Plog #8 – Werken

Plog #8 – Werken

Echt bizar hoe goed de plogs gaan, ineens heb ik torenhoge bezoekersaantallen, terwijl ik geen eens andere artikelen online zet! Misschien moet ik altijd maar gaan ploggen, haha! Nee, geintje. Gisteren heb ik heel veel gedaan en was het weer een super drukke maar fijne dag, kijken jullie weer mee?

Plog #8 – Werken

Goedemorgen, ik sta redelijk vroeg op om me te gaan douchen en nog een productieve ochtend te hebben! Want ik moet om 1 uur werken en er moet nog genoeg gebeuren!

Plog #8 – Werken

Snel eet ik mijn ontbijt op en daarna ga ik met papa op pad om wat dingen voor het huis te halen.

Plog #8 – Werken

Samen met papa rijd ik naar de Karwei voor een nieuwe emmer met verf die toevallig hier in de aanbieding is en naar van Rossum voor een lange gordijnrails.

Plog #8 – Werken

Korte stop bij de Karwei voor een emmer met verf zodat we weer verder kunnen schilderen!

Plog #8 – Werken

En een stop bij van Rossum voor een lange gordijnrails. We willen geen rails die in elkaar overloopt omdat dat nooit zo soepel loopt, daarom hebben we voor een 6 meter gekozen, alleen het meekrijgen is een kunst.

Plog #8 – Werken

Papa legt hem heel handig op het dak neer (mag eigenlijk niet) maar gelukkig is het maar een klein stukje. Als dat maar goed gaat met al die wind. Uiteindelijk ging het helemaal goed maar was het nog wel een klus om hem boven te krijgen.

Plog #8 – Werken

Thuis stond er een lekkere kop thee voor me klaar een een halve roomcroissant, lekker!

Plog #8 – Werken

Daarna kleedde ik me snel om voor het werk. Dit keer moeten we in feestelijke kleding werken voor de feestdagen, het ziet er altijd heel erg leuk uit! Ik moet trouwens nodig naar de kapper, er zit echt geen model meer in, maar ik heb er nu echt geen tijd en zin voor. Na alles maar een heerlijk middagje relaxen bij de kapper!

Plog #8 – Werken

Mama maakte broodjes kroket voor de lunch en daarna ging ik snel aan het werk. Ik werk van 1 tot half 10 in de gezellige kerstdrukte!

Plog #8 – Werken

Alleen werken ging iets zwaarder dan ik dacht. Ik ben moe en alles doet me pijn. Gelukkig zijn we met velen dus ik ga lekker achter de kassa zitten, dat doe ik eigenlijk nooit omdat ik altijd achter de balie sta. Maar zo af en toe kassa draaien vind ik echt heel erg leuk en relaxed!

Plog #8 – Werken

Om 5 uur heb ik een uurtje pauze en doe even helemaal niets, behalve mijn pizza eten. Dit is trouwens echt mijn favoriete supermarkt pizza. De verse van de Albert Heijn met shoarma.

Plog #8 – Werken

De hele dag is het goed druk geweest voor kerst, alleen in de avond kakte het helemaal in. Logisch want het scheen heel erg vies weer te zijn. Zat ik daar met 8 meiden terwijl het er wel 3 hadden kunnen zijn, maar gezellig was het wel! Om iets over 9 deed ik de winkel dicht en toen begon de ellende, wilde het winkelcentrum niet dicht! De sensor van de deur was kapot door de wind en regen! Ik het service nummer bellen, bestaat dat niet meer! Gelukkig konden we de deur handmatig dicht trekken!

Plog #8 – Werken

Ik belde Danny nog even of ze in het huis bezig waren en dat waren ze. Ik fietste daarna in de regen en keiharde wind naar huis om vervolgens de auto naar het nieuwe huis te pakken. Ik heb altijd de radio met Slam FM aan, even lekker meebleren in de auto met de muziek, ik hou er echt van om vals te zingen. Ik vind vals zingen zoveel leuker dan mooi zingen, alleen niemand moet het horen, haha!

Plog #8 – Werken

Om 10 uur kom ik aan en iedereen is nog druk bezig. De meubels schijnen echt een drama te zijn om in elkaar te zetten, dus ze waren de hele middag en avond bezig geweest met een tafel, tv meubel en dressoir! Oeps! Maar ze zijn wel erg mooi al vinden wij zelf.

Plog #8 – Werken

Rond half 11 gaan we weer naar huis na wat geklus en in elkaar gezet. Ik heb het helemaal gehad.

Plog #8 – Werken

 

Daarna plof ik thuis op de bank en klets ik nog even met papa en mama. Gek genoeg ben ik zo moe dat ik niet meer moe ben, snappen jullie wat ik bedoel. Uiteindelijk gaan we om half 1 slapen, veel te laat.

Morgen weer een dag met klussen want dan ben ik vrij. De koelkast komt en we hopen alles in de verf te krijgen en de laatste delen vloer in de kamer te leggen. Het begint nu al echt op een huis te lijken, spannend! Aankomende zaterdag willen we gaan verhuizen dus ik vind het allemaal ontzettend spannend, helemaal dat ik mijn ouders ga verlaten, haha!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

37 reacties

 • Reply
  inspiredbylifee
  23 december 2014 at 10:01

  Oh wat een mooie meubels heb je , begint er al goed uit te zien!

 • Reply
  chucky1012
  23 december 2014 at 10:04

  Wat een leuke plog om mee te kunnen kijken wat je zoal op een dag had gedaan!
  Wat een mooie ketting en leuk kolbert heb je aan voor de gezellige drukke dagen in de supermarkt waar je werkt.
  Jullie schieten al goed op met het klussen in het nieuwe huis.
  Het ziet er al goed uit.
  Fijn dat de koelkast komt.
  Zodat je je eten en drinken kan kopen en op kan slaan!

  Ik wens jullie een fijne dag Xoxo

 • Reply
  Esmee
  23 december 2014 at 10:07

  Jullie gaan lekker hoor, mooie meubels ook!
  En ik vind de plogs ook heel leuk om naar te kijken dus wat mij betreft mag je best vaker ploggen haha :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  23 december 2014 at 10:12

  Wauw wat een lange werkdag

 • Reply
  Denise
  23 december 2014 at 10:12

  Heerlijk je plogs! Super om te zien hoe jullie je mooie huisje inrichten en bewoonbaar maken!

 • Reply
  Beautyjuf
  23 december 2014 at 10:16

  Wat tof dat je bezoekersaantal zo stijgen! Oh, je zit bijna aan de 5000 Bloglovin’ volgers. Dat zou ik je zo van harte gunnen! Je blog (en plogs :-)) lees ik met veel plezier. De pizza ziet er heerlijk uit! Fijne dag vandaag!

 • Reply
  Diolifestyle
  23 december 2014 at 10:25

  Het begint al goed op te schieten!

 • Reply
  Lotte
  23 december 2014 at 10:32

  Pfoe, druk hoor, met dat werken én verhuizen! En dan ook nog in dat stormachtige weer, haha :( Leuk om te zien weer! X

 • Reply
  Kirsten
  23 december 2014 at 10:34

  Ik vind je plogs ontzettend leuk om te bekijken (: je huisje ziet er al goed uit!

 • Reply
  Margot
  23 december 2014 at 10:38

  Heerlijk, dat meezingen in de auto! ;-)

 • Reply
  Daphne
  23 december 2014 at 10:39

  Ohhh wat lekker dat broodje kroket, mm!

 • Reply
  kieke14
  23 december 2014 at 10:40

  wat leuk dat je bezoekersaantallen ineens zo hoog zijn, maar het is dan ook echt leuk om te zien dit :D Tof trouwens dat je in je leuke feestelijke kleding mocht werken, wel gezellig denk ik!

 • Reply
  Annemieke
  23 december 2014 at 10:48

  Ik vind dit ook heel leuk om te volgen :D het neemt me weer een beetje mee terug naar dit voorjaar, toen ik zelf in m’n eigen, nieuwe huis moest klussen. Wat een drukte levert dat op zeg, maar het is het zo waard haha. Ik ben benieuwd naar het eindresultaat, maar het ziet er nu al mooi uit ;-)

 • Reply
  Marie Beauty
  23 december 2014 at 10:54

  Leuke dag gehad ! :) Ik vind je haar echt nog wel leuk zitten hoor!

 • Reply
  mellavieee
  23 december 2014 at 11:07

  Ik blijf je plogs echt leuk vinden om te zien! Hopelijk kunnen jullie tegen aanstaande zaterdag in jullie huisjes – spannend!

 • Reply
  Jana
  23 december 2014 at 11:46

  Ik vind je plogs erg leuk :D Die pizza ziet er lekker uit en je meubels zien er alvast erg mooi uit :D x

 • Reply
  femketje
  23 december 2014 at 11:56

  poehh ziet er uit als een lange dag!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  23 december 2014 at 12:03

  Ik hou ook van vals zingen en dan helemaal met foute nummers (alleen in de auto).

  Spannend dat je zaterdag het ouderlijk huis verlaat. Blijft een speciaal emo moment. Je verlaat het nest! ;-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 december 2014 at 12:07

  Wauw, het krijgt echt al vorm!

 • Reply
  Dewy
  23 december 2014 at 12:35

  Hoi Aranka,
  Mag ik even zeggen, dat ik het echt ontzettend knap vind hoe jij het allemaal doet! Je hebt het zo ontzettend druk, pff! Maar, jullie krijgen er wel een heel mooi huisje voor terug! En wat super fijn dat jullie al die hulp krijgen trouwens :)

 • Reply
  Bea
  23 december 2014 at 13:07

  Wow..wat wordt t mooi!!

 • Reply
  allsweetbeauty
  23 december 2014 at 13:09

  Druk dagjes weer en wat leuk om te zien hoe je met je huisje bezig bent! Dat zo moe zijn dat je niet meer moe bent is heel herkenbaar. Wordt ook vaak druk als ik echt moe ben.

 • Reply
  Bo
  23 december 2014 at 13:39

  Het huisje wordt heel mooi! Leuke meubels!! oh ja je plog leest ook lekker, ga zo door!

 • Reply
  Karlijn
  23 december 2014 at 13:49

  Je huisje wordt steeds mooier!

 • Reply
  Lisanne
  23 december 2014 at 14:53

  Leuk, ik houd ook van plogs hoor! De meubels zien er inderdaad super uit!

 • Reply
  Kelly
  23 december 2014 at 15:55

  Leuke plog! :)

 • Reply
  Amelie
  23 december 2014 at 16:51

  Ik kom ook ieder dag terug voor je plogs, ik vind het heel leuk om te zien wat je allemaal doet en hoe jullie huisje vordert! (ik kwam sws al ieder dag langs, maar dit is extra leuk!)

 • Reply
  loesblogt
  23 december 2014 at 18:46

  Ik sta zelf ook achter de balie bij de appie en dit soort dagen zijn inderdaad echt slopend! Wel fijn dat er ondertussen lekker doorgewerkt werd in je huisje. Ik hoop voor je er zaterdag inderdaad in kan! Nog even bikkelen meid ;)

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  23 december 2014 at 19:41

  Ik krijg helemaal trek van die pizza haha, ik kende hem nog niet!

  Xo

 • Reply
  lucindainwonderland
  23 december 2014 at 19:56

  Het gaat echt elke dag sneller, het lijkt al echt op een huis en ook super gezellig. Mooie meubels hebben jullie uitgezocht en ben zeer benieuwd naar het eindresultaat. xxx Lucinda

 • Reply
  Vera
  23 december 2014 at 20:12

  Misschien een hele domme vraag hoor maar begrijp ik nou goed dat een vlog in de vorm van een artikel een plog is? Wel heel erg leuk trouwens!!!

  • Reply
   Aranka
   23 december 2014 at 20:57

   Ja een photo log, is dus een plog en een vlog is een video log :)

 • Reply
  me
  23 december 2014 at 20:45

  Leuk om dingen te herkennen in je artikelen
  zoals straten waar je doorheen rijdt met de auto.

 • Reply
  Diana Carlton
  23 december 2014 at 21:19

  Wat een mooie foto van je! Ik vind je haar juist erg mooi vallen op zo op de foto!

 • Reply
  Denna
  24 december 2014 at 10:25

  Wat leuk die plogs, het geeft echt een kijkje in je dag.

 • Reply
  Amy
  24 december 2014 at 14:20

  Het gaat wel hard! Leuke plog

 • Reply
  Melanie
  30 december 2014 at 12:00

  De meubels zien er erg mooi uit! Een beetje in dezelfde stijl als EliseJoanne:)
  Ik ga weer door naar de volgende plog! Haha!

  XoXo Melanie

 • Laat een reactie achter