Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plog: 11 februari

Plog: 11 februari

Gisteren was ik een dag vrij en had ik alle tijd om lekker voor de site bezig te zijn en andere zaken te doen die niet lukken als je moet werken. Kijken jullie mee naar mijn volle woensdag?


Plog: 11 februari

Goedemorgen, snel een ontbijtje naar binnen werken en blogs checken op de bank met de laptop! Lekker rustig de dag beginnen!

Plog: 11 februari

Daarna douche ik me, kleed me aan en ga aan de slag voor mijn site! Berichten typen want ik had nog niets voor die ochtend online!

Plog: 11 februari

Daarna is het tijd voor taken die ik kan doen als ik vrij ben, op naar het winkelcentrum! Maar de lift is wel nat.

Plog: 11 februari

Even snel boodschappen doen bij de Jumbo voor het recept voor die middag en nog wat dingen die ik vergeten was.

Plog: 11 februari

Lunch maken! Ik had nog zalm en wraps over dus het worden lekkere zalm wraps, helemaal niet vervelens!

Plog: 11 februari

Jum! Eetsmakelijk! Het zijn trouwens vier halve wraps, haha.

Plog: 11 februari

Ik moest een hartjes uitsteekvormpje hebben maar die kon ik natuurlijk weer nergens vinden. De enige optie is dan natuurlijk Dille en Kamille! Gelukkig hebben ze daar alle vormen, soorten en maten! Ik vind Dille en Kamille altijd zo een leuke winkel om te neuzen!

Plog: 11 februari

Tegenover de Dille en Kamille zit de Pipoos. Mama had het al zo lang over deze potloden en ik besloot ze haar cadeau te geven voor al het lieve helpen de laatste tijd!

Plog: 11 februari

Na een bezoekje aan de stad ga ik door naar mijn ouders, het cadeautje afleveren en mijn pakketjes ophalen! Er lagen apenkoppen op de tafel, heel verleidelijk… Ik moet ook eerlijk toegeven dat ze niet veilig waren daar…

Plog: 11 februari

Rond een uur of 2 ben ik weer thuis en ga druk aan de slag met het maken van een video en foto’s maken. Dat kan natuurlijk niet zonder het genot van een geurkaars, dit keer Beach Wood van Yankee Candle. Super balen, want deze ruik je niet, ook niet in een kleine ruimte, balen!

Plog: 11 februari

Filmen! Maar eerst even een bijpassend rood Valentijnssapje drinken!

Plog: 11 februari

Na bakken en koken hoort afwassen, mijn favoriete klusje! Elke dag twee keer afwassen komt nu al mijn neus uit!

Plog: 11 februari

Maar het bakresultaat mag er zijn! Deze heerlijke kersentaartjes! Morgen online met een kookvideo!

Plog: 11 februari

Video bewerken en inplannen met losse foto’s en het recept.

Plog: 11 februari

Danny wacht al een tijdje op een pakketje voor carnaval, die kwam eindelijk binnen in een huge doos! Ik moest hier natuurlijk even een selfie van maken en doorsturen!

Plog: 11 februari

Filmpje uploaden! Ik zet sinds kort mijn laptop onder de jassen neer met de kabel eraan, dan gaat het lekker snel!

Plog: 11 februari

Het artikel vast schrijven, dan kan zometeen zo het filmpje erbij geplakt worden, lekker bezig!

Plog: 11 februari

Ondertussen is het alweer half 6, tijd om eten te maken! Mama had nog verse rabarber dus dat aten we op met krieltjes en worstjes, lekker!

Plog: 11 februari

Daarna plofte ik op de bank met een tijdschrift. Ik kocht voor het eerst in mijn leven de VOGUE, speciaal voor de shoot met Doutzen, maar wat een stom blad is dat zeg. Alleen maar plaatjes van onbetaalbare items. Ik weet dat het als inspiratie moet dienen, maar ik zie liever een leuk inspiratie shirtje van 20 euro dan over de 1000, haha. Die shoot met Doutzen vond ik trouwens wel leuk!

Plog: 11 februari

Om acht uur kwamen nog twee vrienden langs om een spelletje te spelen, gezellig! We speelden natuurlijk Canasta en ik verloor :(.

Plog: 11 februari

Omdat ik de hele week al laat naar bed ging maakte ik het niet zo bond, om half 11 sliep ik, lekker!

Vandaag weer een drukke dag, ik heb nu al twee artikelen geschreven (half 10) en nu ga ik als een speer naar Amsterdam om te lunchen met P&G! En vanavond naar de film, 3x raden welke!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Leuke foto’s weer! Ik maak ook vaak zulke wraps, lekker en snel te maken. En die apenkoppen, jammie! Veel plezier bij de film vanavond!

  2. Leuk artikel. Ik vind de Vogue ook niet echt speciaal, meer dat t hip is om te lezen volgens mij maar inderdaad heel inspiratievol vind ik het niet met die prijzen hihi

  3. Grappig ook om mijn eigen foto voorbij te zien komen, omdat ik toen inderdaad ’s avonds laat nog je posts gelezen had (en een berichtje achterliet). Die kersentaartjes zien er trouwens echt fantastisch uit. xxx Lucinda

  4. Hè wat jammer dat je beach wood niet ruikt. Ik heb hem ook in lange gekocht en ben gek op de geur, hopelijk doet mijne het beter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *