Plog #6 – Ziekjes

Plog #6 – Ziekjes

Plog nummer 6 staat alweer klaar voor jullie. Deze dag deed ik het was rustiger aan omdat ik heel erg hoofdpijn had en duizelig was. Maar ’s middags gingen we er weer lekker tegenaan! Kijk mee naar weer een gezellige en drukke klusdag!


Plog #6 – Ziekjes

Goedemorgen, om 6 uur word ik wakker met enorme hoofdpijn. Als ik mijn hoofd draai zie ik allemaal lichtflitsen en word ik enorm misselijk. Kak, ik wilde vandaag zo hard aan de slag gaan! Ik blijf daarom tot een uurtje of 10 in bed liggen tot het weer íets beter gaat.

Plog #6 – Ziekjes

Ondertussen kwam de pakketjesman langs om weer wat pakketjes langs te brengen. Echt bizar, elke dag ontvang ik wel 3 of 4 pakketjes! Dit is de buit van zaterdag!

Plog #6 – Ziekjes

Met inhoud! Een LUSH doos vol met de Valentijnscollectie, een nieuwe Nivea lijn, prachtige nieuwe Max Factor producten en de nieuwe Coca Cola Life!

Plog #6 – Ziekjes

Ik voel me iets beter maar wil toch nog even rustig aan doen, daarom maak ik snel even een plog!

Plog #6 – Ziekjes

En zelfs een tweede artikel, ik had er even tijd voor en gelukkig al foto’s! Weer eens een keer een lekkers op zondag. Eigenlijk had hij vorige week al online gemoeten maar daar had ik helaas geen tijd voor…

Plog #6 – Ziekjes

Rond 12 uur komen mijn moeder en zusje terug uit de stad en hebben ze iets heel erg lekkers meegenomen, verse kibbeling met patat, zeker niet verkeerd!

Plog #6 – Ziekjes

Nog meer post, een kerstkaart van de Kruidvat met daarin drie lekkere maskertjes! Die kan ik straks na al dat klussen wel gebruiken.

Plog #6 – Ziekjes

Thuis – bij mijn ouders – hangen de kerstkaarten ook al mooi aan de deur! Hier was de post van zaterdag nog niet geweest. Inmiddels hangt hij helemaal tot aan de grond vol met kaartjes, super leuk! Thuis bij Danny en mij hebben we er al twee gekregen, leuk! Ik weet nu trouwens niet meer wat ik thuis moet noemen heel gek.

Hierna ga ik meteen door naar het huis maar vergeet helemaal foto’s te maken, slechte plogger ben ik! Ik verf, verf, verf en plak af. We schieten al een heel eind op.

Plog #6 – Ziekjes

Met het avondeten ga ik naar huis, want mama zit daar alleen. Dus we eten lekker samen. Ik haalde wat lekker vleeswaren en een salade om zo op te eten, lekker!

Plog #6 – Ziekjes

En mama had nog ijsjes in de vriezer liggen die ze een keer speciaal voor ons had gekocht, hét moment om het op te eten, want dit is denk ik de ‘laatste’ keer dat ik met haar alleen eet. Nouja, laatste vast niet maar jullie snappen wat ik bedoel.

Plog #6 – Ziekjes

Na het eten besluiten we de vloer alvast op te zoeken zodat we dat morgenvroeg niet hoeven doen. We hebben ongeveer 60 pakken in de garage onder de aanhanger liggen, dat was wel even een klusje om die allemaal er onder weg te krijgen en in de auto’s te leggen.

Plog #6 – Ziekjes

Maar met een sterke vriend, lieve mama en een steekwagentje krijgen we de helft mee naar boven, de andere helft neemt papa morgen in de auto mee! Ligt er in ieder geval al wat! We hebben niet gekozen voor laminaat maar voor een PVC vloer, ben heel benieuwd hoe het gaat uitpakken! We hebben expres voor een donkere vloer gekozen omdat het huis vreselijk licht is, dat breekt het een beetje.

Plog #6 – Ziekjes

 

Resultaat van dag drie, de woonkamer is klaar, op de vloer na, de grote slaapkamer is bijna klaar en de gang hebben we voor het eerst in de verf zitten. Alleen de kleine slaapkamer, gang en berging nog maar te gaan! Hopelijk krijgen we die vandaag voor een groot deel af! Maar de woonkamer is nu voorzien van drie lagen verf, een behangetje en een laag voorstrijk op de vloer!

 

 

Plog #6 – Ziekjes

 

De kamer tot nu toe, niet veel verandering met gisteren behalve dat het behang nu klaar is. Maar we hebben voor een rustige print gekozen die je haast niet ziet, dus vandaar dat het nu niet zo opvalt.

 

 

 

Plog #6 – Ziekjes

 

Danny en ik zijn wel echt kapot. Even tijd voor een kopje thee en koffie.

 

 

 

 

Plog #6 – Ziekjes

 

Mag ik gaan slapen alsjeblieft? Haha, nee we gaan gewoon lekker door, maar om half 10 kappen we er wel mee voor vandaag.

 

 

Plog #6 – Ziekjes

Opa en oma kwamen trouwens in de middag nog langs en namen een hyacint mee, die heb ik maar alvast mooi in de woonkamer gezet, haha!

Plog #6 – Ziekjes

 

Danny en ik bestellen bij mij thuis nog een koelkast en combimagnetron. Mama heeft al heel lang cadeaukaarten gespaard van de bol.com maar deed daar nooit wat mee. Ze wilde graag een tablet maar kocht dat gewoon liever in de winkel. Daarom mocht ik haar bonnen overnemen en betaalde ik dat haar contant over, iedereen blij! En wij moesten toch via het internet bestellen omdat onze Media Markt maar een paar koelkasten heeft en niet het formaat (1.40) wat wij zoeken.

Vandaag komt de vloer er in, als de kamer groot en deels klaar is gaan we de meubels in elkaar zetten die gisteren zijn binnengekomen en hopelijk kunnen we de slaapkamer en gang afmaken. We zullen zien hoe ver we komen maar ik heb er weer zin in!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Diolifestyle
  21 december 2014 at 15:37

  Succes met klussen!

 • Reply
  chucky1012
  21 december 2014 at 16:34

  Wat een pech dat jij wat ziek bent.
  Het schiet al aardig op met klussen.
  Hoop dat jullie er nog voor de feestdagen over zijn.

  Beterschap en veel succes…..

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  21 december 2014 at 16:55

  Naar zeg dat je ziek bent, komt altijd op het verkeerde moment ook.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 december 2014 at 17:07

  Ben benieuwd naar het resultaat van al dat klussen! Wat vervelend dat je je niet zo lekker voelde :(

 • Reply
  Hasina
  21 december 2014 at 17:29

  Hi Aranka,

  Ik zie je écht groeien, hoop dat je het ver gaat schoppen! Je kan trouwens echt super goed koken. Kan je een hometour doen wanneer je huis af is?

 • Reply
  allsweetbeauty
  21 december 2014 at 17:43

  Oh, hoop dat je je snel iets beter voelt. Het huisje wordt erg mooi! Was zelf ook ziekjes maar helemaal rot als je lekker bezig wilt gaan!

 • Reply
  Margot
  21 december 2014 at 17:45

  Dat is een lekkere lunch! En je hebt nog veel gedaan, als je bedenkt dat je je niet lekker voelde.

 • Reply
  marieke
  21 december 2014 at 18:15

  Wow schiet al op joh! Maar scheelt dat het allemaal nog zo nieuw is :) wij waren dagen bezig om al ons houtwerk geschuurd en geverfd te krijgen, alles was blauw :’) dan werkt dit denk ik een stuk fijner!

 • Reply
  Beautyjuf
  21 december 2014 at 18:51

  Oh, wat balen dat je je niet lekker voelde. Hopelijk ben je weer wat opgeknapt. Wat tof dat jij iedere dag zoveel pakketjes binnen krijgt :-) Erg leuk om te zien hoe jullie huisje ook echt jullie huisje wordt.

 • Reply
  inspiredbylifee
  21 december 2014 at 19:03

  Oh wat balen dat je net NU ziek bent, terwijl je nog veel met klussen enz moet doen

 • Reply
  Amy
  21 december 2014 at 19:57

  Gaat hard! Maar snap wel dat het vermoeiend is hoor (:

 • Reply
  Stephanie
  21 december 2014 at 21:30

  Vervelend dat je ziek bent! Beterschap. Het huis wordt mooi zeg, wauw! Lekker ruim ook :). Tof die kerstkaartjes, de eerste komen bij nu ook binnen. Ik word daar altijd heel erg blij van!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 december 2014 at 22:24

  Wat een leuke pakketjes heb je gekregen

 • Reply
  artisticstateofmind
  22 december 2014 at 00:03

  Ah beterschap! Kibbeling is wel erg yummy!

 • Reply
  Marie Beauty
  22 december 2014 at 10:34

  Leuke foto’s ! veel beterschap!

 • Reply
  Jessica
  22 december 2014 at 21:18

  Leuk! Dat pakketje van Coca-Cola Life had ik ook ontvangen :).
  Helaas doen je foto’s het niet allemaal bij mij, maar had zonet ook al problemen met het internet dus zal vast aan mij liggen.

  Heel veel succes met klussen verder, wordt mooi :D

 • Reply
  Melanie
  30 december 2014 at 11:51

  Door de kerstdagen (lees: druk met verhuizen) heb ik even niet de kans gehad om je plogs te lezen. Dat ga ik nu lekker doen:)
  Jullie zijn hier al een lekker eind opweg. Ik weet precies hoe je je voelt.. Slaaaapppeennn! Haha.

  XoXo Melanie

 • Laat een reactie achter