Plog: Dinsdag 15 september

Plog: Dinsdag 15 september

Goedemiddag! De plog van gisteren – dinsdag 15 september – staat voor jullie klaar. Dit kon je echt wel een vakantiedagje noemen. Ik bezocht familie en sprak gezellig met een vriendin af en deed voor de rest maar weinig site werk. Lekker hoor zo een dagje, kijken jullie mee?

Plog: Dinsdag 15 september

Goedemorgen, ik sta op en doe meteen het beddengoed in de wasmachine. Dan heeft het de hele dag om te drogen. Dit wordt bij mij nooit goed droog omdat we niet zo een groot wasrek voor een laken en hoeslaken hebben. Ik hang het dan altijd over de deur heen maar dat is niet de beste oplossing.

Plog: Dinsdag 15 september

Ik eet mijn ontbijt op en Mila komt lekker bij me liggen.

Plog: Dinsdag 15 september

Ik douche mezelf even lekker en haal daarna mijn make-up er nog even goed af.

Plog: Dinsdag 15 september

Schone was opvouwen.

Plog: Dinsdag 15 september

Mijn plog van maandag maken, altijd leuk om te doen!

Plog: Dinsdag 15 september

Ik kleed me lekker comfy vandaag aan, ik ben nog steeds niet helemaal fit van de verkoudheid en ik heb vakantie. Ik maak me op en ga rond 10 uur richting mijn oma.

Plog: Dinsdag 15 september

Gelukkig woont mijn hele familie in Zwolle dus kan alles lekker op de fiets doen. Het is maar 5 minuutjes fietsen.

Plog: Dinsdag 15 september

Dinsdag is de vaste dag dat mijn tante en moeder naar mijn oma gaan, eerst ging ik vaak mee, maar tegenwoordig moet ik altijd op dinsdag werken. Nu kon ik dus wel even gezellig mee! Ik nam het laatste stukje kruidcake mee en iedereen vond hem super lekker.

Plog: Dinsdag 15 september

Omdat mijn oma aan de rand van het centrum woont en ik iets te vroeg was voor de lunch afspraak dook ik nog even de stad en de Media Markt in. Ik wilde kijken naar een nieuwe camera maar heb besloten mijn oude nog even aan te houden. Als ik echt te erg terug verlang naar de D5500 mag ik hem van mezelf kopen. Maar ik moet wel realistisch blijven.

Plog: Dinsdag 15 september

Ik loop even over de Melkmarkt heen en zie dat ze al hartstikke ver zijn met het slopen van de oude gebouwen. Dit waren vervallen gebouwen die er echt niet meer uitzagen. Er komt nu nieuwbouw en een Primark!

Plog: Dinsdag 15 september

Samen met een vriendin van de middelbare school besluiten we bij Hofvlietvilla te gaan eten. Een nieuwe brasserie in Zwolle op een prachtige locatie. We vonden de keuze op de kaart wat beperkt maar toch was deze clubsandwich erg lekker!

Plog: Dinsdag 15 september

En het uitzicht vanaf de serre daar is echt prachtig. Hier word nog een heel groot appartementencomplex gebouwd, echt op een droomplek. Helaas is dat alleen voor de wat rijkere mensen weggelegd, haha.

Plog: Dinsdag 15 september

Na het lunchen lopen we nog even de stad door en nemen nog een warm drankje op het terras.

Plog: Dinsdag 15 september

Dit hing aan de muur, best leuk dat ze dat doen!

Plog: Dinsdag 15 september

Eenmaal mijn fiets weer in de berging gezet zie ik dat ik net op tijd thuis ben, het begint ineens te regenen!

Plog: Dinsdag 15 september

Voor het eten wil ik nog even een winactie online zetten. Ik heb de 5000 followers gehaald en ben daar echt super blij mee! Wil je dus ook kans maken op dit leuke pakket, kijk dan even op mijn Instagram wat je daarvoor moet doen.

Plog: Dinsdag 15 september

Voor het avondeten maak ik spinazie met aardappels en een lekkere braadworst. Lekker Hollands!

Plog: Dinsdag 15 september

Het is een rustige avond die we vooral op de bank doorbrengen en ik speel nog wat met Mila en haar ritselzak. Ze is echt helemaal gek op dat ding als je met haar daarmee speelt.

Dat was mijn afgelopen dinsdag. Vandaag ga ik vroeg uit de veren en ga de hele dag naar Amsterdam. Ik lever de camera in, heb een event van Sally Hansen en ik wil nog wat dingetjes in Amsterdam shoppen die je in Zwolle niet hebt. Ik wil voor een nieuwe tas bij de Bijenkorf kijken, het Smokey palette van Urban Decay scoren en ga voor twee vriendinnen naar de LUSH. Ik ben dus wel even zoet vandaag.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  16 september 2015 at 15:33

  Leuk dagje weer! En dat bordje van ‘jarig’ is inderdaad erg leuk!

 • Reply
  Amy
  16 september 2015 at 15:41

  Leuke dag! Je sandwich ziet er lekker uit!

 • Reply
  Stephanie
  16 september 2015 at 16:17

  Die sandwich ziet er echt superrrr lekker uit zeg!
  En de was niet kwijt kunnen haha ik ken het. Toevallig heb ik gister ook voor het eerst een hoeslaken over de deur gehangen. We gaan bijna verbouwen en de zolder is nu aardig vol dus ik had ook geen plek.
  Make up ’s morgens afhalen? Grappig.
  Leuke drukke dag heb je vandaag.

 • Reply
  Catharina
  16 september 2015 at 16:23

  leuke plog!

 • Reply
  Dionne
  16 september 2015 at 16:34

  Leuke plog! Ik wist niet eens dat er een Primark komt in Zwolle. Die zit dadelijk ook overal..

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  16 september 2015 at 16:57

  Gefeliciteerd met het behalen van 5000 volgers!

  XO

 • Reply
  Kelly
  16 september 2015 at 17:06

  Wat een leuke plog! :)

 • Reply
  Kelly
  16 september 2015 at 18:37

  Leuke plog en een heerlijke relaxdag!

 • Reply
  Margot
  16 september 2015 at 18:54

  Wat ziet die sandwich er leuk en lekker uit zo!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  16 september 2015 at 19:28

  Wauw, jij was net op tijd thuis zeg :)

 • Reply
  Luna
  16 september 2015 at 19:46

  Wat ziet die sandwich er lekker uit zeg!

 • Reply
  Tamara
  16 september 2015 at 23:35

  Leuk dagje!!

 • Reply
  Suzanne
  17 september 2015 at 09:32

  Meid, waarom heb je geen droger? Wij hebben een condensdroger, dus geen slang die naar buiten moet. Leuke foto’s verder :)

 • Laat een reactie achter