Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plogweek #1 – vrij dagje

Plogweek #1 – vrij dagje

Ja, ik ga weer eens een weekje ploggen! Gisteren was een rustige dag, ik had zomaar eens een dagje vrij. Ik had op de planning staan druk te gaan bloggen, maar in de praktijk kwam daar maar weinig van terecht. Ik sliep lekker uit, ging de stad in met mijn moeder en werkte ook nog wat aan mijn site.


Plogweek #1 – vrij dagje

Ik slaap vandaag ‘uit’ voor mijn doen en had het echt even nodig. Vanuit bed stuur ik Elise even een berichtje. Ik heb altijd gezegd dat het de 29e zou komen, ben benieuwd of dat uit gaat komen!

Plogweek #1 – vrij dagje

Maandag is weegdag (stiekem doe ik het elke dag, maar maandag registreer ik het) er is weer een kilo af!

Plogweek #1 – vrij dagje

Tijd voor ontbijt, Mila ligt er maar gek bij…

Plogweek #1 – vrij dagje

Altijd weer een feestje, het vlees uit de vriezer kiezen voor vanavond. Ik besluit voor de kipburgers te gaan.

Plogweek #1 – vrij dagje

Daarna begin ik met mijn lief dagboek en lezeressen. Gelukkig heb ik daar vandaag niet zo een haast mee omdat ik al een ochtendartikel had, wel zo fijn.

Plogweek #1 – vrij dagje

Lunch! Ik eet 2 proteïne broodjes met oude Milner kaas, heerlijk! En een kopje zoethout thee, mijn verslaving. Meer zoethout verslaafden die het zakje er altijd IN laten zitten?

Plogweek #1 – vrij dagje

Plogweek #1 – vrij dagje

Daarna ga ik met mijn moeder naar de stad om mijn verjaardagscadeau uit te zoeken. Ik wilde graag een nieuw dekbedovertrek en we zochten in verschillende winkels en neusde overal en nergens.

Plogweek #1 – vrij dagje

Rond drie uur waren we weer terug en dronk mama nog een kopje thee bij mij met wat lekkers. Chocolade spekken. Ik heb er met ééntje gezondigd.

Plogweek #1 – vrij dagje

Daarna nog even wat foto’s maken voor artikelen. Dat moet ook gebeuren natuurlijk.

Plogweek #1 – vrij dagje

Nog even een selfie dan, ben daar normaal niet zo van! Deze oranje lipstick vind ik alleen geen succes bij mezelf.

Plogweek #1 – vrij dagje

Voor het eten lees ik uit vermaak nog even het forum. Soms zie ik dingen over mezelf voorbij komen waar ik zo hard om moet lachen. Volgens mij was het wel duidelijk dat ik het over mijn vorige week had. Had ik het woordje week al gezegd?

Plogweek #1 – vrij dagje

Afwas nummer 1, geen zin in.

Plogweek #1 – vrij dagje

Ondertussen maak ik het eten, lekker simpel. Aardappelschijfjes met kipburgers en sperziebonen.

Plogweek #1 – vrij dagje

Afwas nummer 2.

Plogweek #1 – vrij dagje

Na het eten en de afwas neem ik een lekker bad, even relaxen! Als ik in bad ga doe ik eigenlijk altijd een maskertje op. Op dit moment is het Calming Face Mask van Zarqa een groot favoriet. Hij voelt heel basic aan op je gezicht en na het afspoelen voelt mijn gezicht zo zacht als een babyhuidje.

Plogweek #1 – vrij dagje

Plogweek #1 – vrij dagje

Plogweek #1 – vrij dagje

In bad met Rose Bombshell die vanaf april te koop is bij LUSH voor Moederdag. Een heerlijke bath bomb die naar rozen ruikt inclusief rozenblaadjes!

Plogweek #1 – vrij dagje

Na het douchen kijk ik nog even tv. Het nieuws en GTST met een half oog.

Plogweek #1 – vrij dagje

Wasjes opruimen…

Plogweek #1 – vrij dagje

… en nieuwe wasjes ophangen.

Plogweek #1 – vrij dagje

Ik bedenk me ineens dat ik vorige week van HEMA een powerbank heb gekregen en die laad ik maar op voor morgen. Ik ben morgen de hele dag onderweg dus zal in de tussentijd wel veel op mijn telefoon zitten. Zo een powerbank komt dus wel van pas!

Plogweek #1 – vrij dagje

Rond half 10 maak ik mijn plog voor morgen af en duik ik het bed in. De wekker gaat om 6 uur en wil een beetje uitgerust op stap gaan, want ben de laatste tijd weer erg moe. Maar ik heb wel erg veel zin in morgen. Ik ga met 4711 naar Keulen om mijn eigen parfum te maken, ben erg benieuwd! Ik houd jullie morgen natuurlijk op de hoogte of volg mij op Instagram!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

 1. Leuke plog! Ik ben ook niet zo snel van het maken van selfies, dus ik herken dat wel. Vind je selfie wel mooi geworden!

 2. Heel gek, ik zag in het bad met lush een zwangere buik en dacht even huh? Gek hoe je soms tegen dingen aan kan kijken als je nog half aan het lezen bent.
  Leuke plog.

  Liefs Agneta

 3. Wat een leuke plog! Weet je trouwens dat het niet zo gezond is om vlees op deze manier te ontdooien? Ofwel doe je het in de microgolfoven op ontdooitstand; ofwel in de koelkast. Maar zo open in de keuken zou de kans op voedselvergiftiging verhogen. Google maar even. ;-) (Een tip; geen kritiek!)

   1. Als ik ook nog even mee mag doen: dan wel een avondje van te voren, want niet al het vlees krijg je dezelfde dag nog ontdooid in de koelkast is mijn ervaring… ;)
    Ennuh… je zat er maar 1 dagje naast met de bevalling van Elise! Haha, goed hoor! Veel plezier in Keulen vandaag!

 4. Leuk! Ik ben nu wel heel nieuwsgierig in welke winkel je de foto die boven aan de plog staat hebt gemaakt, die kleurtjes…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *