Pickwick Green Tea Mint & Coconut

 photo Pickwick6_zps680aeb90.png

Ik ben gek op thee, per dag drink ik wel 2 of drie koppen thee, heerlijk! Groene thee is een stuk gezonder voor ons dan de zwarte theeën en ik ben ook gek op groene thee. Vooral die met cranberry van Pickwick. Alleen Pickwick heeft nu twee nieuwe Green Tea smaken! En dan wel met mint en eentje net kokosnoot. Munt is een van mijn favoriete thee smaakjes en ik ben gek op kokos, dus dat gaat denk ik helemaal goed komen!

 photo Pickwick_zps6d9b0a40.png

De variant met munt gaat het vast meteen goed doen, het is tenslotte op dit moment een ontzettend populaire smaak thee. Zelf ben ik er ook helemaal fan van! Maar Pickwick is de eerste die een groene thee van kokosnoot maakt, en ik was hier eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar. Ik ben gek op kokos, maar of het in de vorm van thee ook lekker is weet ik niet. Het milde en lichtzoete van kokos geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving.

 photo Pickwick2_zps675026bf.png

De thee is vanaf eind november in elk supermarkt schap te verkrijgen tussen de andere Pickwick Green Tea varianten. Ze zitten in dezelfde soort verpakking met 20 zakjes daarin. Gelukkig kun je meerdere koppen voorzien van een heerlijke thee smaak, dus je kunt er ook nog eens langer dan 20 kopjes mee doen.

 photo Pickwick3_zps6ebc5352.png

Pickwick Green Tea Mint

Eigenlijk hoef ik hier niet veel over te vertellen, ben je bekend met munt thee, dan weet je hoe dit smaakt. Maar ik moet er wel aan toevoegen dat dit echt een goede kwaliteit munt is, je ruikt namelijk de echte pure munt en niet de munt die ik anders ruik met thee, een beetje fabrieksachtig. Nee, hier heb ik het idee dat ik échte verse munt ruik. Pickwick is enorm slim geweest om de populaire muntsmaak met de populaire groene thee te combineren. De smaak van munt is zeker aanwezig, maar dan is een gezond groene thee jasje. Dit is zeker mijn nieuwe favoriet!

 photo Pickwick4_zps823e6b66.png

Pickwick Green Tea Coconut

Hier was ik echt ontzettend benieuwd naar, benieuwd hoe kokosnoot nou in een thee vorm zou smaken. Amerikaanse trendwatchers oordelen: kokos is dé trend waar chefs graag mee werken. Pickwick Green Coconut is een mooie blend met de beste kwaliteit groene thee, groene rooibos thee en stukjes kokosnoot. Daarom kan Pickwick natuurlijk niet achterblijven en maakt met deze kokos trend een heerlijke thee. Bij de eerste slok moest ik eerlijk gezegd toch wel een beetje wennen. Het was niet vies, maar ik vind het totaal geen smaak voor een thee. Naar een paar slokken was het onwennige er al snel vanaf en vond ik hem eigenlijk heel erg lekker! Ja, dit is echt een geslaagde combinatie! Als je van kokos houdt is het zeker de moeite waard om het te testen. De rijke smaak van kokos proef je zeker terug in de thee.

 photo Pickwick5_zpsb2f25c07.png

Wat mij betreft als echte thee leuter, zijn dit twee succesvolle toevoegingen aan het Pickwick thee assortiment. Ik denk dat de munt variant ontzettend populair gaat worden en de kokos variant veel mensen gaat verrassen met haar unieke smaak. De thee trekt snel in het water en laat een sterke smaak achter. Beide theeën drink ik zonder suiker en dat vind ik erg lekker!

 photo Pickwick7_zpsee7746fc.png

De Pickwick Green Tea Mint & Coconut liggen vanaf eind november in de supermarkten en gaan € 1,59 per doosje kosten. Gaan jullie één van deze twee nieuwe varianten testen?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  Kimberley
  13 november 2013 at 15:04

  Ik hou ook van groene thee! Leuk om eens een andere variant uit te proberen :)

 • Reply
  Nina
  13 november 2013 at 15:29

  Lijkt me lekker!

 • Reply
  martinaa89
  13 november 2013 at 15:33

  Ik ben gek op thee!

 • Reply
  Sofie
  13 november 2013 at 15:35

  Klinkt goed!

 • Reply
  Yak Man
  13 november 2013 at 15:38

  Yum! Ik ben nu heel toevallig korean citron tea aan het drinken, ben erg benieuwd naar die coconut!

 • Reply
  Tess Evea
  13 november 2013 at 15:48

  Ik houd zelf ook wel van groene thee, kokos lijkt mij alleen niet zo’n erg lekkere smaak, ik houd niet zo van kokos.

 • Reply
  lonnie101
  13 november 2013 at 15:51

  Ik hou niet zo van Mint en Kokos..

 • Reply
  Saskia
  13 november 2013 at 16:06

  Ik houd niet van kokos dus deze zal ik dan ook niet gaan proberen. Maar ik ben wel gek op munt dus die wil ik wel gaan kopen!

 • Reply
  inspiredbylifee
  13 november 2013 at 16:10

  Ik hou niet zo van mint maar van koko weer wel dus ik ga deze eens proberen liefs http://Www.inspiiredbylife.blogspot.nl

 • Reply
  iscreambeauty
  13 november 2013 at 16:17

  Die kokosnoot variant lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Elke
  13 november 2013 at 16:19

  Die kokos versie wil ik zeker eens proberen! Ik ben namelijk dol op kokos! :)

 • Reply
  Thessa
  13 november 2013 at 16:43

  Ik ben fan van cocos! En ben onwijs blij met deze combi. Ik mag namelijk geen zwarte thee vanwege de grote hoeveelheid theïne die erin zit (daar kan ik niet tegen) Maar groene en rooibos thee gaat altijd goed. Ik ga meteen naar de AH om een pakje te kopen.

 • Reply
  Dita
  13 november 2013 at 16:43

  Oeehh dat klinkt heerlijk, ik ben dol op thee!

 • Reply
  beautyjuf
  13 november 2013 at 17:15

  Ik ben dol op groene thee! Ik zou graag de variant eens willen proberen met kokosnoot.

 • Reply
  Aranka's Passies
  13 november 2013 at 17:22

  Hé wat tof! Kokos! Ik ben er echt een liefhebber van. Wat leuk zeg!

 • Reply
  Danique V.
  13 november 2013 at 17:23

  Hmmmm eindelijk de groene thee met munt in een eigen verpakking! Ze zaten al in de verpakking samen met nog een paar andere groene thee en deze was áltijd als eerste op. Aan het einde van de maand dus naar de winkel rennen!

 • Reply
  Tineke
  13 november 2013 at 17:29

  Ik kan nu al niet wachten tot de kokos thee in de winkels komt. Ik ben hier zo benieuwd naar. Als echte kokos liefhebber moet ik deze ook meteen uittesten!
  Liefs

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  13 november 2013 at 17:34

  Lijkt mij niet zo lekker

 • Reply
  MySimplySpecial
  13 november 2013 at 17:40

  Ik ben nu wel benieuwd hoe kokos thee smaakt!

 • Reply
  Kimberly
  13 november 2013 at 18:08

  Ik ben heel benieuwd naar de versie met kokosnoot! Ik hou van groene thee maar heb er nog nooit een met kokos geproefd, terwijl ik al veel smaken heb mogen proeven hihi

 • Reply
  Kiss & Make-up
  13 november 2013 at 18:22

  Munt is niet zo mijn ding, maar met een beetje kokosnoot misschien juist wel, ben benieuwd!

 • Reply
  Leila in wonderland
  13 november 2013 at 18:58

  Lijken me allebei echt heerlijk!

 • Reply
  chucky1012
  13 november 2013 at 19:31

  Mmmmm…. ik hou van thee en ga zeker de nieuwe smaken proberen ;-)

 • Reply
  Jana Vmh
  13 november 2013 at 20:33

  Mint is niets voor mij maar die Kokos daarentegen….^^

 • Reply
  Ritsy
  13 november 2013 at 20:40

  Mint lijkt mij zo onwijs vies.

 • Reply
  Kim
  13 november 2013 at 20:46

  Ik ben erg benieuwd naar de kokosversie!

 • Reply
  Axelle
  13 november 2013 at 21:06

  hmm lekker!

 • Reply
  Roxanne
  14 november 2013 at 01:18

  Ik ben erg benieuwd naar de kokos variant :)

 • Reply
  beautyforgirls
  14 november 2013 at 09:17

  Deze thee is zo lekker.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Mariska
  14 november 2013 at 10:01

  De thee met mint lijkt me wel erg lekker, kokos niet!

 • Reply
  Maaike
  14 november 2013 at 11:36

  Ik drink nooit zakjesthee want de smaak is niet te vergelijken met losse theebladeren. Thee met kokos lijkt me eerlijk gezegd vies.

 • Reply
  Lieke
  14 november 2013 at 16:58

  Bij de Xenos heb je puur alleen kokos thee, die is ook zooo lekker, bijna de enige thee die ik drink.. (:
  Ga morgen meteen die groene thee halen (:

 • Reply
  Dagma® (@ByDagmarValerie)
  14 november 2013 at 19:53

  Hmmm ik ben een echte theemuts haha. Tea mint lijkt mij heerlijk! Lekker voor tijdens deze koudere dagen :)

 • Reply
  Pauline
  15 november 2013 at 00:07

  Ik weet nu eigenlijk al dat dit mijn nieuwe favorieten zullen worden! Ben erg benieuwd :)

 • Reply
  Joyce Nafzger
  18 november 2013 at 18:02

  Hmmm als groot theedrinker – niet voor niets staat mijn mega Blond Amsterdam mok as we speak weer naast me – klinken deze me als muziek in de oren! <3 Zeker omdat ook ik gek ben op munt en kokosnoot! Snel maar eens proberen!

 • Reply
  Paola
  20 november 2013 at 13:01

  Ik drink ook dagelijks thee en ben erg benieuwd naar deze smaken!

 • Laat een reactie achter