum van Zwolle Zuid om daar even te neuzen en een kraamcadeautje voor Elise te halen. Ze wilde graag wat van Naïf en had van Kelly begrepen dat ze dat bij Boots verkochten. Ik kocht een aantal dingtjes van het merk op aanraden van Kelly en kocht ook een cadeautje namens Kelly, wel zo handig!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

En nog even bij de Action neuzen.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Eten voor Danny halen bij de Albert Heijn (want ik ga uit eten) en daarna ga ik weer snel door naar huis.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ondertussen waren ook de pakketjes bij mijn ouder aangekomen met onder andere dit mooie nude palette van HEMA. Ik maak er meteen foto’s en een look van! Had wel zin in een matte nude look.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ik had nog wat tijd over dus neem meteen een video op, is dat ook weer klaar.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Dit waren de dingetjes die ik had gekocht van Naïf, de Milky Bath Oil was van Kelly en ik kocht de Diaper Cream en Softening Body Lotion op aanraden van Kelly voor Elise. Snel even alles inpakken. Mijn pakpapier was op dus ik pakte het met wat overgebleven Sint papier in, oeps!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Zo, klaar om te gaan! Om 4 uur had ik bij Elise afgesproken om kleine Fos even te bewonderen!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Kijk nou! Elise is wel echt een koningin in haar zoontje fantastisch aan te kleden, die slofjes! Ik vond het zo mooi om ze als pas gebakken ouders te zien en ze doen het zó goed! Daar kan je alleen maar trots op zijn! Na een half uurtje ging ik weer weg met een grote lach op mijn gezicht, zo lief!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ik liep even een blokje rond, het was ineens prachtig weer!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Om vervolgens op de bus te wachten die niet kwam opdagen. Baalde als een stekker want ik zal dus niet mijn aansluiting halen op de bus naar Epe.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Maar mijn gebeden waren volgens mij ook gehoord, de bus naar Epe had ook vertraging. Dus ik stapte de bus uit en toen kwam de goede bus er net aanrijden, super!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Ik moest eigenlijk bij een andere halte uitstappen, maar kreeg doorgeappt dat ik er hier beter uit kon stappen, want dat lag op de route. Ik dacht eerst dat ze een grapje maakte met halte Haverkamp, maar dat was het dus niet. Kan ook weer van mijn bucketlist af, uitstappen bij een halte met mijn achternaam, haha! Daar wachtte twee vriendinnen op me om uit eten te gaan in Apeldoorn.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Plogweek #4 – baby’tje kijken

We gingen heerlijk eten bij La Cubanita, daar kwamen we terecht van de reclame. Ja, die dingen hebben blijkbaar toch nog zin! We hebben geen La Cubanita in Zwolle dus gingen naar Apeldoorn. Het is daar heel goed betaalbaar en voor het geld viel het ons heel erg mee! Zeker een aanrader!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Toetje, jum!

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Het was echt super gezellig! Daarna ging ik met een voldaan (lees: iets té voldaan) gevoel naar huis. Nu maar weer op salades leven, haha.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Eenmaal thuis keken Danny en ik nog wat tv en las ik de reacties op mijn blog. Daarna vielen mijn ogen al snel dicht.

Plogweek #4 – baby’tje kijken

Nog even een schaamteloze selfie met tandenborstel en toen was het echt tijd om te gaan slapen. Vandaag (voor jullie morgen) is het mijn oudjaarsdag en dat breng ik de hele dag door bij de Albert Heijn. Morgen zal het dus ook wel niet een hele boeiende plog worden. Tot morgen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  femketje
  4 maart 2016 at 15:19

  Elize haar zoontje is zo cute :D

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 maart 2016 at 15:28

  Wat een leuke foto’s, Fos ziet er echt mega schattig uit!

 • Reply
  Manon
  4 maart 2016 at 16:01

  Leuke foto’s!

 • Reply
  Kirsty
  4 maart 2016 at 16:02

  Leuke plog! Wat ziet Fos er schattig uit, zeker ook met die slofjes!

 • Reply
  Jesse
  4 maart 2016 at 16:30

  leuke foto’s,en plogweek :)

 • Reply
  Denise
  4 maart 2016 at 16:44

  Aaaah die kleertjes, zo schattig!

 • Reply
  Kelly
  4 maart 2016 at 18:06

  Wat een gezellige dag :) Die slofjes zijn echt heel cute! En het toetje ziet er echt lekker uit

 • Reply
  Bertine
  4 maart 2016 at 18:45

  haha sinterklaas papier, ach moet kunnen toch?! die slofjes van Fos zijn inderdaad te schattig!

 • Reply
  Kelly
  4 maart 2016 at 20:06

  Wat een leuke foto’s! Leuk dat Elise is bevallen, wat een schattig outfitje inderdaad.

 • Reply
  Melissa
  4 maart 2016 at 22:18

  Die slofjes zijn zo schattig! En ik ben benieuwd naar het palette :)

 • Reply
  chucky1012
  5 maart 2016 at 07:22

  Zo leuk de naam van die bushate hihihi.. je naam ;-)
  Gezellig dat je uit eten geweest was bij het restaurant van de leuke reclame.

  Xoxo

 • Reply
  Hetje
  5 maart 2016 at 10:44

  Jammer dat ik slechts een halve baby zie; kan zo niet beoordelen of het een schatje is ;-)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 maart 2016 at 12:57

  Wat vervelend dat je bus niet kwam zeg

 • Laat een reactie achter