Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pink Ribbon Nail art

Het is oktober en elk jaar staat deze maand in het teken van de borst kanker. Samen met Pink Ribbon zorgen ze voor wat extra inkomsten voor dit doel om borstkanker tegen te gaan. Wat natuurlijk een ontzettend goed doel is (alleen soms vind ik het een beetje jammer dat het niet over kanker in het algemeen gaat)! Ik koop elk jaar trouw allerlei armbandjes en sleutelhangers omdat ik ze zo ontzettend leuk vind, maar een nail art ervan maken is natuurlijk ook erg leuk!

Het is een ontzettend simpele nailart, met als basislak Absolutely Chinchilly van Catrice en Sugar High van China Glaze. Om het lijntjes te maken heb ik een dotting tool van Essence gebruikt. Ik vond het wel leuk om hier aandacht aan te besteden en heb er dus een leuke maar eenvoudige nailart van gemaakt!

Wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

67 reacties

  1. Dit komt me heel bekend voor.. Heb je dit niet vorig jaar ook gedaan? Of ben ik nou gek aan het worden? :p
    Ik vind het wel heel mooi! Heel classy.

  2. Erg mooi gedaan, ik vind het heel goed als mensen mee leven voor mensen met kanker,
    Bij ons op school word er helaas best veel mee gescholden dit vind ik echt vreselijk!
    Ik denk dat ik misschien op mijn blog ook wel iets over pink ribbon ga laten zien.
    Liefs, Nina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *