Pickwick Fruit Fusion

 photo Pickwick-Fruit-Fusion2_zps2a16d374.png

Als echte theeleut ben ik gek op thee en dan vooral de fruitsmaken. Goed nieuws voor mij want Pickwick komt met drie gloednieuwe fruitsmaken! Fruit Fusion heten ze en zijn er in drie verschillende varianten: Raspberry & Strawberry, Blackcurrant & Cherry en Pinapple & Lemon. Ik was heel benieuwd naar deze nieuwe smaken.

 photo Pickwick-Fruit-Fusion1_zps479204bb.png

Deze thee is anders dan andere soorten thee van Pickwick, deze bevatten namelijke echte stukjes fruit. Hierdoor ontstaat een heerlijk volle fruitsmaak in de thee en is ook nog eens zonder cafeïne. Pickwick wilde totaal iets nieuws en dat is ze volgens mij gelukt met deze drie nieuwe smaken.

 photo Pickwick-Fruit-Fusion3_zps72fabb1f.png

Wij Nederlanders zijn dol op fruitsmaken, maar vaak zijn ze toch een beetje kunstmatig. Zelf heb ik daar niet veel op tegen, maar als ik bijvoorbeeld aardbeien thee drink proef ik niet de echte smaak van aardbei terug. En dat moet bij deze thee wel het geval zijn! Ook willen de Nederlanders liever geen thee met cafeïne, daar heeft Pickwick ook aan gewerkt, want deze thee bevat dat niet. Ook bevat het zakje echt fruit en geen zwarte thee, wat het ook ideaal maakt voor kinderen om te drinken!

 photo Pickwick-Fruit-Fusion4_zps37a14c70.png

Pickwick komt met drie verschillende smaakcombinaties. Voor Pinapple & Lemon is gekozen omdat citroen thee altijd een populaire smaak is. Om deze iets spannender en frisser te maken is gekozen om ananas toe te voegen. Ook is bosvruchtenthee een van de populairste smaken in Nederland – hier nog een grote fan – de belangrijkste smaakmaker in bosvruchten thee is toch wel de zwarte bes. Daarom is in Blackcurrant & Cherry gekozen voor de zwarte bes en de kers om het net iets intenser te maken. En dan hebben we natuurlijk nog Nederlands trots, de aardbei! In Raspberry & Strawberry is gekozen om framboos toe te voegen. In de basis van de thee zit ook nog groene thee en de echte stukjes fruit zorgen voor een rode sensatie in je theeglas.

 photo Pickwick-Fruit-Fusion5_zpsd275f7f2.png

De verpakkingen bevatten in totaal 20 zakjes waar je zeker een hele tijd mee kan doen. Het zijn wel éénkops zakjes, maar je kan er prima meerdere kopjes thee mee zetten. De zakjes geuren heerlijk naar fruit waardoor je meteen al zin krijgt het op te drinken. Ik vind altijd wel dat de zakjes van Pickwick er erg vrouwelijk uitzien, ook hier meer met deze prachtige fruitige opdruk!

 photo Pickwick-Fruit-Fusion7_zpsec5deb48.png

De zakjes moet je wel even laten trekken maar daarna heb je echt een heerlijk smaak thee. Samen met mijn moeder testte ik de thee uit en we stonden echt versteld van de smaak. Je proeft inderdaad de echte fruit smaak zonder dat deze chemisch is! In de aardbei variant smaakt echt heerlijk naar aardbei en je proeft de framboos subtiel terug. De ananas en citroen variant smaakt heerlijk naar ananas met een wat fris bittere afdronk van citroen. En de zwarte bes met kers smaakt zoals echte bosvruchten thee moet smaken. Persoonlijk ben ik ontzettend fan van de aardbei en zwarte bes variant. Ik denk dat dat wel mijn twee nieuwe favoriete smaken zijn!

 photo Pickwick-Fruit-Fusion6_zps40bd1a36.png

De nieuwe smaken van Pickwick liggen sinds kort in het thee schap in de supermarkt. Een doosje Pickwick Fruit Fusion kost € 1,69, prima prijs toch? Welke thee smaak vinden jullie het lekkerste?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Kiss & Make-up
  21 juni 2014 at 15:08

  Hmmm het lijken me alledrie hele lekkere zomerse combinaties. Ik drink zelf meestal gewone groene thee.

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  21 juni 2014 at 15:29

  Wauw sounds delicious! Ik ben ook echt een theeliefhebber, fijne tips en de smaken klinken heerlijk!

 • Reply
  ceetje78
  21 juni 2014 at 15:43

  Wat fijn dat ze geen zwarte thee en cafeïne bevatten. Ik ga de raspberry and strawberry proberen :)

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  21 juni 2014 at 16:02

  Lekker!! En wat goed dat ze zonder caffeine zijn! Ik ben dol op zoveel soorten thee!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  21 juni 2014 at 16:41

  Het lijken me lekkere smaken! Ik ga ze gauw proberen!

 • Reply
  MySimplySpecial
  21 juni 2014 at 17:21

  Ik ben benieuwd naar de variant met ananas!

 • Reply
  Denise
  21 juni 2014 at 18:00

  Lijken me heerlijke smaken! Ik ga er zeker eens naar kijken in het schap!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  21 juni 2014 at 18:47

  Oh, deze ga ik proberen!

 • Reply
  Tess Evea
  21 juni 2014 at 19:33

  De smaakjes klinken heerlijk!

 • Reply
  chucky1012
  21 juni 2014 at 23:37

  Ik ben dol op thee met fruitsmaken!
  Deze nieuwe theesoorten ga ik zeker kopen…. het ziet er heerlijk uit ;-)

 • Reply
  Tessa
  22 juni 2014 at 08:17

  Oeh jammie hier hou ik van! Die kersen lijkt mij heerlijk!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Blogging MiKa by Michelle Kaiser
  22 juni 2014 at 18:11

  Jij zegt heel leuk
  “De verpakkingen bevatten in totaal 20 zakjes waar je zeker een hele tijd mee kan doen.”
  Nou dat is niet waar. Als ik eenmaal begin met thee drinken, drink ik de hele dag door thee en dan zit ik misschien wel aan 8 mokken thee. Ik kan gewoon echt genieten van een lekkere smaak thee en deze smaken lijken mij dan ook echt heel erg lekker.

 • Reply
  smilingbeauties
  29 juni 2014 at 22:26

  Ik ben erg benieuwd naar deze smaakjes! :)

 • Reply
  Marc Volgers (@sreglov)
  12 september 2014 at 21:31

  Wat een heerlijk neutrale recensie. Niet dus. Kom op! Niemand gelooft toch dat hier ECHT fruit in zit…

 • Laat een reactie achter