Zoek
Sluit dit zoekvak.

Playboy Pin Up, Beyoncé Rise & Christina Aguilera Unforgettable

 photo budget_zps7aaa444f.png

Drie keer nieuwe budget geuren, maar budget hoeft niet meteen een mindere geur te zijn. Al deze geuren hebben een winterse en krachtige geur die mij heel erg aanspreken, maar dan niet voor al te veel geld. Ze ruiken lekker, zwoel en anders dan de geuren die we al kennen van deze merken. Alle drie zijn ze voor iedereen draagbaar, maar net een tikkeltje anders.

 photo budget2_zps0aab3688.png

Christina Aguilera Unforgetabble

Zoals Christina zegt, iedere vrouw wil een onuitwisbare indruk maken. Je loopt binnen en alle ogen zijn op jou gericht. Dit kan je doen door een leuke outfit aan te hebben of je haar zit prachtig. Maar je kunt het ook wat subtieler doen, maar wel iedereen denkt en kijkt meteen naar je. Door een heerlijke geur achter de laten die jij draagt. Het is een heerlijke rijke en luxe geur die meteen alle blikken op jou richt.

Christina heeft deze geur ontwikkeld om de vrouw te laten opvallen. Ze vind dat eigenlijk elke vrouw die onuitwisbare indruk moet achterlaten. Met deze geur kunnen vrouwen hun sexappeal tonen en hun geurstempel op elk moment drukken. Aldus Christina.

 photo budget5_zpsec36ca5b.png

De geur is een uitnodigende geur die wat zwaarder is dan normaal. Lekker, voor het tijd van het jaar vind ik zelf. De geur opent met een fruitige combinatie van pruim en granaatappel. Er is voor pruim gekozen omdat deze al eeuwen lang symbool staat voor vrouwelijkheid. Het hart van de geur is gevuld met nachtjasmijn en Turkse roos. Een prachtig en uniek boeket bloemen dus. De basis van de geur is krachtig. Dit komt door de Cashmeran die sterk aromatisch ruikt en wordt verstrekt door de vanille. De geur blijft je de hele dag bij door de sterke geur van Tonka Absolute.

Ik vind de geur heerlijk, maar wel herkenbaar. Het is niet een unieke geur, als je hem ruikt denk je, die heb ik ergens anders geroken. Maar dat vind ik niet erg want ik vind hem erg prettig en lekker ruiken. Hij is bloemig en fruitig maar op een zware manier, erg aantrekkelijk! De verpakking vind ik er mooi uitzien met het kant en het is zeker een mooie fles voor op je kaptafel. Deze geur is onder andere bij drogisterijen en parfumerieën te koop.

Prijzen:
Eau de parfum 15 ml – € 19,99
Eau de parfum 30 ml – € 26,99
Eau de parfum 50 ml – € 36,99
Showergel 150 ml – € 9,95
Body Lotion 150 ml – € 9,95
Deodorant 150 ml – € 9,95

 photo budget1_zps87896a52.png

Playboy Pin Up Collection

Een leuke en jonge fles, ik moet zeggen ik loop er niet echt warm van. Maar de geuren verbazen me elke keer weer, hoe lekker ze eigenlijk zijn! Playboy staat natuurlijk voor onweerstaanbaar, glamorous en verleidelijkheid. Zin om speels te zijn en fris voor de dag te komen, dan is deze geur zeker iets voor jou!

De geur opent met een heerlijke frisse peer, grapefruit en klaproos. Deze combinatie is fris, maar heeft toch wel iets ondeugends. Het hart is gevuld met een heerlijke pincacolada, oranje bloesem en aardbei. De perfecte combinatie als je het mij vraagt voor een goed feestje, waar je deze geur dus zeker kunt dragen. De basis bestaat uit warme en verleidelijke noten van vanille, cederhout en muskus. Ben je uitgespeeld? Dan blijft er een zwoele geur over.

Ik vind de geur lekker, maar wel subtiel. Het is echt een subtiele geur die beginnende meiden dragen. Ik vind het ook echt een geschikte geur voor jonge meiden die niet al te veel geld willen besteden aan een geur maar wel lekker willen ruiken. De geur is lekker, maar niet uniek. Het zal nooit een signature geur worden, daar is hij te algemeen voor. Maar hij is zeker fris en naarmate de dag vordert blijft er inderdaad een wat zwoelere en kruidige geur over. De geur is te koop bij onder andere de Kruidvat en parfumerieën.

Prijzen:
Eau de toilette 30 ml – € 13,99
Eau de toilette 50 ml – € 17,99
Deodorant 150 ml – € 3,55
Showergel 250 ml – € 2,99

 photo budget6_zps2a9a9e38.png

Beyoncé Rise

Beyoncé staat bekend om haar aparte en kenmerkende flacons, ook met deze nieuwe geur Rise is het haar weer gelukt. Met deze geur slaat ze echt een andere weg in dan met haar andere geuren die ze al had. Het is allemaal nog iets spannender en krachtiger. Ik vind hem erg lekker ruiken en de geur vind ik uniek en spreekt me aan.

Beyoncé heeft de geur samen met Loc Dong ontwikkeld en zijn samen tot deze geur gekomen. Het moest haar favoriete bloem orchidee bevatten en dat doet het natuurlijk ook. De krachtige orchidee is in combinatie met de gouden abrikoos de basis geworden van de geur. Alleen de geur was niet goed, ook het goud moest goed naar voren komen bij de geur. Dit staat namelijk voor licht, optimisme en kracht. De topnoten van de geur zijn bergamot, gouden abrikoos en een basilicumsorbet. Het hart zit vol met de unieke Gold Symphony Orichid, fresiabloesem en natuurlijke Arabische jasmin. De sensuele basis bestaat uit een herfstachtig houtakkoord, kasjmier, muskus en vetiverextract.

 photo budget3_zps299c9687.png

De geur spreekt mij aan en ik draag hem ook met ontzettend veel plezier. Hij is zwoel en uniek maar niet te aanwezig, wat ik prettig vind. Omdat het een eau de parfum is blijft hij de hele dag perfect zitten en ruik je hem aan het einde van de dag nog steeds. De flacon ziet er leuk en krachtig uit. Een uniek stuk tussen je andere parfum flesjes. Verkrijgbaar bij drogisterijen en parfumerieën.

Prijzen: 
Eau de parfum 15 ml – € 18,00
Eau de parfum 30 ml – € 26,50
Eau de parfum 50 ml – € 37,00
Body Lotion 200 ml – € 12,50
Shower Gel 200 ml – € 12,50

 photo budget4_zpsc4eb65f3.png

Ik vind alle geuren heel toegankelijk en lekker. Ik kan je zeker aanraden de geuren eens te ruiken als je een lekkere geur zoekt. Ben je op zoek naar een wat aanwezigere geur, kies dan voor Beyoncé of Christina of ben je wat jonger en wil je toch graag een geurtje dragen, kies dan voor die van Playboy.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. ik ben normaal gesproken heel erg fanvan de playboy parfum. ik heb een aantal varianten en ik draag ze allemaal met heel erg veel plezier. maar cristina’s parfum vind ik toch ook wel echt heel erg lekker!

  2. Wat een fijn artikel! Ik stond laatst toevallig bij die ‘celebrity’ geurtjes te kijken omdat ze zo lekker betaalbaar zijn.. Binnenkort maar eens ruiken welke ik lekker vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *