Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pickwick Herbal Goodness

 photo Pickwick-Natuurlijk1_zpsea16562e.png

Vrolijk wakker worden, dat willen we allemaal! Wist je dat 4 op de 10 Nederlanders thee drinkt bij het ontbijt en dit onder het genot van goede muziek? Pickwick wil ook dat jij de dag goed start en uit onderzoek is bleken dat kruidige smaken voor een frisse start van de dag zorgen. Dat gaan we testen, een lekker kopje kruidenthee bij het ontbijt!

 photo Pickwick-Natuurlijk_zpsa6f9b239.png

De Goedemorgen variant was er al een tijdje, die een groot succes was. De smaak van een combinatie tussen munt en citroenmirte zorgt voor een warme frisse drank waar je goed de dag mee kan starten. Om nog meer keuze te hebben voor de ochtend komt Pickwick met drie nieuwe smaken, Venkel, Munt en Kamille. Wist je dat deze smaken allemaal 100 % natuurlijk zijn, het is dus echt de pure smaak die je proeft.

 photo Pickwick-Natuurlijk3_zpsd550d531.png

De melanges zijn 100 % natuurlijk en daarom ook 100 % lekker met een echte smaak van het hoofdingrediënt. Ik vind de verpakkingen ook heel goed bij het product passen, ze zien en puur en natuurlijk uit zonder teveel poespas. Of je zelf van kruidenthee houdt is aan jezelf, maar nu het weer regent buiten en het ook niet meer zo warm is vind ik het wel lekker een kruidige thee te dingen, vooral bij het ontbijt om wakker te worden.

 photo Pickwick-Natuurlijk2_zps5bd467ac.png

 photo Pickwick-Natuurlijk5_zpsc6a90129.png

Als je het doosje van de thee opent komt je echt een heerlijke en sterke kruidenlucht tegenmoet. Ik was een beetje huiverig dat de thee ook een beetje overheersend zou smaken, maar dat valt gelukkig mee – natuurlijk wel afhankelijk hoe lang je het zakje in het water laat hangen -. De thee is sterk van smaak en is zeker geen groene thee, het is echte een thee die lekker veel smaak heeft. Hou je dus van sterke kruidige smaken, dan ben je bij deze smaken echt aan het goede adres!

 photo Pickwick-Natuurlijk6_zps1824e48a.png

Omdat de thee snel de smaak oppikt heb je echt maar heel eventjes nodig tot de smaak goed is. Wil je hem niet te sterk, hang hem er dan maar heel eventjes in. Mijn favoriet is toch wel de goedemorgen door de combinatie van citroen en munt. Maar de andere drie smaken vind ik ook erg lekker, maar je moet er natuurlijk wel van houden. Zelf vind ik deze smaken ook erg lekker zonder suiker omdat ik dat samen niet echt vind passen.

 photo Pickwick-Natuurlijk4_zps5a516aa0.png

De nieuwe Pickwick Herbal Goodness smaken in goedemorgen, venkel, kamille en munt zijn vanaf nu te koop bij de supermarkten voor € 1,49 per doosje. Houden jullie ook van kruidenthee of ga je liever voor een fruitig smaakje?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *