Zoek
Sluit dit zoekvak.

Plog: 10 februari

Plog: 10 februari

Tijd voor plog nummertje twee van deze week! Gisteren heb ik een drukke dag gehad en vooral veel gewerkt waardoor ik niet echt heel erg veel foto’s heb. Maar toch nog genoeg om een artikel mee te vullen! Benieuwd naar mijn dag gisteren? Kijk dan zeker lekker mee!

Plog: 10 februari

Goedemorgen, het is kwart voor 9 en ik ga maar eens mijn bed uit!

Plog: 10 februari

We beginnen de dag met een ontbijtje. Een simpele bruine boterham met kaas en hummus.

Plog: 10 februari

Tijdens het ontbijt check ik mijn blog, bezoekersaantallen van gisteren en natuurlijk andere blogs en video’s.

Plog: 10 februari

Daarna spring ik onder de douche en begin ik aan mijn dagelijkse ochtend routine waarvoor alles in dit bakje zit.

Plog: 10 februari

Na het douchen, aankleden en opmaken ga ik verder met het maken van artikelen, de plog voor die middag.

Plog: 10 februari

Om 1 uur moet ik op het werk zijn en ik moet nog boodschappen doen. Dat kan ik wel na het werk bij mijn AH doen maar dan ben ik pas heel laat thuis en daar had ik geen zin in. Ik ging dus even snel naar het winkelcentrum hier. Ik dook even snel de Kruidvat in voor de nieuwe Essence en Catrice producten, alleen die waren er nog niet. Ik wil van sommige nieuwe producten meerdere kleuren kopen voor een volledige collectie. Maar ik moet dus nog even wachten.

Plog: 10 februari

Boodschapjes doen bij de Lidl! Dit alles bij elkaar heeft me nog geen 15 euro gekost. Ik hou van cheap winkelen!

Plog: 10 februari

Even snel een simpele lunch! Ik eet normaal altijd een boterham maar daar had ik helemaal geen zin in dus ging voor wraps. Het is trouwens een wrap met roomkaas, zalm, pijnboompitjes en Italiaanse kruiden.

Plog: 10 februari

En om 12 uur ben ik klaar om te werken. Snel even omkleden en naar de Albert Heijn.

Plog: 10 februari

Als beginnend huisvrouw vergeet ik nog wel eens het één en ander. Bijvoorbeeld de boerenkool uit de vriezer te halen. Danny en ik zijn beiden laat vrij en hebben geen zin om uitgebreid te koken en we hadden nog restjes over!

Plog: 10 februari

Psst, raden jullie wat het nieuwe thema van de AH gaat worden?

Plog: 10 februari

Pauze met een drankje en een koekje en daarna heb ik mijn beoordeling bij de Albert Heijn, altijd spannend!

Plog: 10 februari

Thuis at ik, deed wat huishoudelijke taken en plofte daarna op de bank waar ik de hele avond heb gezeten, heerlijk! Rond een uurtje of half 12 gingen we richting bed, lekker.

Vandaag heb ik heerlijk een dag vrij en wil ik het één en ander voor de site doen en dingen is het huishouden. Als het lukt ook nog langs mijn moeder pakketjes ophalen. Even kijken hoe ver ik kom, die tijd jongens, waarom heeft een dag geen 50 uur?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Haha! Zo herkenbaar van die vriezer. Pff, ik vergeet het ook te vaak. Gelukkig heb ik een defrost stand op mijn combi magnetron zitten:)

    Fijne dag! Ik hoop dat je ver bent gekomen met je plannen voor vandaag.
    XoXo Melanie

  2. Grappig om te lezen dat je bij AH werkt, maar soms je boodschappen ook bij een andere supermarkt doet. In mijn puberteit werkte ik bij Etos, maar haalde ook geregeld producten bij Kruidvat. Moet kunnen! :-)

  3. Eerder deze week had ik ook mijn beoordeling op het werk, dus weet inderdaad hoe spannend het kan zijn, ook al weet je wel dat het goed zit. Leuke plog. xxx Lucinda

  4. Ik keek gister ook bij de Kruidvat Zwolle voor de nieuwe Essence make-upjes maar ze hebben ze idd nog niet…echt balen want ik ben zo benieuwd naar sommige producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *