Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plog: 12 februari

Plog: 12 februari

Ik heb weer een nieuwe plog voor jullie! Deze keer met een iets meer bewogen dagje dan andere dagen deze week! Ik ging namelijk naar Amsterdam en ging ’s avonds naar de film! Kijken jullie mee naar mijn afgelopen dag?

Plog: 12 februari

Goede vroege morgen! Vandaag sta ik gelijk met Danny om 7 uur op om me meteen klaar te maken voor een middag Amsterdam! Ik heb namelijk een lunch met P&G Prestige! Maar eerst eventjes een ontbijtje! Terwijl ik dit doe ben ik al aangekleed, gedouched en check is blogjes!

Plog: 12 februari

De vogeltjes zijn weer op het balkon! Ik vind het zo leuk dat de Koolmeesjes en Pimpelmeesjes steeds weer komen! Ik kan daar echt spontaan gelukkig van worden.

Plog: 12 februari

Rond half 10 loop ik naar de bus. Ik heb twee artikelen gemaakt nog voor de site en nu is het echt tijd om weg te gaan. Ik moet nu een stukje verder lopen naar de bus vergeleken bij mijn ouders. Ik trek er elke keer een kwartier voor uit terwijl je er binnen 2 minuten bent, oeps!

Plog: 12 februari

Dan maar even wachten! Wat is het koud, maar wel lekker, even een frisse neus halen!

Plog: 12 februari

In de trein eet ik een lekker broodje mozzarella die ik op het station haalde.

Plog: 12 februari

Wauw, kijk de IJssel! Helemaal buiten zijn oevers getreden, wat een prachtig gezicht om te zien met die mist en in de verte een schemerende brug, heel erg mooi!

Plog: 12 februari

Ondertussen vervolg ik mijn reis met een boek, ik kom echt niet door dit boek heen. Het boek springt teveel van de hak op de tak en is niet echt boeiend. Maar ik wil gewoon weten hoe het eindigt dus ik lees stug door.

Plog: 12 februari

Amsterdam! Daar ben ik echt een hele tijd niet meer geweest. Ik reed langs dat activisten huis met de trein – jullie weten vast wel wat ik bedoel – en ineens stond daar een hele woonwijk, whut! Kun je nagaan!

Plog: 12 februari

Veel van Amsterdam zag ik niet want ik sprong meteen in de tram naar de locatie! We kwamen nog langs de Heineken Brouwerij, daar moest ik natuurlijk wel een foto van maken voor de mannen.

Plog: 12 februari

Oh My God! Tegenover de locatie van het event zit de Blond Amsterdam winkel, daar moest ik echt heen! Ik nam me voor de winkel uit te lopen met tassen vol alleen wat ik nou juist zo leuk vind hadden ze niet, leuke handdoeken of kussenslopen, balen!

Plog: 12 februari

Samen met Nadia nam ik een kijkje, maar we vonden het beiden een beetje tegenvallen, jammer!

Plog: 12 februari

Alhoewel deze collectie wel heel erg leuk was! Alleen ik heb eigenlijk alles al (in ander servies) en de winter is al bijna voorbij.

Plog: 12 februari

Na even rond gesnuffeld te hebben bij Blond Amsterdam was het echt tijd om naar het event te gaan, er wachtte een heerlijke en romantische lunch op ons! Met een prachtig gedekte tafel!

Plog: 12 februari

Hier ging het allemaal om, de nieuwe vrouwengeur van Bruno Banani, een hele fruitige en zoete geur om een echte girl crush te veroorzaken. Binnenkort vertel ik jullie er meer over.

Plog: 12 februari

Natuurlijk even een kiekje maken voor een foto op Instagram! Ik ben de afgelopen dagen enthousiast foto’s aan het uploaden en heb eindelijk toffe bewerkingsprogramma’s! Ik vind mijn foto’s nu een stuk mooier. Volgen jullie mijn trouwens al op Instagram? Dat vind ik leuk!

Plog: 12 februari

Onder het genot van een heerlijke lunch kijken we naar een presentatie en vertelt Jan Heemskerk bijzondere dingen over de vrouw. Wij vrouwen houden teveel van andere vrouwen, misschien wel tot het jaloersmakende toe. Iedere vrouw heeft een girl crush, een vrouw waar ze op willen lijken, een voorbeeld aan nemen en die hun inspireert! En volgens mij klopt dat wel.

Plog: 12 februari

Lunch! Heerlijk gekruide kipspiesjes!

Plog: 12 februari

En natuurlijk een romantisch toetje, het is immers bijna Valentijn!

Plog: 12 februari

Ongeveer aan het einde van het event zag ik Manon ineens aan de tafel zitten, ik had haar helemaal niet gezien! Snel nog even op de foto met een aantal girl crushes! Daarna mocht ik met haar meerijden naar Lelystad waar ik dan de trein pak naar Zwolle! Super lief, thanks!

Plog: 12 februari

Alsof het zo moest wezen, Manon zette me af en binnen een paar minuten kwam de trein voorrijden! Zo ben ik lekker snel thuis!

Plog: 12 februari

Alleen mijn trein liep wat vertraging op waardoor ik mijn bus net zag wegrijden. Als ik op de bus moet wachten glip ik altijd even de winkels in. Ineens zag ik bij de AH To Go gezonde en verantwoorde snacks, grappig dat daar tegenwoordig zo rekening mee wordt gehouden. Alleen doe mij toch maar dat saucijzenbroodje.

Plog: 12 februari

Thuis plof ik neer op de bank, ik vind het heerlijk om op ons open stukje bank te zitten en naar buiten te kijken. We kijken precies uit op het Zwarte Water en de kinderboerderij, er valt dus genoeg te zien, heerlijk rustgevend! Ik kan hier uren kijken, wat ben ik blij met ons plekje! Daarna werk ik nog even tot een uurtje of half 6 tot Danny thuis is.

Plog: 12 februari

Vandaag kook ik echt! Aardappels met spinazie en gehaktballen!

Plog: 12 februari

Ik maakte voor het eerst gehaktballen en vroeg me af of dit wel goed ging, maar gelukkig het ging helemaal goed! Alleen ik vertrouwde er niet op dat ze qua smaak in één keer goed waren maar dat waren ze wel! Ze waren echt heerlijk!

Plog: 12 februari

Na het eten deden we de afwas, keken nog even tv en gingen richting de stad voor de film Fifty Shades Of Grey. Maar we waren wat aan de vroege kant dus deden eerst een drankje in de stad. Ik nam een lekkere warme chocolademelk met slagroom!

Plog: 12 februari

Daarna snel door naar de film, de hele bioscoop was afgeladen met vrouwen! Ik zag nog lekkere bakjes ijs, maar die liet ik staan. Ik vond het al koud genoeg buiten.

Plog: 12 februari

Ik zit er klaar voor hoor, laat die film maar komen! Uiteindelijk heb ik me twee uur prima vermaakt, maar eerlijk is eerlijk, de film viel me tegen. En commerciëler hadden ze de film 0ok niet kunnen maken, dat vind ik ook erg jammer! Ik had geen heftige seks film verwacht, maar toch vond ik het geen vergelijk met het boek.

Vandaag wilde ik uitslapen, maar typ dit bericht al om half 8 ’s ochtends. Ik doe lekker rustig aan vandaag want er staat een wild weekend te wachten met carnaval, carnaval en nog meer carnava! Vanavond beginnen we al dus de volgende plogs zijn overladen met carnaval! Tot morgen!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Leuke plog! Wat jammer trouwens dat de film tegenviel, ik ben nog wel heel benieuwd, maar ik ben een beetje bang dat ik hem een beetje een tegenvaller zal vinden!

  2. Mij ziet die Blond Amsterdamwinkel er wél heel fijn uit. En ik vond de film van Fifty Shades ook goed. Ik heb de boeken niet gelezen, maar dat ga ik dus nu wel doen. Ik ben helemaal in de ban van Mr. Grey, haha. ;)

  3. Hele leuke plog en hele leuk dag heb je gehad zeg. Jammer dat ze bij blond niets hadden: zal je altijd zien haha ;-) En die gehaktbal ziet er lekker uit hoor, zeer geslaagd dus. Liefs, Deisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *