Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pink Ribbon iPhonehoesjes van Studio117

Oktober staat in het teken van borstkanker, dat wist iedereen al wel. Over een paar dagen breekt de maand oktober weer aan en dat betekent dat er weer veel acties de lucht in gaan om aandacht en natuurlijk ook geld te vragen voor borstkanker. Daarom heeft Studio117 iets heel leuks, namelijk iPhonehoesjes in Pink Ribbon stijl. Ik ben al helemaal verliefd op de hoesjes en er gaat ook nog eens 10 euro van naar het goede doel!

Studio117 wil hun hoesjes natuurlijk wel exclusief houden, er worden er namelijk maar 234 exemplaren gemaakt. De exemplaren hebben een uniek design en met een goede stoffen kwaliteit. Van beide hoesjes zijn er 117 gemaakt, mocht je dus er eentje willen hebben moet je er snel bij zijn.

De iPhonehoesjes kosten € 17,50 per stuk en daar gaat dus € 10,00 van naar het goede doel, mooie actie toch? De hoesjes kan je kopen op de Studio117 website.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Ik heb geen iPhone dus dit is niet voor mij weggelegd, maar ik denk dat die hoesjes die je gewoon om de achterkant van je iPhone doet beter verkopen…
  Nog even een spellingsfoutje, in de tweede zin ‘dat betekend dat er weer veel acties de lucht in gaan om aandacht …’ moet het ‘betekenT’ zijn, want het is personsvorm :)

 2. So cute! ^-^ Ik ben zelf al in het bezit van een ander Studio117 hoesje en kan het alleen maar aanraden. Heel origineel, van mooie stevige stof en mijn telefoon past er simpelweg perfect in!

 3. Ik vind hem er niet mooi/goedkoop uitzien.
  Ik heb ook wel dingen van/voor Pink Ribbon gekocht bij Etos… En het tijdschrift en de goodiebag enzo,
  maar ik doe het niet meer!
  Als je weet hoe ontzettend weinig geld er naar onderzoek e.d. gaat… Nope!
  Ik doneer wel lekker wat extra’s aan KWF!
  Kanker blijft een afschuwelijke ziekte :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *