Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plog: woensdag 16 september

Plog: woensdag 16 september

Weer een nieuwe plog staat voor jullie klaar! Gisteren had ik een gezellige dag in Amsterdam. Ik had twee afspraken en ging nog even de stad in om wat te shoppen. Ook wilde ik nog heel productief zijn aan het einde van de dag, maar dat lukte niet helemaal. Kijken jullie mee naar mijn afgelopen dag?

Plog: woensdag 16 september

Goedemorgen! Ik sta om 7 uur op en stap meteen onder de douche, eet mijn ontbijt en maak mijn plog!

Plog: woensdag 16 september

Kleding crisis, ik heb er toch allemaal geen verstand van. Moet het shirt nou in of uit te broek.

Plog: woensdag 16 september

Ik besluit hem er in te doen en ga nog vrolijk naar Amsterdam! (dat veranderd snel door de regen, haha).

Plog: woensdag 16 september

Gekke Mila!

Plog: woensdag 16 september

Ik loop naar de bus en ben veel te vroeg, even wachten dus.

Plog: woensdag 16 september

In de trein naar Duivendrecht! Eerst heb ik een afspraak bij het PR bureau van Nikon.

Plog: woensdag 16 september

Ik lever mijn Nikon D5500 in, snik. Maar ik krijg wel een hele leuke camera mee en nog één. Drie keer raden wat ik daarmee mag doen ;).

Plog: woensdag 16 september

Ik ben er maar een half uurtje want heb om 12 uur afgesproken bij Sally Hansen, snel met de tram naar de volgende afspraak. Ik vind het echt ideaal dat je zo makkelijk overal kan komen met het OV in Amsterdam.

Plog: woensdag 16 september

Wauw, alle kleuren Miracle Gel inclusief de nieuwe kleuren! Hier word je toch hebberig van!?

Plog: woensdag 16 september

De topcoat van de Sally Hansen 2.0 topcoat is vernieuwd en dat moeten we natuurlijk testen. Hier kon je een manicure krijgen, leuk!

Plog: woensdag 16 september

Maar eerst kletsen we wat en smikkelen van deze heerlijke cakepops!

Plog: woensdag 16 september

Ik liet mijn nagels lakken met deze vrolijke en toch herfstige kleur! Dit is trouwens geen nieuwe kleur, deze zit al in het assortiment. De nieuwe topcoat en kleuren liggen vanaf oktober in de winkels.

Plog: woensdag 16 september

Na een gezellige afspraak ga ik nog even de stad in. Ik moet voor twee vriendinnen naar de LUSH en scoor het Urban Decay Smoky Palette bij de ICI Paris. We hadden thuis nog allemaal waardebonnen maar die konden niet online ingeleverd worden. Ik moet dus echt naar Amsterdam.

Ook ben ik opzoek naar een klein tasje waar mijn geld, telefoon en kleine prullen in kunnen. Ik ging dus opzoek naar een tas bij de Bijenkorf. Ik vond mijn droomtas, een Mulberry Lily. Alleen toen ik zag dat hij bijna een maandsalaris was heb ik hem maar laten staan. Wat een krankzinnige prijzen. Ik droom wel verder.

Plog: woensdag 16 september

Bepakt en bezakt met goodiebags en de geshopte items ga ik weer naar huis. Wel met een lekker broodje mozzarella. Nouja lekker was hij niet, ze mozzarella was heel droog en korrelig.

Plog: woensdag 16 september

De buit van vandaag!

Plog: woensdag 16 september

Bijna thuis! Ik hou van de stad Zwolle.

Plog: woensdag 16 september

Eenmaal thuis neem ik een video op, dit keer weer een opgemaakt video!

Plog: woensdag 16 september

En die bewerk ik dan ook maar meteen.

Plog: woensdag 16 september

Ik ben gelukkig net op tijd thuis, want het is ineens echt hondenweer, bah.

Plog: woensdag 16 september

Lieve Mila komt even met me knuffelen.

Plog: woensdag 16 september

En toen was ik lui en trok lekker mijn trui aan en nestelde me op de bank. Even lekker niets doen.

Plog: woensdag 16 september

… Behalve dan een pizza bestellen.

Plog: woensdag 16 september

Ik installeerde op de iPad een kattenspelletje maar Mila wilde niet echt meedoen. Ze keek wel aandachtig naar het stipje maar had niet het idee om hem te gaan pakken met haar pootjes. Jammer!

Plog: woensdag 16 september

’s Avonds lakte ik mijn nagels nog een keer met een prachtige nieuwe kleur! Ik wil testen hoe lang de lakken het nu uithouden. De vorige keren waren het maar een paar dagen in plaats van 14. Dat test ik dus eerst uit en daarna komen er natuurlijk swatches van de nieuwe kleuren!

Voor de rest installeer ik de nieuwe iOS 9 en kijken we ‘van je vrienden moet je het maar hebben’. Ik ben moe en vandaag is het weer een vroege dag dus ga vroeg mijn bed in. Vandaag ga ik naar Blaricum voor een event van Therme en hoop vanmiddag nog even wat te kunnen werken. Daarna heeft Danny een lang weekend, dus morgen is mijn laatste plog! Tot morgen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Leuke plog! Ik heb je site nog niet zo lang geleden ontdekt maar sindsdien kom ik iedere dag een kijkje nemen. je schrijft leuk, maakt leuke video’s. Ik ben fan :-)
  En wat me opvalt in deze plog is dat jij een stuk mooier nagels kan lakken dan de mevrouw van Sally Hansen ;-)

  1. Ah dankjewel! Leuk om te horen! Ja, dat vond ik stiekem ook. Daarom had ik mijn nagels ’s avonds maar een nieuw kleurtje gegeven om het te testen! Maar de rode kleur was wel leuk! :)

 2. Mila steelt weer de show :-)
  Voor katten liefhebbers is zij echt een leuke toevoeging van je plog hahaha
  Ik word altijd blij van het lezen van je review’s en plog’s
  Met of zonder spel fouten (wat ’n gezeur altijd) en of het nou positief of negatief geriewd is, het is in iefer geval altijd gezellig te lezen
  Ik kijk nooit GTST maar ik denk dat je het daar een beetje mee kan vergelijken
  Jouw blog is gewoon eventjes lekker relaxen en gezellig, geen zorgen voor een paar minuutjes, heerlijk
  Sorry als dit zoet sappig klinkt hihi maar wilde effe m’n waardering uitspreken omdat ik het knap vind dat je dit toch maar eventjes elke keer weer fixt voor je trouwe lezers
  THNX

 3. oei had het eventjes eerst over moeten lezen voor ik het poste en
  hoop dat het toch een beetje over komt ondanks de typ fouten
  oeps!

 4. Haha wat jammer dat Mila het spelletje op de iPad niet interessant vond. En wat een mooie kleurtjes van Sally Hansen!

  XO

 5. Je LIET je nagels lakken en dit is hoe het eruit zag? Sorry, ik vind het helemaal niet mooi gedaan, dat roze. Het zit bij meerdere nagels scheef of tegen je nagelriemen aangevlekt. Was dit door een professionele ‘lakker’? Ik vind je eigen lakwerk van ’s avonds echt véééél netter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *