Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pickwick Green Tea Mint & Coconut

 photo Pickwick6_zps680aeb90.png

Ik ben gek op thee, per dag drink ik wel 2 of drie koppen thee, heerlijk! Groene thee is een stuk gezonder voor ons dan de zwarte theeën en ik ben ook gek op groene thee. Vooral die met cranberry van Pickwick. Alleen Pickwick heeft nu twee nieuwe Green Tea smaken! En dan wel met mint en eentje net kokosnoot. Munt is een van mijn favoriete thee smaakjes en ik ben gek op kokos, dus dat gaat denk ik helemaal goed komen!

 photo Pickwick_zps6d9b0a40.png

De variant met munt gaat het vast meteen goed doen, het is tenslotte op dit moment een ontzettend populaire smaak thee. Zelf ben ik er ook helemaal fan van! Maar Pickwick is de eerste die een groene thee van kokosnoot maakt, en ik was hier eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar. Ik ben gek op kokos, maar of het in de vorm van thee ook lekker is weet ik niet. Het milde en lichtzoete van kokos geeft een heerlijke natuurlijke smaakbeleving.

 photo Pickwick2_zps675026bf.png

De thee is vanaf eind november in elk supermarkt schap te verkrijgen tussen de andere Pickwick Green Tea varianten. Ze zitten in dezelfde soort verpakking met 20 zakjes daarin. Gelukkig kun je meerdere koppen voorzien van een heerlijke thee smaak, dus je kunt er ook nog eens langer dan 20 kopjes mee doen.

 photo Pickwick3_zps6ebc5352.png

Pickwick Green Tea Mint

Eigenlijk hoef ik hier niet veel over te vertellen, ben je bekend met munt thee, dan weet je hoe dit smaakt. Maar ik moet er wel aan toevoegen dat dit echt een goede kwaliteit munt is, je ruikt namelijk de echte pure munt en niet de munt die ik anders ruik met thee, een beetje fabrieksachtig. Nee, hier heb ik het idee dat ik échte verse munt ruik. Pickwick is enorm slim geweest om de populaire muntsmaak met de populaire groene thee te combineren. De smaak van munt is zeker aanwezig, maar dan is een gezond groene thee jasje. Dit is zeker mijn nieuwe favoriet!

 photo Pickwick4_zps823e6b66.png

Pickwick Green Tea Coconut

Hier was ik echt ontzettend benieuwd naar, benieuwd hoe kokosnoot nou in een thee vorm zou smaken. Amerikaanse trendwatchers oordelen: kokos is dé trend waar chefs graag mee werken. Pickwick Green Coconut is een mooie blend met de beste kwaliteit groene thee, groene rooibos thee en stukjes kokosnoot. Daarom kan Pickwick natuurlijk niet achterblijven en maakt met deze kokos trend een heerlijke thee. Bij de eerste slok moest ik eerlijk gezegd toch wel een beetje wennen. Het was niet vies, maar ik vind het totaal geen smaak voor een thee. Naar een paar slokken was het onwennige er al snel vanaf en vond ik hem eigenlijk heel erg lekker! Ja, dit is echt een geslaagde combinatie! Als je van kokos houdt is het zeker de moeite waard om het te testen. De rijke smaak van kokos proef je zeker terug in de thee.

 photo Pickwick5_zpsb2f25c07.png

Wat mij betreft als echte thee leuter, zijn dit twee succesvolle toevoegingen aan het Pickwick thee assortiment. Ik denk dat de munt variant ontzettend populair gaat worden en de kokos variant veel mensen gaat verrassen met haar unieke smaak. De thee trekt snel in het water en laat een sterke smaak achter. Beide theeën drink ik zonder suiker en dat vind ik erg lekker!

 photo Pickwick7_zpsee7746fc.png

De Pickwick Green Tea Mint & Coconut liggen vanaf eind november in de supermarkten en gaan € 1,59 per doosje kosten. Gaan jullie één van deze twee nieuwe varianten testen?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Ik ben fan van cocos! En ben onwijs blij met deze combi. Ik mag namelijk geen zwarte thee vanwege de grote hoeveelheid theïne die erin zit (daar kan ik niet tegen) Maar groene en rooibos thee gaat altijd goed. Ik ga meteen naar de AH om een pakje te kopen.

 2. Hmmmm eindelijk de groene thee met munt in een eigen verpakking! Ze zaten al in de verpakking samen met nog een paar andere groene thee en deze was áltijd als eerste op. Aan het einde van de maand dus naar de winkel rennen!

 3. Ik kan nu al niet wachten tot de kokos thee in de winkels komt. Ik ben hier zo benieuwd naar. Als echte kokos liefhebber moet ik deze ook meteen uittesten!
  Liefs

 4. Ik ben heel benieuwd naar de versie met kokosnoot! Ik hou van groene thee maar heb er nog nooit een met kokos geproefd, terwijl ik al veel smaken heb mogen proeven hihi

 5. Ik drink nooit zakjesthee want de smaak is niet te vergelijken met losse theebladeren. Thee met kokos lijkt me eerlijk gezegd vies.

 6. Bij de Xenos heb je puur alleen kokos thee, die is ook zooo lekker, bijna de enige thee die ik drink.. (:
  Ga morgen meteen die groene thee halen (:

 7. Hmmm als groot theedrinker – niet voor niets staat mijn mega Blond Amsterdam mok as we speak weer naast me – klinken deze me als muziek in de oren! <3 Zeker omdat ook ik gek ben op munt en kokosnoot! Snel maar eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *